cloudking Написано Септембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2018 пре 27 минута, Кратос рече Što je Japan izbacio MMR vakcinu i zašto se kod nas nameće obavezna vakcinacija kad u većini zemalja EU to nije? Hiljadu puta odgovoreno pitanje... a ti nisi juce doso na forum Jel vi antivakceri imate neku kes memoriju koja se prazni jednom mesecno kad je pun mesec pa sve sto ste culi i naucili se obrise pa jovo nanovo? Trifke and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Септембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2018 пре 3 минута, cloudking рече Hiljadu puta odgovoreno pitanje... a ti nisi juce doso na forum Jel vi antivakceri imate neku kes memoriju koja se prazni jednom mesecno kad je pun mesec pa sve sto ste culi i naucili se obrise pa jovo nanovo? Samo keš,bez memorije... Kaži leba ti,što ste vi vakcinofašisti pametniji od europljana? Рапсоди, Phoebe and Вукашин Ковачевић је реаговао/ла на ово 3 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Септембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2018 пре 2 часа, Avocado рече Jel znaš možda nekog bivšeg antivaksera koji je nekada bio siguran da thiomersal u vakcinama uzrokuje autizam ali je sada skroz cool u vezi sa vakcinama jer više ne sadrže thiomersal? Ja bih baš voleo da upoznam nekog takvog... Ne znam. Ali znam jednu antivakcerku koja je promenila mišljenje o vakcinama nakon što su porodično zapatili veliki kašalj (pertussis). Sreća što su deca bila već velika, pa su se samo davila od kašlja danonoćno šest nedelja, ali su ostala živa. I sreća što se u tom periodu nismo videli sa njima, jer smo mi baš tu negde imali još nepotpuno vakcinisano prevremeno rođeno dete koje je dve nedelje bilo na aparatima zbog sindroma respiratornog distresa - ukratko, dete koje bi imalo velike šanse da od pertusisa umre. (To dete je sad veliko, zdravo, jako i uredno vakcinisano). Tu negde se nalazi i vrlo verovatna konfundirajuća varijabla negde od avaksa navedene studije po kojoj su 'nevakcinisana deca ređe dospevala lekarima sa simptomima respiratornih bolesti' - ta moja drugarica ni zbog velikog kašlja nije vodila decu lekaru, malo zbog uopštenog nepoverenja prema svim lekarima, a malo jer je bilo sramota što su joj deca u 21. veku dobila veliki kašalj. Promenila je mišljenje ona, ali i ja - do tada sam bila tolerantnija na 'retke donekle simpatične hipi lujke' koje ne vakcinišu decu, jer sam se uzdala da i bez njih imamo 95% i da su osetljive kategorije zaštićene. Trifke, Милан Ракић, АлександраВ and 5 осталих је реаговао/ла на ово 6 1 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2018 пре 47 минута, Juanito рече Ал Паћино се не слаже. Е сад ко је ту у праву, не знам, тешка дилема. Znace se kad Morgan Frimen bude dao svoje misljenje... Vladan :::., Avocado, Justin Waters and 3 осталих је реаговао/ла на ово 1 1 4 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Септембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2018 @Вукашин Ковачевић Хтео сам да те питам пошто смо приближних година, дал си вакцинисан као и ја? Претпостављам као @Trifke што је напоменуо да смо иако смо доста млађи од њега исто добили гро вакцина током одрастања. Trifke је реаговао/ла на ово 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Септембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2018 пре 12 часа, Justin Waters рече Autizam nije više aktuelan jer je pobijen milijardu puta, da je i antivakcinerima vjerovatno postalo jasno. Sad su aktuelne nanočestice i epilepsija. E posto sam ljubomorna sto si uvek u toku sta je aktuelno, raspitala sam se. Kazu, antivaxxeri Serbije podeljeni od kako Jovana daje podrsku artemijevcima. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Септембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2018 @cloudking Клауде, хвала за претходне поруке cloudking and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2018 пре 3 часа, Кратос рече Samo keš,bez memorije... Kaži leba ti,što ste vi vakcinofašisti pametniji od europljana? Nismo pametniji nego su nam sunarodnici gluplji... RYLAH, Paradoksologija and Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 1 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Септембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2018 пре 4 минута, Avocado рече Nismo pametniji nego su nam sunarodnici gluplji... Znači treba da bude neobavezna,idemo dalje.... Вукашин Ковачевић је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2018 пре 43 минута, Кратос рече Znači treba da bude neobavezna,idemo dalje.... Naravno da treba da bude neobavezna... i bice... cim bude manje glupih... VaSa110 and RYLAH је реаговао/ла на ово 1 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Септембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2018 Управо сада, Avocado рече Naravno da treba da bude neobavezna... i bice... cim bude manje glupih... Pa jeste stvarno trebaš da budeš ko točak da primiš vakcinu a plašiš se nevakcinisanih...nešto tu ne štima.... Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2018 пре 4 часа, Кратос рече Samo keš,bez memorije... Kaži leba ti,što ste vi vakcinofašisti pametniji od europljana? Da ti prevedem ovo sto avocado insinuira.... evopljani imaju visoku zdravstvenu kulturu i sami vakcinisu svoju decu u tom broju da on zadovoljava onaj uslov grupnog imuniteta... to znaci da nikakve intervencije nisu neophodne. Intervencije i kazne su bandoglavce koji numeju da se dozovu pameti... a to smo jelte- mi RYLAH and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Септембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2018 пре 7 минута, cloudking рече Da ti prevedem ovo sto avocado insinuira.... evopljani imaju visoku zdravstvenu kulturu i sami vakcinisu svoju decu u tom broju da on zadovoljava onaj uslov grupnog imuniteta... to znaci da nikakve intervencije nisu neophodne. Intervencije i kazne su bandoglavce koji numeju da se dozovu pameti... a to smo jelte- mi Pa šta će im tako visoko zdravstveno kulturnima bilo kakve intervencije,el te vakcine rade ili ne rade,čemu ta fobija od nevakcinisanih? Phoebe and Вукашин Ковачевић је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2018 пре 57 минута, Кратос рече Pa jeste stvarno trebaš da budeš ko točak da primiš vakcinu a plašiš se nevakcinisanih...nešto tu ne štima.... Nešto me večeras mrzi da te štimujem... probaj Gugl... АлександраВ and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Септембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2018 пре 28 минута, Avocado рече probaj Gugl... Или форум. Овде имамо толико тема на којима смо годинама писали и писали и приложили аргументе, фотке, радове и изворе, и обухватили готово све о овој тематици, да бисмо опуштено могли да направимо приручник за едукацију антивакцера и њихових сателита. Милан Ракић, Paradoksologija and Trifke је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука