Jump to content

Ваше мишљење о форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Форум је малтене фантастичан!!!!  Може много тога да се научи!!!!

isus-sinai 0110_hahaha slavabogu

И баш ми је драго што сам овде, а највише ме одушевио Цвеле1993!!!! zru

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости
Guest Инсајдер

Ја сам просто одушевљен форумом, ово место је као мали виртуелни Рај пун љубави и среће, све је тако ружичасто, предивно, птице цвркућу, сунце грије а мени се стално смије  isus-sinai

Pouke.орг - Ваш пут до (к)Раја

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest Инсајдер

То су мало увијене речи, мада могло би се и отворено рећи мишљење али би сте ви то онда схватили као претешке речи па бисте се бунили и покушали да ме печатирате разноразним именима и на крају бисте доспели на хистори ченел.  Тако нека засад остане на оној претходној поруци  grouphug

Подели на овим сајтовима

биће пре да је критизерство...

grouphug

свеједно је и то добро дошло, увек се трудим да стимулишем и врло оштре опаске, док год су у домену пристојности.

уосталом за здрав живот је потребно и једно и друго  grouphug

Подели на овим сајтовима

То су мало увијене речи, мада могло би се и отворено рећи мишљење али би сте ви то онда схватили као претешке речи па бисте се бунили и покушали да ме печатирате разноразним именима и на крају бисте доспели на хистори ченел.  Тако нека засад остане на оној претходној поруци   grouphug

ево ја ти дајем дозволу да опичиш из све снаге, док год је у домену пристојног нећеш сносити одговорност пошто се трудимо да не бијемо за реч, а не сумњам да бараташ тастатуром, језиком и вокабуларом да нас и лепо поткосиш  grouphug

а ја ћу примити на себе да спречим изливе на твој рачун, или твојих истомишљених уколико се и они појаве.

може, рука? grouphug

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest Инсајдер

ево ја ти дајем дозволу да опичиш из све снаге, док год је у домену пристојног нећеш сносити одговорност пошто се трудимо да не бијемо за реч, а не сумњам да бараташ тастатуром, језиком и вокабуларом да нас и лепо поткосиш  0202_238

а ја ћу примити на себе да спречим изливе на твој рачун, или твојих истомишљених уколико се и они појаве.

може, рука? pivo

Зар мислиш да мени треба дозвола или протекција!?  Уосталом и немам тренутно времена за неко дуже писаније поводом овога а кад будем имао отворићу сајт, баш сам нањушио врхунски домен  антипоуке.орг  0102_laugh

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

То су мало увијене речи, мада могло би се и отворено рећи мишљење али би сте ви то онда схватили као претешке речи па бисте се бунили и покушали да ме печатирате разноразним именима и на крају бисте доспели на хистори ченел.  Тако нека засад остане на оној претходној поруци   0102_laugh

По мени, најозбиљнија критика нашем форуму је Мах-ова... pivo

многе ствари се односе на раније симптоме форуме.....верујем.рс да Мах сада има мало другачије мишљење од тада.... 0104_cheesy

Може ли ко бољу, аргументовану и утемељену критику да нам да од њега ? 0202_238

Подели на овим сајтовима

ја бих био задовољан и било каквом. 0102_laugh

а и не бих надметао критике, већ их стимулисао, ионако је хваљење мало прецењено, за мој појам ...

да се неко погрешно не помисли, срећан сам и кад видим хвале, то значи да има ефекта и потврду оно што радимо - ипак је народно АМИН врло важно.

Подели на овим сајтовима

`Оћете критику!!!

Еве једна,

Овако... треба да се нагласи ко је теолог а ко не, нпр. поред ницка стоји теолог или слично.

Разлог:

Реч теолога и овога што није не може да буде исте јачине, нпр. ја који нисам теолог могу да напишем неку глупост и то да изгледа као да је пукла канализација на форуму... и онда неко нов дође и види то и стекне погрешан закључак. Јер мислим да има доста оних који само читају форум а нису чланови.

Подели на овим сајтовима

наглашено је већ, само што ниси приметио до сад.

неки су модератори већ, па не може и једно и друго да стоји као титула, а није баш ни као да ћемо да лепимо медаље ко руси  :drugarstvo:

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

Ja mislim da treba da se smenu oni molivi ispod  imena  :drugarstvo:

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Безобзира на то што је неко модератор, носилац споменице или слично! Ако треба има да се каче медаље све док сервер не блокира!!!  :drugarstvo: 0442_feel 1405_love

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...