obi-wan Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 @Adelaida I ne zaboravi da stavis lajak na svaku moju poruku na toj temi... Adelaida је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 пре 7 минута, obi-wan рече E, sto se mene tice - odes na sred 591. strane teme, i odatle narednih 10-ak obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 пре 2 минута, Broken рече Vidim, glasao si za sebe. Sto ne kazes da moze!... Broken је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Фебруар 15, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 пре 1 минут, Adelaida рече Nisi valjda stvarno isla da gledas? obi-wan, АлександраВ, Flojd and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Фебруар 15, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 Управо сада, obi-wan рече Sto ne kazes da moze!... Ja imam stabilno i verno glasacko telo. Evo, samo da iskoristim priliku da se zahvalim svima koji su svoj klik dali meni. Divni ste... svo troje. obi-wan and АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 пре 4 минута, Broken рече Nisi valjda stvarno isla da gledas? Da...videla sam i tebe kad si imao 19 godina i kada si hteo monah biti i u sad skoro u crnom kaputicu... Broken је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 Pa sad sam u dilemi...ne znam za koga da glasam Mozda za Juanita...Ili za Rakica ( sto je sigurno sigurno je) Flojd, obi-wan, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Фебруар 15, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 пре 3 минута, Adelaida рече Da...videla sam i tebe kad si imao 19 godina i kada si hteo monah biti i u sad skoro u crnom kaputicu... Moram sad da idem. Kasno je. АлександраВ, Adelaida, Milica Bajic and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Фебруар 15, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 Ja se npr. najprijatnije osecam u ovoj kosulji. Ovo je danasnja slika pre porodicne setnje. Nacinjena je s namerom da bude saljivi odgovir na fotku Gorangera, zato sam otkopcao dugme kosulje. Milica Bajic, Ronald, Поет and 3 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gogić Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 ?Laku noc sa slikom, u prevodu glasajte za mene! Flojd, Smaragdni kamičak, obi-wan and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Фебруар 15, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 пре 2 минута, Gogić рече ?Laku noc sa slikom, u prevodu glasajte za mene! Svako po svojoj savesti neka glasa. Budite deo pobednickog tima. Milica Bajic, АлександраВ, Adelaida and 4 осталих је реаговао/ла на ово 4 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 Farmaceut Pikac i me, u casual varijanti, al umjetnici na nivou ! AnaLaz, АлександраВ, Broken and 4 осталих је реаговао/ла на ово 1 5 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 пре 2 минута, Gogić рече ?Laku noc sa slikom, u prevodu glasajte za mene! Претер'о је стварно, има и фризуруууу @obi-wan шта ћеш сад? АлександраВ, Broken and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 @Nikola Stojanovic имамо и ми коња за трку Поет and Flojd је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Фебруар 15, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 пре 1 минут, Milica Bajic рече Претер'о је стварно, има и фризуруууу @obi-wan шта ћеш сад? Sto ga sad prizivas ? Zezace me. Milica Bajic and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука