Ведран* Написано Фебруар 13, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2019 пре 1 минут, Milan Nikolic рече То је књига је где се примат извлачи из историјског контекста и ставља на тријадолошки. А свакако се зна да је за Фанар, Цариград од Бога изабран да има тај примат. Не питам те за Зизијеву књигу, него звучало је као да си рекао да се негде експлицитно користе аргументи за оправдање тзв цариградског примата. "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
свештеник Александар Написано Фебруар 13, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2019 @Aвгустин Мене Милан Николић игнорише зато што ја волим Зизијуласа и не слажем се са Миланом а и зато што боље познајем Зизјуласов опус од њега и не стоји уопште то што прича против Зиз..Драго ми је што је православни Јеврејин чак и волим то. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Августин Написано Фебруар 13, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2019 пре 5 минута, Ведран* рече Не питам те за Зизијеву књигу, него звучало је као да си рекао да се негде експлицитно користе аргументи за оправдање тзв цариградског примата. Што ли заћута можда спаја аустралопитека са Бартом. Ведран* and Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Августин Написано Фебруар 13, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2019 пре 1 минут, свештеник Александар рече @Aвгустин Мене Милан Николић игнорише зато што ја волим Зизијуласа и не слажем се са Миланом а и зато што боље познајем Зизјуласов опус од њега и не стоји уопште то што прича против Зиз..Драго ми је што је православни Јеврејин чак и волим то. Ма јасно је то али све је то некако конфузно. Ја Зизиуласа баш нешто нисам много читао али изводити из његовог учења канонски упад Цариграда мало је чудно. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
o. Miroljub Написано Фебруар 13, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2019 пре 29 минута, Milan Nikolic рече Тако ћу и ја вероватно. Ево гроба мога оца који још нисам посетио: הַמָּקוֹם יְנַחֵם אֶתְכֶם בְּתוֹך שְׁאַר אֲבֵלֵי צִיּוֹן וִירוּשָלַיִם Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Августин Написано Фебруар 13, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2019 пре 1 минут, o. Miroljub рече הַמָּקוֹם יְנַחֵם אֶתְכֶם בְּתוֹך שְׁאַר אֲבֵלֵי צִיּוֹן וִירוּשָלַיִם Па шта ти то сад значи Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Фебруар 13, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2019 пре 4 минута, o. Miroljub рече הַמָּקוֹם יְנַחֵם אֶתְכֶם בְּתוֹך שְׁאַר אֲבֵלֵי צִיּוֹן וִירוּשָלַיִם Имал који језик да ови поп Мирољуб не зна??? Vladan :::. and Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
свештеник Александар Написано Фебруар 13, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2019 @Августин Имам утисак Августине да си Ти један нормалан православни човек.Не ласкам никоме никада.Знам те из Ваведења из 9о -тих.Не слажем се са тим што си изјавио за Владику А.Ј.Није тачно да је отровао генерације.Претерујеш. Августин and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Фебруар 13, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2019 пре 14 минута, свештеник Александар рече @Aвгустин Мене Милан Николић игнорише зато што ја волим Зизијуласа и не слажем се са Миланом а и зато што боље познајем Зизјуласов опус од њега и не стоји уопште то што прича против Зиз..Драго ми је што је православни Јеврејин чак и волим то. Мени је драго чути да је неко добро проучио Зизиуласа. Својевремено ја то нисам могао да читам. Августин је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Августин Написано Фебруар 13, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2019 пре 1 минут, свештеник Александар рече @Августин Имам утисак Августине да си Ти један нормалан православни човек.Не ласкам никоме никада.Знам те из Ваведења из 9о -тих.Не слажем се са тим што си изјавио за Владику А.Ј.Није тачно да је отровао генерације.Претерујеш. Има ли за некога да је нешто добро рекао.Али то стварно није тема. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Фебруар 13, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2019 пре 1 минут, Августин рече Има ли за некога да је нешто добро рекао.Али то стварно није тема. А мене живо интересује шта он мисли о актуелној ситуацији. Просто ме црви изједају од нестрпљења да чујем слово. Али плашим се да ће до краја да ме изеду, пре него ли чујемо нешто. Vladan :::., srb_Lo, Bokisd and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Августин Написано Фебруар 13, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2019 Управо сада, Ведран* рече А мене живо интересује шта он мисли о актуелној ситуацији. Просто ме црви изједају од нестрпљења да чујем слово. Али плашим се да ће до краја да ме изеду, пре него ли чујемо нешто. Е па то је проблем.Неки дан видим на ју тјубу прича детаљно о локалним изборима у Костолцу.Што је написао онај Мачковић кога не знам ,о свему дотични има став сем о овоме најважнијем. Vladan :::., arhangeli, Ведран* and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Фебруар 13, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2019 пре 3 минута, Августин рече Неки дан видим на ју тјубу прича детаљно о локалним изборима у Костолцу. ево са' ће избори у украјини на пролеће... ваљда ће о томе да буде неки став, шта мислите? Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Фебруар 13, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2019 пре 6 минута, Августин рече Е па то је проблем.Неки дан видим на ју тјубу прича детаљно о локалним изборима у Костолцу.Што је написао онај Мачковић кога не знам ,о свему дотични има став сем о овоме најважнијем. Мене је то јако интересантан феномен. Поред њега, иако су другачијег кова, падају ми на ум сад још два, не наша, који су исто гласноговорни, о свему и још понечему. Један је мало букачки настројен, а други више академски, али су на ову тему "метиљави". Један је пирејски Серафим, други је, малопре поменути, Јеротеј Влахос. Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Августин Написано Фебруар 13, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2019 пре 1 минут, Vladan :::. рече ево са' ће избори у украјини на пролеће... ваљда ће о томе да има неки став, шта мислите? Мислим да неће.Иако ту има интересантних ствари. Ведран* and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука