Нифада Написано Јул 24, 2019 Пријави Подели Написано Јул 24, 2019 пре 2 минута, goranger рече To je prirodno kad pored sebe imas zenu. A ako imas zenu muskarca onda si obicna pedercina brate Pitanje je da li svako Muškarac ko ima ženu pored sebe,da li su sbe žene srećne ? Evo šta kaže sjajni D.Radović,a on je sigurno Muškarac sa tim velikim početnim slovom M Gogić, Flojd and Broken је реаговао/ла на ово 1 2 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 24, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2019 1 hour ago, Нифада рече Teško je definisati,mnogo lakše prepoznati Kako si ovo lepo napisala. Ovo je tvoja misao ili citat ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 24, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2019 пре 28 минута, goranger рече To je prirodno kad pored sebe imas zenu. A ako imas zenu muskarca onda si obicna pedercina brate I ti si ovo lepo napisao. Mada sam pitao pre svega zene. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 24, 2019 Пријави Подели Написано Јул 24, 2019 пре 2 минута, Broken рече Kako si ovo lepo napisala. Ovo je tvoja misao ili citat ? Moja misao,naravno Broken је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 24, 2019 Пријави Подели Написано Јул 24, 2019 пре 3 минута, Broken рече I ti si ovo lepo napisao. I ti si ovo lepo napisao! Svi ste lepo napisali! Petice svima! Поет, Vladan :::., Gogić and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Јул 24, 2019 Пријави Подели Написано Јул 24, 2019 пре 3 минута, Драшко рече I ti si ovo lepo napisao! Svi ste lepo napisali! Petice svima! Nifadi cetvorka jer nema spejs posle zareza Vladan :::., Драшко, Gogić and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 24, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2019 Nevezano za temu, bas sad gledam Groznica subotnje veceri prvi put u zivotu. Gogić and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 24, 2019 Пријави Подели Написано Јул 24, 2019 Управо сада, Broken рече Nevezano za temu, bas sad gledam Groznica subotnje veceri prvi put u zivotu. Ja nikad nisam gledao Samo znam one numere "Tell me more, tell me more!" Au ...to nije taj film...ups "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 24, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2019 пре 4 минута, Драшко рече Ja nikad nisam gledao Samo znam one numere "Tell me more, tell me more!" Au ...to nije taj film...ups Nije. Pogledaj. Dobar je. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 24, 2019 Пријави Подели Написано Јул 24, 2019 Управо сада, Broken рече Nije. Pogledaj. Dobar je. Hvala Volim stare filmove svakako potrudicu se da uskoro pogledam "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јул 24, 2019 Пријави Подели Написано Јул 24, 2019 пре 1 сат, Нифада рече To je posebna tema. Nekako mi uz muškarca,odnosno muški način postojanja ide jednostavnost,kada nije cepidlaka,kada je siguran u sebe.Za početak.Teško je definisati,mnogo lakše prepoznati У принципу немате појма, него онако од ока па какав западне... obi-wan, Broken and Драшко је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 24, 2019 Пријави Подели Написано Јул 24, 2019 пре 7 минута, Vladan :::. рече У принципу немате појма, него онако од ока па какав западне... #dajštadaš obi-wan and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Јул 24, 2019 Пријави Подели Написано Јул 24, 2019 пре 46 минута, Vladan :::. рече У принципу немате појма, него онако од ока па какав западне... Прави мушкарац мора да зна снажно, а елегантно и са стилом да лупи шаком о сто! Vladan :::., Поет and ana čarnojević је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 24, 2019 Пријави Подели Написано Јул 24, 2019 пре 8 минута, ana čarnojević рече pravi muskarac mora da ucini plezir bratu prijatelju Uspomene ana čarnojević је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 24, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2019 пре 2 часа, Vladan :::. рече У принципу немате појма, него онако од ока па какав западне... Moras ipak priznati da jako lepo zvuci ta mudrost da one svojim zenskim culima osete na nekom unutrasnjem, dubokom nivou ko je pravi muskarac. Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука