Поет Написано Децембар 29, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2018 ,,Blagoslovi neprijatelje moje, Gospode. I ja ih blagosiljam, i ne kunem. Neprijatelji su me naucili da znam, sto malo ko zna, da covek nema neprijatelja u svetu izvan sebe." Alegzandar and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 29, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2018 @Ana B. Za sva vremena, genijalni Brana i Petar Kralj . Ako se neko pitao kako Ana resava ukrstene reci ? Ana B. and Лубеница је реаговао/ла на ово 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 29, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2018 пре 2 часа, Лубеница рече а даће Бог и у браку Ako se naso djuvegija, nek da Bog da bude blagosloveno, sretno i bericetno i da uzivate u dobroj i poslusnoj decici. Neka je sa srecom. Alegzandar је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 29, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2018 @Лубеница Setio sam se jedne i za sestru. Samo sto je ovde drugi poeta u pitanju. Hahahha Лубеница and Alegzandar је реаговао/ла на ово 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Децембар 29, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2018 @Ana B. Aнчи, мене ова песма увек јако орасположи, а замисли још да је моје име у наслову, па ја би певала сваки дан! Тако да, певај! (ал за 7 дана ) До тада држ' се молитве, и Господ је био одбачен, наравно да што си више у вери искушења су већа, ал награда увек следује Ana B. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Децембар 29, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2018 @Nikola Stojanovic Џејово ђускање ме подсетило на ову малу радосницу https://www.youtube.com/watch?v=hkJznYPmxdE Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Децембар 29, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 29, 2018 Jos im ikone u holu, to je vise pomodarstvo da primame.. Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 29, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2018 @Лубеница Hahah, original Dzej. Nego de je ovakvu slatkicu pustise roditelji da peva ovakve pesme, to mi nije jasno. Alegzandar је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Децембар 29, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2018 @Nikola Stojanovic Е верујеш да сад заређах да гледам остале клинце, пошто нисам гледала ову емисију. Ово је туга. Девојчице увијају задњицама у хеланкама , а родитељи, водитељи, пубилка, жири сви се топе, праве су им слаткице. А верујем да изнад костимографа, сценаристе и режисера виори педофилска застава. Једино је ова Теодора природна и право детенце, без пућења и вештачких осмеха. Мада је свакако тужно, овако креативно дете довести у ово легло шљама. Flojd, Neša_ and Heraklit је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 29, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2018 @Лубеница Verujem. Sta da se radi, opsta kultura i vaspitanje su bas na niskom nivou kod vecine ljudi. Ali necemo mi tu nista mnogo popraviti, sve te lose primere koje uocavamo mogu jedino da nas drze budnim da taki ne budemo. I da ne osudjujemo. A deca , andjeli , trebalo bi da slusaju, pevaju i recituju stivo sa kvalitetnijim sadrzajem, prilagodjeno njihovom uzrastu. Alegzandar је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 29, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2018 @Лубеница Uh, kako si divni. Tu vezu sa decijom cistotom ne smemo da gubimo nikako. Ta naivnost, osmeh i radost za sasvim obicne stvari kod njih je magicna. Tako nesto se vidi na licu svetitelja i retkih religioznih ljudi. Secam se i misli jedna, ne znam cija, ,,tudjoj sreci i napretku mogu se radovati samo deca i ljudi koji su nevini nalik na decu." Moja masta moze svasta Alegzandar, Ana B., Лубеница and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Децембар 29, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 29, 2018 Neprijatelj i zeli da nas odvoji od molitve. Cim se ne molis nemas ni iskusenja, ali si i beskoristan u tom nekom duhovnom smislu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Децембар 29, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2018 А где сврставате оне који нису ни за брак ни за монаштво? Њима пут до Бога затворен или шта? Flojd and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Децембар 29, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2018 пре 28 минута, Драгана Милошевић рече А где сврставате оне који нису ни за брак ни за монаштво? Њима пут до Бога затворен или шта? Свима је пут до Господа отворен. „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Децембар 29, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2018 пре 28 минута, Драгана Милошевић рече где сврставате оне који нису ни за брак ни за монаштво? у Легију странаца Flojd and Поет је реаговао/ла на ово 2 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука