Jump to content

Да ли бисте прешли 500 и више километара да уживо упознате некога кога сте упознали на форуму?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Samo 500 ?

Zavisi  koliko se taj forumaš nametne kao bitan,i  ako ima dobro,smisleno objašnjenje zašto ja treba da pređem,a ne obrnuto.I naravno,ako znam gde se tačno završava tih 500 km:flying-helicopter-smiley-emoticon:

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, GeniusAtWork рече

Ја сам отприлике толико укупно прешо прошле год. да бих се видео и упознао са неким људима (НИ-БГ). Ако могу ја, можете и ви  :) 

Je l vredelo puta ili je bilo razočaravajuće? :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Natasa. рече

Je l vredelo puta ili je bilo razočaravajuće? :smeh1:

Вредело, вредело :D 

Подели на овим сајтовима

Da, jesam i to vise puta i opet cu ako se ukaze prilika.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Прелазила сам неке раздаљине да упознам људе из форума, али не знам колика је километража. Долазили су неки у Ужице и да мене упознају. И да вредело је. Интернет не може да замени кафу на тераси или пиво у кафани. Појединци из овог форума су ми постали добри пријатељи. Мада неки више не пишу. 

"Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији."

Подели на овим сајтовима

Vredela ne vredela ta osoba, bar smo pomerili dupe i otišli na put, a to je uvek dobra stvar. Još ako upoznamo nekog zanimljivog i ako to preraste u prijateljstvo-OHO, sjajno! Makar živela u Njujorku, bez kretanja i metropole postaju žabokrečine.

Подели на овим сајтовима

као и у животу, за неке бих и пешке прешла 500км, некима се ни на телефон не бих јавила :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Изида рече

Прелазила сам неке раздаљине да упознам људе из форума, али не знам колика је километража. Долазили су неки у Ужице и да мене упознају. И да вредело је. Интернет не може да замени кафу на тераси или пиво у кафани. Појединци из овог форума су ми постали добри пријатељи. Мада неки више не пишу. 

Бјелуша (село) је ту негде у твом крају?

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...