Jump to content

ЖРУ ШДК - Шта Да Купим?...

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 100
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Управо сада, Broken рече

Ja mislim da sam imao ovu i da mi je zveknula posle dve godine. Ili je bila 9600 ?

Ova kod mene radi od 2008. na ovamo, evo joj 10 punih godina, pretovarila je preko sebe do sad Tihi okean, i nikad nije imala ni kvaric.

Nije nemoguce da je i ona i 9600, i da se pokvarila tako brzo, ima skarta uvek u serijskoj izradi, ali kod nVidie je to retkost. Takodje, nije lose da se gleda i ko je direktni proizvodjac (nVidia je generalno vlasnik i pokretac price, za njih karte prave Asus, Palit, Gigabyte, itd), ali to je mnogo manje bitno.

Inace, 9600GT je znatno jaca od 9500, ta je bila bas prava gamerska vise klase... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Dobri su sada i ovi crveni Radeoni, popravili su se malo. :cheesy3:

Inace, Broken, gledam nesto po forumima kako likovi sklapaju konfiguracije ( malo sam ispao iz sistema, pre sam imao vise informacija ), ali, za nekih 100E vise ( na ovih 500E, bez monitora ), moze da se sklopi mnogo jaci komp.

Recimo, gledam ovu konfu :

CPU AMD Ryzen 3 1200
MB Biostar A320MD PRO
RAM 2x4GB DDR4 2400MHz ADATA CL17
HDD 1TB Western Digital Blue
VGA Zotac GeForce GTX1060 3GB
Kuciste Raidmax Vortex V3
Napajanje 500W Chieftec GPE-500S

Negde oko 600E ( koliko sam izracunao na brzinu oko 70.000 din.), ali, ova 1060 grafa je duplo jaca ( na prvu loptu, mogu da proverim ) od 1050 grafe. Sa ovom 1060 grafom mogu mnoge igre ( cak i nesto zahtevnije ) da se pokrenu na dosta visokim grafickim podesavanjima.

Sta mislis ? Mogu da pogledam i malo detaljnije, samo, trebas da odredis sa kojim tacno budjetom raspolazes.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Bokisd рече

Dobri su sada i ovi crveni Radeoni, popravili su se malo. 

S naglaskom na "malo"... :coolio:

пре 6 минута, Broken рече

Onda možda i nije bila ta 9600.

Nego, off topic, kako se zove crnac koji upravlja avionom ? :D

Kako? :D

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

A da otvorite posebnu temu za savete o kupovini komponenti i konfiguracija?

#samokazem  :)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Avocado рече

A da otvorite posebnu temu za savete o kupovini komponenti i konfiguracija?

#samokazem  :)

Nisam ja, ovaj Broken je kriv!

Подели на овим сајтовима

Bez zezanja... i to bi bila dobra tema... i korisna kad nekom zatreba...

• Свиђа ми се 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Broken рече

Da , bez monitora. Jedino ako ove nove grafičke imaju neki izlaz koji ne može da se poveže sa monitorom starim 10 godina. :D Ne znam da li ovaj moj ima HDMI.

Imaju oni adapteri, DVI - VGA i slicno. 

Koja je rezolucija monitora ? Ako nije full HD, ne znam koliko se isplati uzeti neki novi komp ?

Ajd, da pogledam malo po forumima, koja je neka najizbalansiranija konfa za oko 60.000.... 0703_read

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...