Bokisd Написано Јун 24, 2018 Пријави Подели Написано Јун 24, 2018 пре 2 часа, Milan Nikolic рече @Кратос Свака ти част. Разбуцаћеш многе који мисле да су хришћани, јер би били једнако и муслимани, брамисти, шта год да су негде другде рођени. Ali, Milane, sta pricaju ljudi, osim onoga, da je Bog nas stvoritelj i da imamo deo 'njega' u sebi, ali, .... samo kao dar i milost i blagodat i kao osvecenje sv. Duha i kao obozenje po nestvorenim energijama Boga, kada postajemo i sinovi Boziji. Mi smo, bliski Bogu onoliko koliko nam je sam Bog dao'. A, Bog, ( ne treba zaboraviti ) nas voli i miluje, ....i vise nego sto mi sami sebe volimo. E, onda, mozemo zamisliti koliko smo blizu i koliko smo slicni Bogu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јун 24, 2018 Пријави Подели Написано Јун 24, 2018 Mi smo svi u Bogu, krećemo se u Njemu, kako kaže apostol Pavle. To je kao da što su deca jedne majke iz te jedne majke. Rođenje Duhom je poznanje Boga u ličnosnom odnosu, kada progledamo Svetim Duhom. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука