Jump to content

“ КВАНТНА ГЕНЕТИКА У СЛУЖБИ ЧОВЕЧАНСТВА- НЕИЗЛЕЧИВЕ БОЛЕСТИ НЕ ПОСТОЈЕ“

Milica Bajic

Препоручена порука

On 16. 10. 2018. at 16:28, Рапсоди рече

Ааааа, значи немаш шта да га питаш....или не знаш шта да га питаш, а да га тотално разобличиш.Е баш сам веровала у твоју памет....;)  

Expand  

Ti to pokušavaš da budeš drska ili ja ne razumem tvoj "prefinjeni" smisao za humor?

Подели на овим сајтовима

On 16. 10. 2018. at 16:28, Branka62 рече

Ama nisam te ovo pitala. Pitala sam Gde, kada i kako je registrovao tu fantomsku DNK? Jednostavno pitanje.

Expand  

Управо ту лежи одговор(оно што су они занемарили) он је регистровао и приметио.....одгледај видео жено, све ће ти се рећи....зар је то толико тешко, стиснути  један црвени квадратић са белим троуглићем унутра и одгледати. 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

On 16. 10. 2018. at 16:31, Lady Godiva рече

Не брини, ништа није неизлечиво. Довољно је да ти жена једном подвикне, тај звук има одмах да ти искодира фантомски firewall. :)))

Expand  

А шта ако је она још гора од мене? :smeh1:

Подели на овим сајтовима

On 16. 10. 2018. at 16:31, Branka62 рече

Ti to pokušavaš da budeš drska ili ja ne razumem tvoj "prefinjeni" smisao za humor?

Expand  

Ама не ( додуше имам префињени смисао за хумор):smeh1: Колико сам ја тебе и Хуана схватила, ви њему не верујете (је ли тако ) и ја вас само питам, шта је то где је он пао у вашем ситему размишљања, што не верујете његовом  научном раду, и ево ви ми до сада нисте дали ни један против аргумент. Нити то фантомско питање да му поставим на предавању , да падне његов фантомски ДНК.    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

On 16. 10. 2018. at 16:36, Рапсоди рече

ви њему не верујете (је ли тако )

Expand  

Sad me prekidaš u pomnom posmatranju klipa.:tongue:

Nismo, bar ja nisam, ni stigli do (ne)verovanja. Nego ti očito nisi razumela šta je Juan hteo reći onom besmislenom rečenicom a ni šta sam ja pokušala da ti objasnim anegdotom o fizičaru i studentovom seminarskom radu.

Vidi ovako; u delu rečenice

".... основна метода његове научне методе је та да се  ДНК у облику физичког поља може ширити неограничено."

sa sintaksom je sve u redu ali nema semantike - značenja.

Materija se, u prirodi, javlja u dva oblika - supstancija i fizičko polje. DNK je supstancija. Reći da  supstancija može bilo šta raditi u obliku fizikog polja je, stoga, ne netačno, već besmisleno.

Подели на овим сајтовима

А за, промену, можемо да причамо и о сопственим фреквенцијама. Дакле, да ли смо свесни колико смо у стању сами себи да помогнемо молитвом, рецимо, или колико свака негативна мисао, а камоли свађа, негативно утиче на наш систем? 

Мени је ова тема страшно интересантна, рецимо да видим велику повезаност са огромном снагом Исусове молитве.

Подели на овим сајтовима

On 16. 10. 2018. at 16:48, Branka62 рече

Sad me prekidaš u pomnom posmatranju klipa.:tongue:

Nismo, bar ja nisam, ni stigli do (ne)verovanja. Nego ti očito nisi razumela šta je Juan hteo reći onom besmislenom rečenicom a ni šta sam ja pokušala da ti objasnim anegdotom o fizičaru i studentovom seminarskom radu.

Vidi ovako; u delu rečenice

".... основна метода његове научне методе је та да се  ДНК у облику физичког поља може ширити неограничено."

sa sintaksom je sve u redu ali nema semantike - značenja.

Materija se, u prirodi, javlja u dva oblika - supstancija i fizičko polje. DNK je supstancija. Reći da  supstancija može bilo šta raditi u obliku fizikog polja je, stoga, ne netačno, već besmisleno.

Expand  

Аааа цедитељи комараца, а прождирачи камила....:smeh1: 

И нисам рекла да може било шта радити, већ ширити се.....;)

Подели на овим сајтовима

Ama Rapso! Kakvi ceditelji komaraca. To su osnovni pojmovi fizike, bez kojih se bilo šta teško može razumeti. Ako je čika ovo, ili nešto slično, kazao, jasno je da on nema blage veze sa celokupnom fizikom.:stadaradim:To je kao kada bih ja sada krenula sa nekim teologom da raspravljam o pravoslavlju.

Подели на овим сајтовима

On 16. 10. 2018. at 16:56, Branka62 рече

Ama Rapso! Kakvi ceditelji komaraca. To su osnovni pojmovi fizike, bez kojih se bilo šta teško može razumeti. Ako je čika ovo, ili nešto slično, kazao, jasno je da on nema blage veze sa celokupnom fizikom.:stadaradim:To je kao kada bih ja sada krenula sa nekim teologom da raspravljam o pravoslavlju.

Expand  

Он је,  чини ми се молекуларни биолог. Ако си верујућа (крштена) зашто не би  могла да  причаш са неким теологом, нису они Богом дани.  

Послушај сама, па види шта и о чему прича .Ја сам лаик и за физику и за биологију, али умем да саберем  два и два (математика) :smeh1:

Подели на овим сајтовима

On 16. 10. 2018. at 16:59, Рапсоди рече

Ако си верујућа (крштена)

Expand  

Pa valjda i neverujući mogu da popričaju sa teologom?:)

On 16. 10. 2018. at 16:59, Рапсоди рече

зашто не би  могла да  причаш са неким теологом

Expand  

Mogla bih da pričam:) ali ne i da raspravljam o teološkim temama - ništa se u to ne razumem.

Подели на овим сајтовима

On 16. 10. 2018. at 17:02, Branka62 рече

Pa valjda i neverujući mogu da popričaju sa teologom?:)

Expand  

Можете о прогнози времена .....:)

On 16. 10. 2018. at 17:02, Branka62 рече

Mogla bih da pričam:) ali ne i da raspravljam o teološkim temama - ništa se u to ne razumem.

Expand  

Није толико поента у разумевању колико о откривењу (откровењу) неке ствари можеш помоћу књиге да научиш, а неке ти се директно  открију (реткима) без тог неког нужно академског знања.  

Подели на овим сајтовима

On 16. 10. 2018. at 17:06, Рапсоди рече

Можете о прогнози времена ...

Expand  

To ti i kažem.

On 16. 10. 2018. at 17:06, Рапсоди рече

Није толико поента у разумевању колико о откривењу (откровењу) неке ствари можеш помоћу књиге да научиш, а неке ти се директно  открију (реткима) без тог неког нужно академског знања.

Expand  

Pa jes. Čujem da je tamo negde i tamo nekad živeo neki Avgustin i krenem sa Zoranom Djurovićem da raspravljam. Pa nisam ja ( ajd da se zaustavim na vreme ).

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...