Jump to content

Обраћање председника Александра Вучића

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

Председник Србије Александар Вучић отворио је данас нову Хируршку болницу у Врању уз поруку да ће Србија наставити да напредује и да је нико и ништа неће бацити на колена, упркос нападима и притисцима са свих страна, посебно из региона, укључујући мере Приштине.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да не може и не жели да одговара на речи Давора Драгичевића, оца несрећно страдалог младића Давида, које се односе на њега лично, већ да га брине то што такве изјаве показују да постоји снажна струја и у српском народу у Републици Српској, која жели њено удаљавање од Србије.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Milan Nikolic рече

Председник Србије Александар Вучић отворио је данас нову Хируршку болницу у Врању

Lepo, i Haradinaj je danas ukinuo granicu izmedju Kosova i Albanije

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=12&dd=29&nav_category=640&nav_id=1487677&fbclid=IwAR0Jt-yvteAHwBDfriXMXGlfb6Q1TcCXaFmKc6WJcleHy9OXbhK-D4cEVmg

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

ПРЕДСЕДНИК СРБИЈЕ ИМАО БЛИЗАК СУСРЕТ СА ДЕМОНСТРАНТИМА: Не могу да вичу "Вучићу лопове", јер се онда окрену и виде Ђиласа и Јеремића око себе!

29. децембар 2018.

Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас да су протести који се одржавају у Београду политички, али је, истиче, важно да су демократски и мирни.

Вучић је то рекао на питање директорке и главне и одговорне уреднице Студија Б, на којем иначе гостује, како је истакнуто, после десетак година - да ли су протести који су у току грађански или политички.

"Протести су политички, али имају право да протестују. Све док је мирно, полиције неће бити на протестима. Спреман сам да сагледам и да видим чиме су ти људи незадовољни", рекао је председник Вучић, који је, на улаз у зграду Београђанке стигао за време протестне шетње демонстраната тим делом града.

Указао је да није видео много пензионера међу окупљенима, јер су они, каже, разумели добро шта је урађено, али је међу њима много пристојних људи између 48 и 60 година, који, истиче Вучић, завређују пажњу, и не треба их стављати у исти кош са ситним криминалцима или наркодилерима, попут Николе Сандуловића, ни са лоповима, Ђиласом, Јеремићем, Обрадовићем, који сада не могу да пљачкају земљу, као ни са интересним групама које погађа увођење реда у земљи.

"Грађани који су незадовољни и протестују завређују рационалан приступ и однос, да видимо шта смо погрешили и шта би могли даље да урадимо", објаснио је он.

"Спреман сам да сагледам и да видим чиме ти људи нису задовољни", истиче он.

Он је пренео и утиске сусрета "уживо" са демонстрантима:

„Када сам дошао на главни улаз приметио сам протесте. Неки људи су викали, и они су ме додатно осоколили и бодрили", казао је Вучић и приметио да су имали "вођено навијање", односно да су неки људи налагали учесницима шта треба да скандирају, а он је, каже, мислио да је то спонтано.

Вучић је, поводом застајања демонстраната испред Студиа Б, рекао да су мислили да ће да се он уплашити и да неће смети да уђе у телевизију, али је поручио да је „дочек био величанствен" и да ће их убудуће обавештавати где буде гостовао.

"Вичу из свег грла, али боље им иде "Вучићу, педеру", како им онај заповеда, али не иде им баш "Вучићу лопове".. кад погледају поред себе Ђиласа, Јеремића....", каже он.

Рекао је да ни за динар није постао богатији и да му је важно да уради кључне ствари за Србију - а то су економске реформе и политички проблеми који деценијама нису решавани, али морамо да се храбро суочавамо са њима, он наглашава да је домографски пад највећи проблем данашње и сутрашње Србије.

Вучић каже да је од обичних људи који протестују чуо неколико ствари - "да, тачно је - економија иде на боље, у неким стварима смо успешни, и Београд на води, који смо критиковали, је бољи пројекат него што смо мислили, тачно је да су неке ставри урађене које "ови наши" нису, али оно што нам се не свиђа јесте то да у парламенту нема пуне демократије и опозициони посланици немају времена да постављају више питања...".

"Спреман сам да се позабавим тиме", каже Вучић, додавши да ипак то не сматра стварним проблемом.

ВОЛЕЛИ БИ ВИШЕ ДЕМОКРАТИЈЕ

Како додаје, они кажу и да би желели више демократије.

"Волео бих да видим како то замишљају у земљи у којој сам Пиноче јер желим да градим стадионе. Ниједан нису изградили за 12 година, у болнице смо уложили десет пута више него они....", истиче Вучић.

Додао је да кад је некоме чиста савест, нема разлога да брине.

ЗДРАВСТВО СВЕ БОЉЕ

Раније је, каже, било 280. 000 људи на листи чекања за здравствене прегледе, док је сада то спуштено на 70. 000, као и да је циљ да се спусти на 40. 000 или 30. 000 људи.

Нагласио је да је Србија била током претходне власти последња у Европи по квалитету здравственог система, док смо сада испред шест земаља ЕУ.

Каже да је за здравство издвојено око 2,2 милијарде динара, од чега само део иде за плате здравствених радника - око милијарду, док остало иде на лекове и потрошни материјал и плус за инвестиције.

"Никад више нисмо имали инвестиција у здравство", нагласио је председник Србије.

ВЕЋЕ ПЛАТЕ ОД 1. ЈАНУАРА, РАДИМО НА АУТОПУТЕВИМА

Каже да ће од 1. јануара бити веће плате и да ће се у наредном периоду посебно ићи на то да се повећају плате лекарима и медицинским сестрама, како не би одлазили да раде у иностранство.

Говорећи о изградњи аутопутева Вучић је рекао да цео аутопут од Обреновца до Чачка није још завршен, зато што је претходна власт уграђивала у деоницу Уб - Лајковац глину и којешта, тако да сада та деоница од 12,5 км мора да скоро поново да се ради.

Истакао је да је завршена деоница Љиг - Чачак, која је у саобраћају, затим Обреновац - Уб и Лајковац - Љиг.

Вучић је најавио да ће за неколико месеци бити готов цео аутопут од Обреновца до Чачка, као и да остаје да се убрза деоница Сурчин - Обреновац, која би требало да буде готова 2020. године.

Када је реч о Грделичкој клисури и Коридору 10, Вучић је казао да се завршава аутопут, као и да ће источни крак од Ниша до Димитровграда бити готов за три месеца.

Нисмо хтели да пуштамо делове, додао је Вучић.

На питање о ММФ-у, Вучић истиче да је та међународна финансијска институција веома конзервативна и строга установа и да је за Србију рекла да смо постали ''звезда ученик'', нешто што је мали број земаља могао да уради за три године.

Навео је да Србија има трећу годину заредом суфицит у буџету и да смањујемо јавни дуг, који би требало 1. јанура да буде 50 или 50,01 одсто БДП и подсетио да европски критеријуми из Мастрихта подразумевају до 60 одсто.

Вучић каже да је Ђилас и Јеремић немају појима о економији, чим кажу да је дефицит смањен на рачун грађана.

"Да ли је требало да штампамо паре, па то грађанима не би вредело ништа. Ми имамо суфицит три године за редом и то не рачунамо 500 милиона евра од Вансија од концесије аеродрома шот је уплаћено".

Вучић је рекао да држава има суфицит и поред тога што мора да враћа око милијарду евра годишње дугова претходне власти заједно са каматама.

"Ми смо и поред тога у суфициту и повећавамо пензије и плате".

Вучић додаје да је курс динара стабилан и поред тога што је флуктуирајући односно пливајући и да је разлика у томе што је 2008. године евро вредео 75 динара, а 2012. 117 динара, док сада вреди 118 динара.

Председник је поновио да ће се у априлу знати да ли ће бити реализована велике инвестиције у Србији која би значила да је Србија на изванредном путу, пошто би та фабрика извозила годишње четири миљарде евра, што је 10 одсто нашег БДП.

Додао је да би та компанија највише извозила на тржишта ЕУ, као и да би запошљавали сигурно више од 5.000 радника и инжењера.

О ЧЕМУ ЋУ ПРИЧАТИ СА ПУТИНОМ

Он је објаснио да ће са Путином причати о дотоку гаса у нашу земљу, нарочито због напретка српске економије. Председник се осврнуо на то што поједини из Европе желе да Србија увози ТНГ, који је много скупљи, рекавши да се то неће десити и да нећемо увозити скупљи гас да би се неком "тамо допали".

Са Путином ће бити речи и о пројектима на железници.

Он је додао да ће прва тема са руским председником бити Косово и додао да га није брига како на овај долазак гледају у окружењу.

"Звали смо и Трампа па није дошао. Макрон ће доћи... верујем да ће 2019. година бити година када ће Си Ђинпинг још једном доћи у Србију и то ће бити велика ствар", рекао је председник.

КИНЕСКОГ АМБАСАДОРА ЋУ ЛИЧНО ИСПРАТИТИ, НЕДОСТАЈАЋЕ МИ

Кинеског амбасадора лично ћу да испратим, пуно ће ми недостајати

Вучић је објаснио да је и лично погођен одласком кинеског амбасадора Ли Манчга, додавши да је он заслужио државно одликовање од Србије.

"Много је Кина учинила за нас, много нам је помогла. То ће бити емотивни сусрет, а гледаћу да га испратим и на аеродром. Надам се да ће се некако вратити у Србију и да ће нешто да ради", рекао је Вучић.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Predsednik Srbije uručuje paketiće deci sa KiM

ВУЧИЋ ДОДЕЉУЈЕ ПАКЕТИЋЕ ДЕЦИ СА КОСОВА: Београд је увек уз вас, хвала вам што чувате ваше домове

Председник Републике Србије Александар Вучић уручује новогодишње пакетиће деци из три основне школе са Косова и Метохије данас у 12.00 часова, у згради Генералног секретаријата председника.

- Драга децо, посебно сам срећан што у вашем и нашем Београду јер овде су деца са КиМ, општина Грачаница. У Бабином Мосту градимо нову школу. Питао сам мало пре, посебно девојчице које кажу да не крију да су Српкиње и ни не треба да кријемо. У Лапљем селу такође градимо и наставићемо даље.

- Оно што сам хео да вам кажем то је да ће ваш Београд и Србија увек бити уз вас и да вам кажем једно велико хвала што са својим родитељима чувате домове на Косову - рекао је председник који је сву децу понаособ поменуо.

- Драга децо наш посао је да што чешће будете насмејани као што сте данас и да увек осећате помоћ и подршку од свих нас који живимо у другим деловима Србије. Ја вам желим много здравља, и вашим родитељима, много успеха и рада и желим да чешће долазите у Београд. Прошли пут нисам био у Лапљем селу, али надам се да ћу ускоро.

Подсећамо, председник Србије Александар Вучић изјавио је раније да нема разлога за страх због прича Албанаца да ће "стићи до Врања и Ниша".

На питање новинара о томе има ли разлога да се плаше, Вучић одговара:

- Не треба да се плаше, да ли су то њихове жеље и планови - јесу, да ли смо демографски угрожени - јесмо, али и они су у Прешеву и Бујановцу - рекао је председник.

Tan2018-12-30_123826796_3.jpg

Tan2018-12-30_123916230_2.jpg

Tan2018-12-30_123911705_1.jpg

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Predsedništvo - Obraćanje predsednik Srbije Aleksandra Vučića

ВУЧИЋ ПОВОДОМ ХАРАДИНАЈЕВЕ ИЗЈАВЕ: Покушаће да нас доведу до свршеног чина

30. децембар 2018.

Објаснио је да ће Албанци наставити по фазама да раде и да се ради о нечему на шта је Београд упозоравао раније.

Председник Србије Александар Вучић указао је данас, поводом изјаве Рамуша Харадинаја да нестају границе између Косова и Албаније, да ће Албанци покушати да целу међународну заједницу доведу до свршеног чина.

"Мени је јасно да ће они да граде свој план. Када крајем марта буду избрисали границе тада ће укинути таксе према централној Србији и рећи да су спремни да разговарају, али са другачије позиције, уједињеног Косова и Албаније", казао је Вучић у изјави новинарима.

Објаснио је да ће Албанци наставити по фазама да раде и да се ради о нечему на шта је Београд упозоравао раније.

Указао је да му се чини да сада људи у свету почињу да добијају информације о томе, али не разуме како је то неком дозвољено да ради, јер би да смо ми урадили и десети део тога била бурна реакција.

"Видим колико смета снажна Србија. Када погледам оне у Хрватској, то је надреално шта они пишу и говоре, нема везе са реалношћу. Али разумете зашто то раде јер некима од њих не одговара јака Србија, желели би да је виде слабу као до скора. Немате шта да се љутите на то", објаснио је он.

Нагласио је да је за нас најважније да гарантујемо сигурност и безебдности људи на КИМ, да имају плате и живе безбедно.

Рекао је и да актуелно стање ствара велике проблеме и да је неопходно да се власти баме с тим, и не могу да се баве шетњама, већ послом.

На питање да ли је контактирао светске лидере у вези активности Албанаца Вучић је упитао директора Канцеларије за КиМ Марка Ðурића да ли се сећа колико је само у последња два три дана указивано на то.

"Када год позовете добијете увек исти одговор. Кога год добијемо од велике западноевроспке политике, али и свеукупне западњачке политике, и кажете која ће ваша реакција да буде одговор је: ''баш смо изненађени, нисмо видели то последње на шта нам указјујете. Хвала што сте нас обавестили, реаговаћемо у складу са својим могућностима и капацитетима''. После тога најчешће добијете једно велико ништа", рекао је он.

Указао је да он ни није очекивао некакву реакцију.

"Замислите да ми то радимо са РС. Пре неки дан неки су говорили да правим рат са Додиком против неког. Када сам то радио, осим да што нисам дозвољао да Србија буде понижена. Очигледно за неке људе не постоји и никада Србија не може да буде толико мала колико се они ње плаше да буде усправна, поносита и нормална земља", рекао је он.

Истакао је да ћемо наставити да чувамо своју земљу, да се за њу боримо и за будућност наше земље и деце.

Изразио је наду да ће идуће године бити више деце у Србији него ове.

На захвалност новинарке телевизије Мост за укључење новинара на КиМ у исплату косовског додатка, Вучић је казао да је то обавеза наше државе.

"Ви сте увек на КиМ где год да се нешто тешко деси. Од вас чујемо шта се догађа на КиМ и то је наша обавеза", рекао је он.

У СРБИЈИ НИКО НИКАДА НЕЋЕ НИКОГА "ВРТЕТИ НА РАЖЊУ"

Председник Србије Александар Вучић најоштрије је осудио претње које се упућују било коме због тога што другачије мисли и поручио да се он бори за Србију демократије, а не Србију у којој "ћете неког да вртите на ражњу".

На питање новинара како гледа на атмосферу која се креира у друштву у последње време, укључујући скидање неких емисија са програма, привођење новинара, Вучић је узвратио контрапитањем: "Који је новинар приведен, онај који је претио (Владимиру) Ђукановићу да ће га вртети на ражњу?"

"Мислите да је то леп говор, мислите да је то у реду? Да ли је то демократја, то је то за шта се залажете - ''фашитички вепру на ражњу ћеш се пећи'' ", упитао је он.

Додао је да се новинар који је то писао на Твитеру није представио као новинар већ под лажним именом јер, како је приметио, "тако то раде јунаци у Србији".

Вучић каже да тако нешто најоштрије осуђује, а да је на полицији да ради свој посао, јер, поручио је, нико у Србији никога неће да "врти на ражњу".

Како каже, приведени су сви који су претили Тањи Војтеховски и било ком другом, углавном онима који критикују власт, док они који су претили Барбари Животић нису, додајући да не зна зашто је то тако и да вероватно постоји неки разлог.

"А да неког вртите на ражњу у Србији, то није Србија за коју се залажем, у Србији коју ја водим нико никада неће вртети никога на ражњу нити се хвалити како је то богоугодно дело", казао је Вучић.

Према његовим речима, таква Србија никад неће победити, него Србија пристојних, одговорних, који воле ову земљу.

На питање новинара када је то тачно опозиција од њега тражила расписивање избора, он каже:

"Па, ја им нудим. Рачунам да када су тако моћни и снажни да желе изборе, то је ваљда природни захтев опозиције да хоће изборе, не мислите ваљда да треба да постоји неко друго место где људи треба да броје своје идеје, програме , планове...", рекао је Вучић.

Пожелевши свима срећну Нову годину, рекао је да би у следећој години желео да чује више аргумената.

"Ја бих волео да чујем аргументе да су ти тајкуни Ђилас, Јеремић и остали обезбедили рас од 5,5 одсто а не од минус 3,1 али кад чујем аргумент - окретаћемо вас на ражњу - онда ми је све јашно и какви су аргументи и какви су они који их заступају", рекао је он.

http://www.novosti.rs/вести/насловна/политика.393.html:768983-ВУЧИЋ-ПОВОДОМ-ХАРАДИНАЈЕВЕ-ИЗЈАВЕ-Покушаће-да-нас-доведу-до-свршеног-чина

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Председавајући Председништва БиХ М. Додик без увијања Ин медиа рес

https://www.atvbl.com/vijesti/republika-srpska/dodik-iza-protesta-u-banjaluci-i-beogradu-strani-faktor-30-12-2018

Dodik: BRITANCI protestima nastoje da ruše vlast u Banjaluci i Beogradu

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da svako ko je iole politički i bezbjednosno pismen može lako da zaključi da su protesti u Banjaluci i Beogradu koordinisani i da iza njih stoji strani faktor, prije svega Velika Britanija, čiji je cilj rušenje vlasti u Republici Srpskoj i Srbiji.

Dodik je naveo da je glavni motiv izazivanja nestabilnosti namjera Zapada da spriječi navodni ruski uticaj na ovim prostorima. 

"Britanci se bave sprečavanjem navodnog ruskog uticaja u Republici Srpskoj. Mi nismo spremni da budemo u grupi poltrona i Rusiji uvedemo sankcije. Rusija je naš značajan partner, kao što želimo da to budu i SAD i EU", rekao je Dodik za "Kurir". 

Dodik je istakao da je od bezbjednosnih organa Republike Srpske uspjelo da pobjegne pet pojedinaca, građana Velike Britanije, koji su bili zaduženi za organizaciju i omasovljenje protesta "Pravda za Davida", ali da policija ima imena tih ljudi. 

On je napomenuo da ga nijednom niko iz Rusije nije pozvao i upitao kako se ponaša, a da je od zapadnjaka mnogo puta doživio da ga pozovu i pitaju "šta se to dešava", kao i ovaj put zbog posljednjih dešavanja u Banjaluci. 

"Britanija je odobrila šest miliona funti za sprečavanje ruskog uticaja ovde. To znači da je taj novac upumpan u razne nevladine organizacije i medije da proizvedu nestabilnost i ruše vlast u Beogradu i Republici Srpskoj. Zašto neko misli da je mjera njihove politike prema Rusiji obavezujuća i za nas ovdje? To ne može da bude", rekao je Dodik. 

On je potvrdno odgovorio da su protesti u Banjaluci i Beogradu u nekoj vezi, navodeći da pri tome izuzima porodicu Dragičević. 

"Razumijem povrijeđenost Davora Dragičevića i dok traga za istinom ima moju podršku. Kad uđe u politiku, a nije nepoznato da su se oko njega političari okupili, onda imamo problem. Naravno da strani faktor ima uticaj", naglasio je Dodik. 

Prema njegovim riječima, grupa "Pravda za Davida" u pravu je u dijelu koji se tiče instistiranja da se utvrdi istina o stradanju mladića Davida Dragičevića, ali da na to jedino može odgovoriti tužilaštvo i poslije toga sud. 

"Sve izvan toga, a tiče se političkih stavova i ocjena, nasrtaja na institucije i pojedince je neprihvatljivo i dobiće svoj politčki odgovor", poručio je Dodik. 

On je objasnio da politički odgovor znači donošenje zakona i ukidanje tužilaštva, koje je pod međunarodnom upravom, i formiranje nekog novog. 

"Nismo daleko od toga. Tužilaštvo se potpuno nepotrebno zavuklo u sve ove probleme. Tužioci su odgovorni što posao do sada nisu uradili. Ali, kod nas je tužilaštvo pod upravom međunarodnog faktora. Očigledno da tu postoji sprega. U tužilaštvu odugovlače i neće da rade svoj posao da bi se napravila atmosfera navodne odgovornosti izvršne vlasti", rekao je Dodik. 

Dodik je napomenuo da izvršna vlast u Srpskoj ne imenuje tužioce ni sudije, već da to radi Sarajevo, odnosno jedno sumnjivo tijelo koje je van ustava izabrala međunarodna zajednica. 

On je naveo da su sve sudije i tužioci morali da pri izboru prođu proceduru kod međunarodnog faktora, a da su zakazali upravo oni koji su trebali da odgovore da li je to ubistvo ili nije i ko je odgovoran. 

Dodik je dodao da je dio ljudi iz grupe "Pravda za Davida" krenuo u politički obračun i umjesto da se vlast okarakteriše kao izuzetno tolerantna, jer je dozvolila okupljanja mimo zakona, odjednom se govori da u Srpskoj vlada nekakva represija. 

"Ovdje se ja bavim politikom i politički legitimitet stičem na izborima, a ne na ulici. I naravno da ovdje ulica neće odlučivati o politici", istakao je Dodik, te napomenuo da su zajedno na ulici i opozicija, političari iz Sarajeva, dijela međunarodna zajednice, otac Davor i porodica koja je izgubila sina, sa mistifikacijom koju su opozicioni i drugi krugovi napravili o tom slučaju. 

On je ocijenio da je potreba za pravdom spontano krenula, ali da su to kasnije preuzeli razni mešetari, a ima nekih iz zapadnih struktura koji su zvali da kažu da će ovaj slučaj problematizovati ulazak BiH u evropske institucije. 

Dodik je naveo da ga interesuje šta bi se desilo ako bi u bilo kojoj od zapadnih zemalja ili SAD pokušao da presiječe traku na kojoj piše "policija, zabranjen prilaz", a moglo se vidjeti kako se to radi u Francuskoj. 

On je podsjetio i kako se prije dvije godine odazvao u Tužilaštvo BiH zbog izjave o Danu Republike Srpske i da su svi "skočili na njega" da se odazove na poziv tužilaštva, a sada ti isti pričaju da Davor Dragičević to ne mora da učini. 

On je rekao da za Davora ima razumijevanje, jer mu je sin stradao, ali da zakon ne poznaje emocije. 

Dodik smatra da mnogi u Srbiji nemaju pojma o čemu su tu radi, ali su spremni da pod lažnim profilom boraca za pravdu protestuju, dok su u njihovo vrijeme bila masovna ubistva u Srbiji, pa ništa nisu riješili. 

Govoreći o protestima opozicije u Beogradu, Dodik je rekao da su navodni protesti izgleda postali neka vrsta pomodarstva i da vjerovatno na to utiče Evropa. 

Dodik kaže da je aktuelna vlast predvođena Aleksandrom Vučićem zatekla beznadežnu situaciju, zemlju pred bankrotom, a da sada oni, koji su je doveli u tu poziciju, odjednom okupljaju narod i nude se kao alternativa. 

"Uvijek u Beogradu, kao i u Banjaluci, možete naći nekoliko hiljada ljudi koji su nezadovoljni. A ti bi bili nezadovoljni gdje god živjeli. Srbija ima demokratske izbore, pa ti nezadovoljni neka se za njih pripreme", poručio je predsjedavajući Predsjedništa BiH Milorad Dodik.

Izvor: Srna

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

On 26.12.2018. at 14:19, Milan Nikolic рече

Уговоре о раду су добили најуспешнији, најбољи дипломци медицинских факултета са просеком изнад 9,5.

JOŠ JEDAN NAPREDNJAK PROFESOR BEZ USLOVA Na konkursu Visoke medicinske škole pobedio DVE DOKTORKE MEDICINE :D:D Laganooo

https://www.blic.rs/vesti/politika/jos-jedan-naprednjak-profesor-bez-uslova-na-konkursu-visoke-medicinske-skole-pobedio/0gytt42

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

Ovim se ispunjava prorocanstvo patrijarha Pavla da cemo Kosmet da vratimo jer ga Albanci vise iz nekog razloga nece hteti.

ЛУЧИЋ ИЗАШАО СА НАЈНОВИЈИМ БРОЈКАМА: У Албанији има 2,5 милиона Албанаца, а на Косову...(ВИДЕО)

01-01-2019 17:16 Издвојено Србија Друштво Видео

Писац и аналитичар Дејан Лучић тврди да је Албанију напустили око милион становника и да је њихов број спао са 3,5 милиона на 2,5 милиона.
kosovo_albanija_mapa_dejan_lucic_jutjub.

Дејан Лучић (Фото: Јутјуб/Правда/Гугл)

- И они ће сви да се иселе - рекао је Лучић.

Лучић је рекао да се број Албанаца смањио драстично и на Косову.

- Пре три године сам рекао да да је број Албанаца на Косову и Метохији 800 000 на основу продатих телефонских картица… Од тада је прошло три године а њих 100 до 120 000 годишње одлази са Косова –тврди Лучић у интервјуу за ТВ Рас.

https://www.pravda.rs/2019/1/1/lucic-izasao-sa-najnovijim-brojkama-u-albaniji-ima-25-miliona-albanaca-a-na-kosovuvideo/

Лучић у емисији говори и о односима Русије и САД, упливу страних служби у дешавања у РС и Србији, судбини Црне Горе и другим актуелним темама.

Подели на овим сајтовима

Novogodišnji intervju predsednika Srbije Aleksandra Vučića

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, gostujući u "Novogodišnjem intervjuu" govorio je o opoziciji, zdravstvu, političkoj poziciji Srbije, regionalnim pitanjima.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...