Jump to content

Са којим форумашем би сте заглавили на пустом острву?

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 20. 7. 2018. at 17:12, Рапсоди рече

Ово би био преседан, пошто на острву сви подивљају....а ти би да кротиш....

Expand  

Не море другачије, мора патријархат, само у овакој размаженој цивилизацији где је тиба увек пуна и има ер кондишн може феминизам

Подели на овим сајтовима

On 20. 7. 2018. at 17:18, Вукашин Ковачевић рече

Не море другачије, мора патријархат, само у овакој размаженој цивилизацији где је тиба увек пуна и има ер кондишн може феминизам

Expand  

to je sustina, mnogi se prave da je ne vide, ove slobode imaju svoju cijenu i duhovnu a i materijalnu, muskarci koji se zalazu za ekonomsku jednakost sa zenama su debili, njima treba odma dodijeliti zenske plate, jer vise i ne zasluzuju

Подели на овим сајтовима

On 20. 7. 2018. at 16:37, Вукашин Ковачевић рече

Да не скапаш од глади, а шутно бих те у дупе одма ако би да дремаш пре него поспремиш и измрвиш и те коске, да правим креч од њих.

Expand  

То је стварно лепо од тебе. 

Ја бих тебе пустила да онемоћаш од глади, а после кврц. Из морске воде бих добила со за саламуру, од тих бамбуса што нацепаш бих правила ватрицу да дими. И имала бих хране за остатак године. Дивљина је то, мора човек да се сналази. Ништа лично.

Подели на овим сајтовима

On 20. 7. 2018. at 17:40, Lady Godiva рече

То је стварно лепо од тебе. 

Ја бих тебе пустила да онемоћаш од глади, а после кврц. Из морске воде бих добила со за саламуру, од тих бамбуса што нацепаш бих правила ватрицу да дими. И имала бих хране за остатак године. Дивљина је то, мора човек да се сналази. Ништа лично. 

Expand  

Немаш везе змозгом, најбољи грађевински материјал би да ложиш а од те саламуре би скапала, кад ти се сво месо не би усапуњало. Зато пољуби патријархију, дивљина је, ништа лично.

Подели на овим сајтовима

On 20. 7. 2018. at 17:51, Вукашин Ковачевић рече

Немаш везе змозгом, најбољи грађевински материјал би да ложиш а од те саламуре би скапала, кад ти се сво месо не би усапуњало. Зато пољуби патријархију, дивљина је, ништа лично.

Expand  

Ви радите обрнуту осмозу доњим вешом, а ја немам везе с мозгом? Занимљиво. 

Подели на овим сајтовима

On 20. 7. 2018. at 18:05, Ana B. рече

Super film!

Expand  

Супер да, него реци којег форумаша бираш, досад само један човек рекао

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

On 20. 7. 2018. at 18:06, Lady Godiva рече

Ви радите обрнуту осмозу доњим вешом, а ја немам везе с мозгом? Занимљиво. 

Expand  

Нема везе, искуваш га добро и све је океј

Подели на овим сајтовима

On 20. 7. 2018. at 18:07, Вукашин Ковачевић рече

Супер да, него реци којег форумаша бираш, досад само један човек рекао

Expand  

Biram da je domacin :)))))

Подели на овим сајтовима

On 20. 7. 2018. at 13:31, Вукашин Ковачевић рече

Њет, именуј, у имену је моћ, послушај Баба Вулета, зна он шта ради.

Expand  

Haha, ako oce da ide javice se sama, ako ne nek se strpi jos malo pa idem po nju. :) Ako bude nesto ja je imenujem za sad je tajna. :) A ti pozivaju malo ljudena ostrvo, trguj ih. Napravi malo bolju ponudu, bice nas vise. :D

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

On 20. 7. 2018. at 17:18, Вукашин Ковачевић рече

Expand  

Појма немаш.

Подели на овим сајтовима

On 20. 7. 2018. at 18:39, Liga Džentlmena рече

Haha, ako oce da ide javice se sama, ako ne nek se strpi jos malo pa idem po nju. :) Ako bude nesto ja je imenujem za sad je tajna. :) A ti pozivaju malo ljudena ostrvo, trguj ih. Napravi malo bolju ponudu, bice nas vise

Expand  

Што си бре толики џентлмен, не ваља то ако немаш замкове и батлере, ал зато имаш BMW e30 и можеш слободно да је отмеш као хајдук :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...