Jump to content

"Сабор ПОУКЕ 2019": Десет година "Поука", прилика за окупљање!?

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 16.5.2019. at 8:09, Сања Т. рече

Уђем у тему свети архијерејски сабор 2019, мислећи да сам у овој. ... Каква прелест! :))

пре 9 часа, Лидија Миленковић рече

Иииии..... паде ли договор ?

пре 8 часа, gavrosaurus рече

О томе зашто треба уклонити владику Максима? :D

:smeh1:

Подели на овим сајтовима

Ето, и желех да проширим пријатељства и упознам нове људе, ал се неда. Неодлучна наша организација, хехе а да дођете ви код нас у Крушевац, да ми организујемо?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Flojd рече

Ето, и желех да проширим пријатељства и упознам нове људе, ал се неда. Неодлучна наша организација, хехе а да дођете ви код нас у Крушевац, да ми организујемо?

Meni lično je sve jedno gde. Bitno mi je samo da bude posle juna, ako može. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Сања Т. рече

Meni lično je sve jedno gde. Bitno mi je samo da bude posle juna, ako može. 

Било би добро да @Broken направи једну његову анкету хехе па да да гласамо, да наведе пар градова и датума где и када би могли да се састанемо па да на основу тога поставимо датум и донесемо одлуке. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

2029. ћемо прослављати 10 година од постављања теме, која додуше, није уродила плодом и нисмо се састали али треба користити сваку прилику за радовање. :D

Многаја љета! :smeh1:

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Сања Т. рече

Izvinjavam se, ne razumem. Šta hoćete da nam kažete slikom? 

... Da niste promašili temu zbog naše šale? 

ништа, шалио сам се што сам 10 година члан :)

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Flojd рече

Sto se mene tice - moze Krusevac, to mi duplo blize... :)))

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, obi-wan рече

Sto se mene tice - moze Krusevac, to mi duplo blize... :)))

Само Крушевац. Други град ме не интересује. (Solamente Krusevac. No me interesa otro pueblo.) Изричито! :)))

Одатле је Флојд, тамо службује отац Иван, у околини је и Ниџојла и још многи форумаши. А, да, тамо сам и рођен. Лепо би било бар ми некад из околине заједно да се скупимо, ако је могуће, а за та већа окупљања добро промислите. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, БанеЛ рече

Само Крушевац. Други град ме не интересује. (Solamente Krusevac. No me interesa otro pueblo.) Изричито! :)))

Одатле је Флојд, тамо службује отац Иван, у околини је и Ниџојла и још многи форумаши. А, да, тамо сам и рођен. Лепо би било бар ми некад из околине заједно да се скупимо, ако је могуће, а за та већа окупљања добро промислите. 

Тако је Брате мој има нас пуно " Чарапана" а и важимо за добре домаћине, па ако Брокенова анкета изгласа хехе ето вас код Нас.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, БанеЛ рече

Kako bismo izbegli raspravu i moguce podele, koje bi opet dovele do pojave nekoliko nepriznatih (= razbojnickih) sabora, to je najbolje da se svi zrtvujemo i sabor odrzimo na nekom sasvim neutralnom terenu... npr. u Pargi, tokom jula meseca!

...

404175_Parga.jpg

https://www.grckainfo.com/blog/Utisci-sa-letovanja-Parga

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Дођите бе у Лесковац да оратимо и звизнемо по неку. Кое ће ви фали? Ми смо ође доле озбиљни домаћини. :D:D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...