feeble Написано Јул 24, 2019 Пријави Подели Написано Јул 24, 2019 пре 8 часа, Нифада рече Siniša Mihajlović je muškarac koji ima lep stil,mislim na garderobu.To neki sportsko-elegantni stil,zna da se poigra bojama i lepo ih uskladi Mislim da sam za njega cuo anegdotu - kad je tek dosao u Italiju pa nije bas znao kako se fino obuci, ode u prodavnicu i pokaze na onu lutku i kaze: Dajte mi svu ovu odecu sto je na lutki (racunajuci da je tu stavljeno i slozeno kako treba) U medjuvremenu se verzirao i nasao strucnu pomoc Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јул 24, 2019 Пријави Подели Написано Јул 24, 2019 Поред стила, много је битно да човек има меку руку и да лепо пева! Драшко је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 24, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2019 1 hour ago, Драшко рече Uh sad ima jedna masna anegdota kao šlagvort na ovo, u vezi jednog našeg čuvenog glumca pokojnika....Ali ne mogu ? Dobro, napiši mi privatno pismo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 24, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2019 пре 22 минута, ana čarnojević рече a u fazonu ste u gacama i papucam na gajbi Bože sačuvaj ! Nemoj sad da pustim sliku da vidite kako sam odeven dok kuckam na forumu. Gogić, obi-wan and ana čarnojević је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 24, 2019 Пријави Подели Написано Јул 24, 2019 пре 6 минута, Broken рече Bože sačuvaj ! Nemoj sad da pustim sliku da vidite kako sam odeven dok kuckam na forumu. k`o Merlinka, imaš 5 kapi parfema na sebi? Broken, Gogić, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 24, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2019 пре 1 минут, Снежана рече k`o Merlinka, imaš 5 kapi parfema na sebi? Nosim samo parfem. ana čarnojević and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 24, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2019 Nema na off topicu više zezanja. Moraću da predjem na teološke teme. obi-wan, ana čarnojević and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 24, 2019 Пријави Подели Написано Јул 24, 2019 пре 34 минута, ana čarnojević рече ahahaha vas tri prosvetna radnika na raspustu ubiste se od dosade...more ste odradili i sad malo o stilu... a u fazonu ste u gacama i papucam na gajbi Samo papuče ? možda i naocare ana čarnojević, Broken, obi-wan and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 24, 2019 Пријави Подели Написано Јул 24, 2019 - pita me tip "šta imam na sebi?" - reko` , hipoteku i terećenje za pokušaj ubistva - više se nikada nije javio!?!? Gogić, Драшко, Anika and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 24, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2019 пре 25 минута, Драшко рече Samo papuče ? možda i naocare Reakcija žena gornje reči. Gogić and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 24, 2019 Пријави Подели Написано Јул 24, 2019 пре 2 часа, feeble рече Mislim da sam za njega cuo anegdotu - kad je tek dosao u Italiju pa nije bas znao kako se fino obuci, ode u prodavnicu i pokaze na onu lutku i kaze: Dajte mi svu ovu odecu sto je na lutki (racunajuci da je tu stavljeno i slozeno kako treba) U medjuvremenu se verzirao i nasao strucnu pomoc Ima baš lepo obučenih lutaka,čoveku se dopao nečiji izbor,što da ne.Siniša ima lepu i interesantnu ženu,možda mu i ona preporučuje garderobu,mada pročitah negde ovih dana da za muškarca i nije primarno koliko je lep i kako je obučen,nego da je za muškarca najbitnije da je muškarac. Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 24, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2019 пре 55 минута, ana čarnojević рече @Broken broki moram nesto da ti priznam...znas ona fotka sto te Tihon slikao sa ledja dok hodas po nekoj vodi...ne znam da li mi se ucinilo ili ti zadnji dzepovi na farmerkama bas imaju stila Ne secam se. Znam da sam hodao po vodi,da je bilo nekih zena u blizini, oblacno nebo, secam se da je Tihon insistirao da me fotografise I da objavi cemu sam se ja protivio jer ne volim da idem u javnost. A on kaze :"Ajde, sto si takav ? Daj da dobijem neki lajk." Na kraju sam pristao zbog njega...I zbog dva piva koja mi je kupio. To se secam ali dzepova se ne secam. ana čarnojević је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 24, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2019 пре 2 часа, Нифада рече mada pročitah negde ovih dana da za muškarca i nije primarno koliko je lep i kako je obučen,nego da je za muškarca najbitnije da je muškarac. Slazem se. A sta znaci biti muskarac ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 24, 2019 Пријави Подели Написано Јул 24, 2019 пре 24 минута, Broken рече Slazem se. A sta znaci biti muskarac ? To je posebna tema. Nekako mi uz muškarca,odnosno muški način postojanja ide jednostavnost,kada nije cepidlaka,kada je siguran u sebe.Za početak.Teško je definisati,mnogo lakše prepoznati Flojd је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Јул 24, 2019 Пријави Подели Написано Јул 24, 2019 1 hour ago, Broken рече Slazem se. A sta znaci biti muskarac ? To je prirodno kad pored sebe imas zenu. A ako imas zenu muskarca onda si obicna pedercina brate Лубеница and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука