Jump to content

"Сабор ПОУКЕ 2019": Десет година "Поука", прилика за окупљање!?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Уклањају неког владику, имају господа паметнија посла. :D:D:D <3 за тавиту

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Nikola Stojanovic рече

Уклањају неког владику, имају господа паметнија посла. :D:D:D <3 за тавиту

Не живи човек само о хлебу него и о свакој речи што излази из уста Божјих,... jel' vidis kako mi revnujemo...:D :smeh1:

Подели на овим сајтовима

@Milica Bajic хахах, мани одевне комбинације пиши који ће колачики зготвиш да кркамо, видиш да је то сад актуелно. :D:D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Nikola Stojanovic рече

@Milica Bajic хахах, мани одевне комбинације пиши који ће колачики зготвиш да кркамо, видиш да је то сад актуелно. :D:D

Ја ћу ипак да понесем расо :))

повлачим кондиторске понуде :))

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Tavita рече

Тави да понесе:

1) баклаву

2) ‘урмашице

3) тулумбе

4) расо

5) ајмо избјећ’ прву половину августа

Sta od ovoga moze u julu?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Може све, ал’ препорученом пошиљком.

нудимо диван производ за пријатно дружење са пријатељима: пакет шљива + расо. Спушта у и диже из мртвих <3

домаћа производња. Стоп конзерванси, стоп ГМО, стоп Пореска!

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Nikola Stojanovic рече

Ја сам већ поручила картон пива, не иду ми колачи уз то ...хм @Tavita можеш ли да понесеш кокице, љуби те сестра ? :laugh1:

Подели на овим сајтовима

Vidim ja de ca na saboru da preovladjuju napolitanke i smoki...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...