Jump to content

Препоручена порука

Да ли оне који стоје поред вас у литургији, који су поред вас кад се причешћујете познајете? Да ли имате комуникацију са њима? 

Да ли се дружите после Литургије у вашој цркви или после молитве свако своме дому хита?

Rezultat slika za druženja posle liturgije

Подели на овим сајтовима

Познајем неколицину људи,  сви су старији од мене, а мој свештеник је изузетно приступачан човек, увек искрено насмејан сем кад се обраћа народу и подучава, кад уме да буде и строг, хвала Богу :)

Подели на овим сајтовима

Sporadično iz viđenja, slabo poznajem. Sveštenika znam, vrlo mi je drag, deluje dosta zauzeto. Mogla bih i ja više da se potrudim, ali mi nekako glupo da ga vučem za rukav :stidljiv:. Uvek mi sveštenici deluju zauzeto i opterećeno. Zamisli slušaš ispovesti, ajoooj :0228_hot:.

Подели на овим сајтовима

Познајем већину, пошто углавном увек те исти и долазе. Мада је моја парохијска увек пуна, делом и због тога што је мала црква али је увек пуна и увек је гужва. Углавном са млађима после Литургије попричам и увек после останемо 10так минута... Или кад се сретнемо ван храма.

Углавном старији људи долазе, али има ту нас 5,6 ту око 30... Пошто долазим углавном колима после те мало старије некад и развезем.

Свештенике моје парохијске познајем, познају и они мене, генерално су доступни, мада и стално у фрци и гужви, некад и кад хоћу нешто да питам, одустанем кад видим 20 људи око њих. Међутим генерално су приступачни, осим то после Литургије, када су окружени масом.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

On 22. 7. 2018. at 21:15, Поуке.орг инфо рече

Да ли оне који стоје поред вас у литургији, који су поред вас кад се причешћујете познајете? Да ли имате комуникацију са њима? 

Да ли се дружите после Литургије у вашој цркви или после молитве свако своме дому хита?

Rezultat slika za druženja posle liturgije

Expand  

Дружимо се и познајемо. 

Подели на овим сајтовима

Познајем неколицину људи који живе у комшилуку (нешто даљем) које видим у храму, али не познајем све људе који су на литургији. Свештеника познају сви из моје породице, и увек је приступачан за разговор.

Подели на овим сајтовима

Kod nas su Agape posle Liturgije uvek prisutne. Druzimo se sa nekoliko porodica redovno, a sa ostalima se pozdravimo (oni koji odmah idu u svoja kola posle izlaska iz hrama); Svestenici (trojica) su nam divni, dosta angazovani, ali nadju vremena za sve koji ih traze. Jedan od njih je odlican besednik; dobila sam blagoslov da mogu snimati njegove besede. Crkveni zivot nam je aktivan. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...