Поуке.орг инфо Написано Јун 25, 2018 Пријави Подели Написано Јун 25, 2018 Драги пријатељи, чланови сајта, Обавестили смо вас да покрећемо наш нови пројекат КАНА - Ка Наталитету. Пројекат ће да обухвати садашњу "Кану Галилејску-упознавање ради хришћанског брака", али ће уз то активно радити на већем наталитету у нашем народу кроз разне пројекте - што online - што offline За почетак радимо лого и има два решења, веома су слична... а ви гласајте за лепши и уједно дајте ваше неко решење ако имате 1. предлог 2. предлог Драгана Милошевић, ronin and Вукашин Ковачевић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Јун 25, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јун 25, 2018 Ако имате, слободно поставите и неки ваш предлог, веома ћемо радо узети у разматрање Sofija_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Јун 25, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јун 25, 2018 Милан Ракић, александар живаљев and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јун 26, 2018 Пријави Подели Написано Јун 26, 2018 пре 9 часа, Поуке.орг инфо рече Ако имате, слободно поставите и неки ваш предлог, веома ћемо радо узети у разматрање Do kad je rok da se daju predlozi ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Јун 26, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јун 26, 2018 пре 2 часа, Broken рече Do kad je rok da se daju predlozi ? Još desetak dana... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јун 26, 2018 Пријави Подели Написано Јун 26, 2018 Drugi mi je lepsi "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јун 26, 2018 Пријави Подели Написано Јун 26, 2018 Ja bih stavio mladence sa malom bebom kako je zajedno drže a iza njih Hristos koji ih sve grli.... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
srema Написано Јун 26, 2018 Пријави Подели Написано Јун 26, 2018 meni se svidja ideja da je dvoje ljudi sa oreolima koji formiraju srce, to mi je nekako okej Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Јун 27, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јун 27, 2018 Светлана90, Кратос and ronin је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
*SHONE* Написано Јун 28, 2018 Пријави Подели Написано Јун 28, 2018 пре 8 часа, Поуке.орг инфо рече По мени је за сада ово најбољи предлог за лого. Може се додати и двоје деце са друге стране слике Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јун 28, 2018 Пријави Подели Написано Јун 28, 2018 пре 12 часа, Поуке.орг инфо рече To je to samo i njemu fali kruna Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука