Jump to content

Зоран Ђуровић: О причешћу

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Liga Džentlmena рече

Mislim da je bitno da ako osete da su jedno za drugo ne trebaju stupati u odnose.

То су екстремно ретки случајеви. А да је некад спасоносно да се пробају пре брака је чињеница. Налети жена на импотентног, или овај на фригидну. Зато је онда боље не склапати тај брак ако проблематична страна неће да се лечи. Нагледао сам се свега и свачега. 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Zoran Đurović рече

То су екстремно ретки случајеви. А да је некад спасоносно да се пробају пре брака је чињеница. Налети жена на импотентног, или овај на фригидну. Зато је онда боље не склапати тај брак ако проблематична страна неће да се лечи. Нагледао сам се свега и свачега. 

Ali to ne treba da bude glavna merka za brak. Ljudi treba duhom da se zavole a sex je samo radovanje kad se spajaju. Problem nastaje kada se proba i onda imas istu zelju da probas sa sledecim, pa sa sledecim. U sustini brak je jedinstvo duse pa onda jedinstvo tela. Uredu je ako je to prva veza pa sad hoce da probaju, ali nije dobro ako se sa svakom sledecom ulazi u seksualne odnose, svasta naucis pa ne moze nista da te zadovolji. Plus, sto onda kreces da gledas zene kao sexualne objekte, a ne trudis se da je zavolis duhovno.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Zoran Đurović рече

Ти си само глупандер. Никакву курву није осудио, али јесте слепце као што си ти. 

Ma jok bre,samo čitam loše prevode :)) Nije je osudio al je nije ni afirmisao njeno qrvanje,mada ja znam da bi ti volo da jeste,vrišti vatikan iz tebe :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Liga Džentlmena рече

Ali to ne treba da bude glavna merka za brak. Ljudi treba duhom da se zavole a sex je samo radovanje kad se spajaju. Problem nastaje kada se proba i onda imas istu zelju da probas sa sledecim, pa sa sledecim. U sustini brak je jedinstvo duse pa onda jedinstvo tela. Uredu je ako je to prva veza pa sad hoce da probaju, ali nije dobro ako se sa svakom sledecom ulazi u seksualne odnose, svasta naucis pa ne moze nista da te zadovolji. Plus, sto onda kreces da gledas zene kao sexualne objekte, kada se trudis da je zavolis duhovno.

Covece, kako si se ti promenio. Nekada si drugacije pricao. Utice taj o.Jovica na tebe mnoooogo...

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Heraklit рече

Isus kad je vido onu qrvu on joj nije reko idi i ne greši više,ne ne,to je loš prevod rekao joj idi i ne staj sa poslom više :))12:smeha:  

Знаш оно: ''Све, дакле, што вам кажу да држите, држите и творите; али по дјелима њиховим не поступајте, јер говоре, а не творе''. У овом случају какве савете читам, нити слушати, нити творити.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Liga Džentlmena рече

Ali to ne treba da bude glavna merka za brak. Ljudi treba duhom da se zavole a sex je samo radovanje kad se spajaju. Problem nastaje kada se proba i onda imas istu zelju da probas sa sledecim, pa sa sledecim. U sustini brak je jedinstvo duse pa onda jedinstvo tela. Uredu je ako je to prva veza pa sad hoce da probaju, ali nije dobro ako se sa svakom sledecom ulazi u seksualne odnose, svasta naucis pa ne moze nista da te zadovolji. Plus, sto onda kreces da gledas zene kao sexualne objekte, kada se trudis da je zavolis duhovno.

Па жене и јесу објекти. Али боље са живом женом, него са лутком...:)) Говориш баналности, али и погрешне ствари. Ниси користио инклузију да би разумео оно о чему говорим. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Anika рече

Covece, kako si se ti promenio. Nekada si drugacije pricao. Utice taj o.Jovica na tebe mnoooogo...

Znam, pre mi je bila Soraja idol. Jbg.

Imao sam razne faze.

Ne utice on vec Sila Bozija. Da je ne zelim da cujem nikada rec ne bi stigla do mene. Plus on svedoci svojim zivotom sve sto ja pisem.

Kada je ucenik spreman tada mu Bog salje ucitelja. Ali za to moram biti zahvalan samo jednoj osobi koja mi je jednog trenutka rekla da imam " strasno nesmirenje" od tada je krenuo moj put primene. Bog blagoslovio tu osobu i svakim je dobrom darivao. Neka je svuda sreca prati. Amin.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Zoran Đurović рече

Па жене и јесу објекти. Али боље са живом женом, него са лутком...:)) Говориш баналности, али и погрешне ствари. Ниси користио инклузију да би разумео оно о чему говорим. 

Ma dobro oce kako god. Uz duzno postovanje vi ste svestenik, i vi odgovarate za vasa duhovna ceda, tako da je vasa iznad moje. Ja samo iznosim svoje vidjenje stvari. Nek vam je prosto. :skidamkapu:

Подели на овим сајтовима

E jadna ta zena ciji muz izjavljuje ovako nesto... Nisam sablaznjena, cula sam i nagledala sam se svega, tako da nisam preterano iznenadjena, ali je ipak too much.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Heraklit рече

Ma jok bre,samo čitam loše prevode :)) Nije je osudio al je nije ni afirmisao njeno qrvanje,mada ja znam da bi ti volo da jeste,vrišti vatikan iz tebe :ani_biggrin:

Не кажем заклуд да си глуп. Никаква курва није била у питању него удата жена која је дала другом. И Ис се њој обраћа са жено, не са курво. Курва је у твом болесном мозгу.

Осија је био ожењен курвом. Најомиљенији је био Исусов пророк. Дао му је професионалку. "А ко се веже са блудницом, и он је блудник". То у вашу талибанску тинтару не може да уђе. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Liga Džentlmena рече

Znam, pre mi je bila Soraja idol. Jbg.

Imao sam razne faze.

Ne utice on vec Sila Bozija. Da je ne zelim da cujem nikada rec ne bi stigla do mene. Plus on svedoci svojim zivotom sve sto ja pisem.

Kada je ucenik spreman tada mu Bog salje ucitelja. Ali za to moram biti zahvalan samo jednoj osobi koja mi je jednog trenutka rekla da imam " strasno nesmirenje" od tada je krenuo moj put primene. Bog blagoslovio tu osobu i svakim je dobrom darivao. Neka je svuda sreca prati. Amin.

Svaka borba sa sobom se isplati...

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...