Jump to content

Šta znači nositi svoj krst?

Препоручена порука

Нема одмора док траје борба. - супостат не дрема .

Носити крст значи живети са смирењем и радошћу; и са свим што је дато у животу.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

@Adelaida Dobro sestro, ti razmisljas o tome. Oprosti. :D To je individualno pitanje, na koje svako od nas ima svoje odgovore. Procitao sam uverenje jednog rumunskog zatvorenika, hriscanina, koji je stradao za Hrista u zatvoru, protiveci se komunistima. Kazao je da za muskarca postoje 2 puta spasenja, ili monastvo ili brak. :) Ima pored ova 2 za mene licno, zanimljiv jos jedan 3. , a to je put umetnika. Samo sto je dosta specifican i tezak, kad vidis kako su svoje zivote skoncavali. :)

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Adelaida рече

Ma ona vockica, Lubenica je postavila odgovor tipa monastvo ili brak, dva puta data od Gospoda pa ja zato pitam...

Pa to ti je crkveni stav il se ženiš il si inokosni monah sve ostalo je put u pakao :)))

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Драгана Милошевић рече

Нема одмора док траје борба. - супостат не дрема .

Носити крст значи живети са смирењем и радошћу; и са свим што је дато у животу.

Smirenje i radost se sticu blagoscu. 

Nema borbe Hirist je vec pobedio bitan je samo tvoj fokus. Ako gledas levo, desno, napred, nazad, dole naravno da ima borbe. Kada gledas gore, sve su bitke dobijene. 

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

Hahhaha, u svakome zivi umetnik i svak je stvaralac . Pitanje je samo cega i zasto?  Kao sto u svakoj zeni ima lepote, samo je treba znati uociti. :D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Nikola Stojanovic рече

u svakome zivi umetnik i svak je stvaralac

Ovo je lepo receno brate. Svi smo mi stvaraoci, a od nase svesti zavisi sta stvaramo. :)

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...