Jump to content

Препоручена порука

Ako su stvarno zaljubljeni jedno u drugo neka ih, nek se uce i uzivaju deca. :D 

Zadovoljstvo je zadovoljstvo. :D 

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Broken рече

Seks ne treba činiti. Ako već moraš onda napravi da mučno i traumatično iskustvo.

Nisi razumeo, decko je taj deo razumeo i zato govori o braku. Pita, u stvari, kako bracni seks da bude snazno zadovoljstvo?

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, dragoljub.lalic рече

Да ли је таква врста односа дозвољена у браку?

Ahaha ha. Mlad si. Naucices. U braku je to duznost, kao domaci zadatak, a ko pise domace zadatke sa zadovoljstvom? Razmisli malo. Prica o seksu je da bi te navukli na brak, zato izbegavaj seks dok si jos mlad.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, dragoljub.lalic рече

Имам 18 година и 5 месеци сам у вези са девојком и она жели да имамо однос. Ја не знам како да поступим јер сам верник и знам да Црква не одобрава секс изван брака.

Занима ме који је поглед Цркве на секс ради задовољства, а не остваривања потомства уопште. Да ли је таква врста односа дозвољена у браку?

Svaka čast za hrabrost da o ovome progovoriš na forumu, makar i anonimno. Svojevremeno sam, vo vremja ono kad bejah mađan momak, imao sličnu situaciju. Daću ti savet zlata vredan :) a ti ako hoćeš prihvati ako ne - nikom ništa. (Inače, ono o stavu crkve ti i nije baš najsrećnije sročeno jer zaista ne znam kada se Crkva oglasila SABORNO  po tom pitanju, postoje samo lični stavovi popova, monaha, crkvenjaka, milfova itd.) Dakle, ako dođeš do zaključka (da, Bog zaista želi da TI doneseš odluku, makar i pogrešio, tako se uči odgovornost) da zaista to hoćeš i da se volite - šta god uradio - ne dozvoli da zatrudni. Ako izgurate do braka - ti si srećan čovek, ona je ta. Eto tolko. P.S. Bonus savet - Imaj u vidu da to što nekog trenutno i iskreno voliš i ona tebe ne mora da znači da će uvek biti tako. Ne govorim o prevari i slično, već o promeni kao fenomenu.

Inače, ne obaziri se na gluposti koje neki pišu. Prvo pravilo foruma glasi: Tema koju postaviš nikad ne ide u pravcu koji si predvideo :) 

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, w.a.mozart рече

Bonus savet - Imaj u vidu da to što nekog trenutno i iskreno voliš i ona tebe ne mora da znači da će uvek biti tako.

Plus što ima 18 godina, tad svi umišljaju iskrenu ljubav :smeh1:.

#mladisuglupi :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Neša_ рече

Nego ja bih akcenat stavio na ovo:

пре 5 часа, dragoljub.lalic рече

Лично могу без секса, али нисам сигуран за моју сада девојку, а ако да Бог и супругу.

To je glavni problem. Kod žena nema čekanja. One hoće sad i odmah. Otići će drugome radi seksa, jer joj je ljubav nebitna.

Robert de Niro mirror scene You talkin' to me 

• Хахаха 1

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Neša_ рече

Tebi ne. Nikako.

Tamo nekima.

Nisi razumeo, pričaš sam sa sobom Dragoljubom kao de Niro u ogledalu. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Neša_ рече

Nije ti palo na pamet da je možda Muramasa?

Znam odlično kako funkcioniše i tvoje i njegovo razmišljanje, ne brini. A sad nastavi da filozofiras, pa sutra opet ispljuni nešto kao Dragoljub ili ko ti već ima smisao do besmisla.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Neša_ рече

Kod mene ti je situacija sasvim jednostavna, ali njega svakako ne možeš proceniti.

On se i predstavlja kao trol i najavljivao je lažne profile, a ti meni pakuješ nešto besmisleno, Da nije tužno bilo bi smešno.

Ne znaš ti šta sve ja mogu proceniti.

Nastavi da se smeješ, do besmisla.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Neša_ рече

A kad sam se to smejao, sem kada napišeš nešto duhovito?

Ok, prelazim opet u ignore mod, pošto ti moje obraćanje čini satisfakciju, sledstveno ovom komentaru.

Подели на овим сајтовима

Nešo, kuj te naučio da takoj misliš? Debelo si se zeznuja ako misliš da su sve žene iste i da oće onoj odma i sad. Al ček bre, ti garant pričaš iz teoriju il ti je komšija Milutin takoj pričaja posle trinaesto pivo pred zadrugu. Kuku majke, ako si je toj tačno će pomremo svi za šaku dlačke

Sent from my iPhone using Pouke.org

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Neša_ рече

Verovatno misliš da bi trebalo da sagnem glavu i potvrđujem sve što si umislila.

Želim ti laku noć i da te prođu te bubice.

Nisam umislila, no ni ne očekujem da priznaš da se igraš. Bubice su kod tebe, kupi neki sprej, nešto...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...