Jump to content

Клуб мајки

Оцени ову тему

Препоручена порука

Izašao nam zub konačno :cheesy3: psovala sam juče ceo dan (u sebi). Preplakao je dan, krenuli do Botaničke bašte, još da se nađem sa dvema drugaricama, i one isto sa čedovištima, ali avaj moje čedovište zakukava i krekeće i kuka sve vreme u kolicima, nikad mi se tako nije ponašao. Ajde hrani ajde poji ajde nosi ajde uspavljuj, na kraju je zaspao (nakon jedno 4 sata zakukavanja) kao novorođenče, na mojim rukama, a zabio glavu u ( . ). Na kraju sam se rasplakala od nemoći, to mi se ni jednom nije dogodilo...
Sva sreća drugarice imaju slične probleme pa su totalno ignorisale pojavu, site smo se ispričale. Al' smo bile paklena ekipa u kafiću, sve smo mušterije rasterale, decetina kmeči i kuka, ko u kolicima, ko u rukama, ma milina božija. Još mi uvo zvoni.

Jutros kad smo ustali, proverim- izašao zubić. Baš ga muči, ljubigamajka tako osetljivog. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 375
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ја сам јуче имала напоран дан. Плус ми био низак притисак, а иначе ми је висок.

Наследник је добро.

"Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији."

Подели на овим сајтовима

Наследник увелико спава. Дарлинг је у селу. И ја сад блејим. Данас сам читала књигу. Коначно је приводим крају.

Како сте ви?

"Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији."

Подели на овим сајтовима

Čekam sutra k'o ozeb'o sunce, idem kod mame na par dana, pa će ona da se ganja sa malim, dušu da odmorim.

Radujem se da jutarnju kafu popijem ujutru :D

Mnogo je vrućina, odlepiću.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Samo da dodam da nisam nikako bila sposobna da primam goste u prvih mesec- mesec ipo, išla sam u šetnje sa bebom, ali nisam želela goste. I svima sam to govorila kad zovu, niko se nije uvredio. 

Подели на овим сајтовима

Ја никога нисам звала да види бебу, ко је хтео сам се најавио. 

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Клуб мајки ми се допада, мада је моје чедо прешло 20 годиница..а где беху први зубићи, па испадање истих, па све нешто прво ихахај...лепа времена сад кад се сетим..а биће да сам била преуморна

Сад другачија кондиција, типа а факултет хоћемо ли ил да баталимо..није важно

колико сам знала о чеду своме толико сад не знам..видим да се зафркава са мном..ал ако и нека

Подели на овим сајтовима

Кад сам ја задњи пут била овде и не памтим. Добро смо сви. Прошле седмице смо први пут ошишали наследника и сад више не изгледа као беба већ као прави дечак.

Како сте ви?

• Радостан 1

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
  • Креирај ново...