Jump to content

ЖРУ ШДК - Шта Да Купим?...

Оцени ову тему

Препоручена порука

Braćo, imam pitanje. Obećao sam sinu nov kompjuter pošto je završio osnovnu školu. On traži neku gejmersku konfiguraciju. Igre koje ja igram potera i ovaj računar koji sad imamo pa ne znam šta bi danas bil aneka prosečna konfiguracija da mogu novije igrice da se igraju. Kakav procesor ? Koliko RAMa ? Grafika ? Novca ? :)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 100
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 5 минута, Broken рече

Braćo, imam pitanje. Obećao sam sinu nov kompjuter pošto je završio osnovnu školu. On traži neku gejmersku konfiguraciju. Igre koje ja igram potera i ovaj računar koji sad imamo pa ne znam šta bi danas bil aneka prosečna konfiguracija da mogu novije igrice da se igraju. Kakav procesor ? Koliko RAMa ? Grafika ? Novca ? :)

Sve zavisi od budjeta  i gde se uzimaju komponente. ( ja sam neke moje komponente nabavio od 'madjara' sa Kupujem prodajem )

Sad, neka malo bolja prosena  konfa za novije igre, pa, nekih 600 - 800E  odprilike bi trebalo.

Подели на овим сајтовима

On 27.6.2018. at 18:57, obi-wan рече

A šta fali onim igračkama sa police ?!

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Broken рече

Brate, nesto za iole ozbiljniji gaming nemas nista ispod 40.000, i to je `nako da se provuces... bez monitora, naravno, samo masina.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Bokisd рече

Sve zavisi od budjeta  i gde se uzimaju komponente. ( ja sam neke moje komponente nabavio od 'madjara' sa Kupujem prodajem )

Sad, neka malo bolja prosena  konfa za novije igre, pa, nekih 600 - 800E  odprilike bi trebalo.

Iskreno, nisam mislio da idem preko 500e.

Naručiš od ovih što donose iz Madjarske ? Koliko izadje jeftinije ?

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Broken рече

Pa izadje i do 40% manje, isplati se ako imas pouzdanu preporuku od koga da uzmes.

A i ovde za 500e imas solidnu masinu, samo da mali nece bas neku mega-budzevinu da igra. :D

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

I ovo: ako se moze, izbegavaj maksimalno ATI Radeon karte, idi na nVidiu, ona jeste uvek malo skuplja, ali ima neuporedivo bolju podrsku sa drajverima, i uopsteno uzev - dosta je bolji kvalitet robe, pa samim tim i konacni rezultat u tome kako renda sliku u igrama.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

пре 44 минута, obi-wan рече

Inace, od pre par godina, rad se rimejk (tacnije - total conversion mod) stare, izuzetne i cuvene "Star Wars: KotOR", tj. igra se "presvlaci" u Unreal4 endzin.

...

Tube update o igri...

...

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Broken рече

Pa i da hoće, ne može. :D

A i da imam, odakle mi... :D

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, Bokisd рече

Unreal4 engine je brutalan za graficki dizajn igrica, bice to Star Wars igrica kao da je film u pitanju.   :2s6vbdd:

Obzirom da je poreklo igre relativno staro, trebalo bi onda da bude nesto izmedju, ako i kad uspeju da je zavrse...

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Broken рече

Da, ovi sto donose iz Madjarske.

Sad, moze da bude jeftinije, prvo, nesto su jeftinije komponente, ( nego kod nas ), drugo, kada kupujes posebno komponente bude , takodje malo jeftinije. ( u odnosu na gotovu konfu ).

Sve zavisi, moze da bude jeftinije od 10% , do 20%. 

Opet, drugar je uzeo klincima TV ( oko 250E, 32 incha, Samsung....ako imas neki TV, jos bolje  ) i X box 360 koji je krekovan ( ne znam koliko je sad tacno, trebalo bi da buder oko 100 - 130E ) i mogu da se igraju krekovane igrice ( bez kupovine ), uzmes neki eksterni hard disk i skines igre sa torrenta i klinac ce da ima odlicnu game masinu, koja je u rangu nekog kompa od 500E i vise. 

Подели на овим сајтовима

пре 46 минута, obi-wan рече

Obzirom da je poreklo igre relativno staro, trebalo bi onda da bude nesto izmedju, ako i kad uspeju da je zavrse...

A, to je kao neki remastered, ( moze da se naprave dobra poboljsanja )

Jel' si video najavu za najnoviji Ori and the Will of the Wisps :

https://www.youtube.com/watch?v=kd0zbNw1VOg

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...