Tavita Написано Мај 22, 2019 Пријави Подели Написано Мај 22, 2019 ako bude bilo u prvoj polovini avgusta Tavita ce da donese baklavu. ronin, Sanja Т. and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Мај 22, 2019 Пријави Подели Написано Мај 22, 2019 ili tulumbe Milica Bajic, ronin and Поет је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Мај 22, 2019 Пријави Подели Написано Мај 22, 2019 ili hurmasice..... kako se pravi anketa? Milica Bajic and ronin је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Мај 22, 2019 Пријави Подели Написано Мај 22, 2019 Уклањају неког владику, имају господа паметнија посла. <3 за тавиту Bokisd, Tavita and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Мај 22, 2019 Пријави Подели Написано Мај 22, 2019 пре 10 минута, Nikola Stojanovic рече Уклањају неког владику, имају господа паметнија посла. <3 за тавиту Не живи човек само о хлебу него и о свакој речи што излази из уста Божјих,... jel' vidis kako mi revnujemo... Предраг М and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Мај 22, 2019 Пријави Подели Написано Мај 22, 2019 Ја сам смислила шта ћу да обучем Flojd, Srdjan Kotur, Лидија Миленковић and 5 осталих је реаговао/ла на ово 5 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Мај 22, 2019 Пријави Подели Написано Мај 22, 2019 Мица лепотица Поет, Предраг М, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Мај 22, 2019 Пријави Подели Написано Мај 22, 2019 Тави да понесе: 1) баклаву 2) ‘урмашице 3) тулумбе 4) расо 5) ајмо избјећ’ прву половину августа Milica Bajic, Sanja Т. and Поет је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Мај 22, 2019 Пријави Подели Написано Мај 22, 2019 @Milica Bajic хахах, мани одевне комбинације пиши који ће колачики зготвиш да кркамо, видиш да је то сад актуелно. Tavita, Milica Bajic and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Мај 22, 2019 Пријави Подели Написано Мај 22, 2019 @Bokisd Да сте живи и здрави лепи, то је битно. Milica Bajic and Bokisd је реаговао/ла на ово 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Мај 22, 2019 Пријави Подели Написано Мај 22, 2019 пре 2 минута, Nikola Stojanovic рече @Milica Bajic хахах, мани одевне комбинације пиши који ће колачики зготвиш да кркамо, видиш да је то сад актуелно. Ја ћу ипак да понесем расо повлачим кондиторске понуде Milica Bajic, Поет, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 22, 2019 Пријави Подели Написано Мај 22, 2019 пре 18 минута, Tavita рече Тави да понесе: 1) баклаву 2) ‘урмашице 3) тулумбе 4) расо 5) ајмо избјећ’ прву половину августа Sta od ovoga moze u julu? Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Мај 22, 2019 Пријави Подели Написано Мај 22, 2019 Може све, ал’ препорученом пошиљком. нудимо диван производ за пријатно дружење са пријатељима: пакет шљива + расо. Спушта у и диже из мртвих <3 домаћа производња. Стоп конзерванси, стоп ГМО, стоп Пореска! Лидија Миленковић, Gogić, Milica Bajic and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Мај 22, 2019 Пријави Подели Написано Мај 22, 2019 пре 16 минута, Nikola Stojanovic рече @Milica Bajic хахах, мани одевне комбинације пиши који ће колачики зготвиш да кркамо, видиш да је то сад актуелно. Ја сам већ поручила картон пива, не иду ми колачи уз то ...хм @Tavita можеш ли да понесеш кокице, љуби те сестра ? Sanja Т., Поет and Tavita је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 22, 2019 Пријави Подели Написано Мај 22, 2019 Vidim ja de ca na saboru da preovladjuju napolitanke i smoki... Gogić, Tavita, Milica Bajic and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука