Jump to content

Путин одликовао Вучића

Оцени ову тему

Препоручена порука

,

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

• Одговори 37
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 9 часа, Благовесник рече

Од прилога, кечап, купус и павлака!

:D

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Подели на овим сајтовима

,

Подели на овим сајтовима

Овим гестом Путин је хтео јавно да се захвали (и ако сила не мора да се захваљује ) ВУчићу, што Русији није увео санкције . Вучић какав год да је, са тим гестом  оставља простора   да се запитамо и замислимо о њему...... заправо ми и  не знамо ко је Вуле и какав је  :smeh1: ништа није онако како изгледа....:smeh1:  

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Некоме ко кордону полиције која га је излупала пендреком каже ,,шта је бре мишеви хоћете још да бијете'', једноставно желим да верујем. :)

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Одликован је председник наше земље, којег је изабрао наш народ, и то од стране председника најмоћније државе на овој планети. Не морате да будете поносни, али немој да сте дежурни пљувачи. Шта фали?

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Натан рече

Одликован је председник наше земље, којег је изабрао наш народ, и то од стране председника најмоћније државе на овој планети. Не морате да будете поносни, али немој да сте дежурни пљувачи. Шта фали?

Земља је моја колико и његова,ја га нисам изабрао,није мој преседник и не представља мене. То је мој избор. 

Питао си шта недостаје одговорићу ти шта је тренутно стање и какво је  :

- Гориво 174,175 динара како где и на којој пумпи,

- Месечна плата просек дај боже око 30 хиљада динара,

- Партијско запошљавање толико је узело маха да је  једна од старлета постала управник позоришта ( или томе слично),

- За кој месец размениће територију" Републике Србије" за територију Републике Србије и Република Србија изгубиће део своје територије, 

- Продао је пољопривредна земљишта ПКБ,рудна богаства РТБ Бор-Мајданпек,Нафтну индустрију НИС, продао је три ствари који су темељ и основа стабилности сваке државе,

- Егзодус младих у западне земље мери се шесто цифреним бројевима на годишњем нивоу.

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Milan Nikolic рече

Немој само рећи да ти је решење да побегнеш.

Не бежим,идем полако :)

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Milan Nikolic рече

Па да. Криво ти је што ћеш и ти да одеш.

Старији си од већине нас на форуму, шта би урадио да си на нашем месту и да имаш наше године???

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Mali Marko рече

Земља је моја колико и његова,ја га нисам изабрао,није мој преседник и не представља мене. То је мој избор. 

Питао си шта недостаје одговорићу ти шта је тренутно стање и какво је  :

- Гориво 174,175 динара како где и на којој пумпи,

- Месечна плата просек дај боже око 30 хиљада динара,

- Партијско запошљавање толико је узело маха да је  једна од старлета постала управник позоришта ( или томе слично),

- За кој месец размениће територију" Републике Србије" за територију Републике Србије и Република Србија изгубиће део своје територије, 

- Продао је пољопривредна земљишта ПКБ,рудна богаства РТБ Бор-Мајданпек,Нафтну индустрију НИС, продао је три ствари који су темељ и основа стабилности сваке државе,

- Егзодус младих у западне земље мери се шесто цифреним бројевима на годишњем нивоу.

Ти пратиш све те преваре политичара? Како ти све то није досадно? Ја први пут видим ове податке и признајем да сам, на жалост (или срећу) према свему већ постао равнодушан. Мени је све то постало нормално. Не разумем ни одакле више толика воља за пљувањем било које власти.

А нисам ни питао шта фали држави, него шта фали томе што је Вучина добио орден. Јер какве све белосветске фукаре добијају ордење и нобелове награде за мир, Вучко му дође још и достојан.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Натан рече

А нисам ни питао шта фали држави, него шта фали томе што је Вучина добио орден. Јер какве све белосветске фукаре добијају ордење и нобелове награде за мир, Вучко му дође још и достојан.

Проблем је ово:

Цитат

До сада су овај орден добили гроф Сава Владиславић Рагузински, барон Петар Дука, иначе српски генерал у хабзбуршкој војсци родом из Осијека, краљ Милан Обреновић, краљ Александар Обреновић, краљ Александар Карађорђевић док је био престолонаследник, кнез Никола Петровић Његош, кнез Данило Петровић, војвода Божо Петровић Његош, владика Митрофан Бан.

Ако је ово тачно, значи да су само врло значајне личности до сада добиле. Што делује да је неко стварно значајно одликовање. По чему је Вучко достојан да га прими? Које су његове заслуге за било шта позитивно, овде или у односима са Русијом?

Е сад, ако су овде новинари изоставили "...међу некима који су до сада добили овај орден су..", онда ОК. Онда је то нешто као Тома, пробуди се ујутру и одма додели орден првом на ког налети у ходнику.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Натан рече

Ти пратиш све те преваре политичара? Како ти све то није досадно? Ја први пут видим ове податке и признајем да сам, на жалост (или срећу) према свему већ постао равнодушан. Мени је све то постало нормално. Не разумем ни одакле више толика воља за пљувањем било које власти.

Не пратим ни ја политику,само сконем до пумпе по гориво и све ми је јасно а  када добијем плату тада ми је још јасније  и тачно видим где смо, није то нека философија и не треба бити посебно мудар да видиш реалност. 

пре 17 минута, Натан рече

Јер какве све белосветске фукаре добијају ордење и нобелове награде за мир, Вучко му дође још и достојан.

Видиш и ти мислиш да је Вучић белосветска фукара сложио бих се са тобом.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...