Jump to content

Попадија проглашена за мис сексуалности

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, obi-wan рече

Kako rekoh - pravila ima, a to sto ste pustene niz vodu je neka sasvim deseta prica.

Пусти ти то,Оби...то је превазиђено.Прво млади богослови лете у облацима,девојке појма немају шта се од њих очекује.

Требало би увести један вид испитивања.Прво девојко да прођеш основе катихизиса,да видимо да ли си црквена,причешћујеш ли се,имаш ли сазнање о добровољно жртви и састрадавању??

И ко тако твори од Епископа? Нико.

И ми сад причамо о канонима...ма мани ме...

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Paradoksologija рече

Pa ja ovo pitam jer sam upravo provela nekoliko sati u razgovoru sa popadijom daleko liberalnijom po nekim pitanjima od mene, koju naravno neću ni izdaleka imenovati. Ja se sigurno ne bih ni u neofitskoj fazi udavala za sveštenika, kao što se ne bih udavala za nekog biznismena kome treba fino obučena supruga za večerinke sa klijentima, jer mnogo cenim svoju slobodu, ali eto, u samoj našoj Crkvi u praksi očito ima izrazito liberalnih i feministički nastrojenih popadija, Bogu hvala.

У пракси има свега. У теорији и канонима нема. 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Sofija_ рече

ovo mozda kod vas, kod nas popadije uzivaju veliko postovanje i od strane naroda i svestenstva, i po mnogim parohijama u srbiji gde odlazim i posecujem

Одлично.Драго ми је да ствари иду на боље.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Sofija_ рече

brena je vadila rebra da bi imala tanji struk

Aj blesave zene, leptevid`o... :krstix:

Koj` ce joj to moj, zena bre mora da ima za sta da se u`vati, ne da bude k`o civiluk.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juanito рече

У пракси има свега. У теорији и канонима нема. 

U ruskoj praksi lika liferuju, u srpskoj ljudi žive fino i slobodno i realno pobožno, bar za nešto Bogu hvala.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Жељко рече

Мени сте ви као фол ретро православци једнако смешни као и ови пинк православци.

Јер сви смо ми данас само потрошачи. Нема више мушко ни женско, нема више роба ни слободњака, нема више Јудејина ни Грка, већ смо сви једно у глобалном потрошачком друштву.

Нисам ретро, само објективни посматрач. Иначе сам пинк. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, obi-wan рече

Ti samo imas problem sto razdvajas jedne i druge. Nije uopste u pitanju razdvajanje, nego, kao sto sam napred napomenuo - kaljanje savesti slabih.

Svi smo Crkva, pa i ti slabi, o njima prosto mora da se vodi racuna ako cemo da budemo ljudi do kraja.

Проблем је кад ти "слаби" наметну свој резон целој цркви, па се на крају 90% верника уопште не причешћује јер снисходимо слабима. Да се они не би саблазнили, удаљимо све вернике од Христа.

Мало је данас истински саблажњивих људи. Много више је фарисејчина и моралиста, којима је тај морам крајњи домет вере, и за који се очајнички држе, јер реално ни не верују у васкрсење мртвих или живот вечни, а о љубави да не причам, пре подне мрзе себе а после подне цео свет.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Макрина рече

Пусти ти то,Оби...то је превазиђено.Прво млади богослови лете у облацима,девојке појма немају шта се од њих очекује.

Nije tu nista prevazidjeno, nego su danas mnogi bogoslovi postali nosioci sablazni. Da razdvojimo to malo, da se jasnije vidi.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Paradoksologija рече

U ruskoj praksi lika liferuju, u srpskoj ljudi žive fino i slobodno i realno pobožno, bar za nešto Bogu hvala.

Ма гарант су га одавно узели на зуб због нечег десетог и онда једва дочекали да га макну. Ко што су код нас ономад људе шатро склонили због еволуције...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Жељко рече

Проблем је кад ти "слаби" наметну свој резон целој цркви, па се на крају 90% верника уопште не причешћује јер снисходимо слабима, да се они не би саблазнили...

Zato su tu pripadnici klira, da rasudljivo sve postave na svoje mesto. Ali oni imaju pametnije posla, npr. prodavanje paprenih crkvenih utvari i punjenje kasa...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, obi-wan рече

Nije tu nista prevazidjeno, nego su danas mnogi bogoslovi postali nosioci sablazni. Da razdvojimo to malo, da se jasnije vidi.

Да.Тако је.Ајде нека буде то превазиђено под знацима навода :) само да ме нико због тога не позива на одговорност :)

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Поуке.орг инфо рече

не може да буде "јавна личност" у смислу неког посла типа певачица, глумица, манекенка...

Жена је козметолог, има свој салон.

cRMy-paIGh8.jpg

http://vkbaza.ru/magnitogorsk/zotova_oksana-233863629/

Ово је такмичење на ком је победила http://konkurstu.ru/franchise/#b2

https://kalakazo.livejournal.com/2717924.html

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Макрина рече

Да.Тако је.Ајде нека буде то превазиђено под знацима навода :) само да ме нико због тога не позива на одговорност :)

Pazi se, ovaj portal citaju i vladike. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, obi-wan рече

Zato su tu pripadnici klira, da rasudljivo sve postave na svoje mesto. Ali oni imaju pametnije posla, npr. prodavanje paprenih crkvenih utvari i punjenje kasa...

Ја о њима и причам

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...