Jump to content

Koliko veliku platu bi trebalo da imaju "žene koje ne rade ništa"

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 6. 6. 2018. at 15:13, Paradoksologija рече

Ali gde je satnica za svenoćno bdenije nad bebom koja ima grčeve ili joj rastu zubići? :D

Expand  

Mislim da bi se pozvala na to... ali to nema u članku, prema tome ne važi... to radi u "slobodno vreme"... :0205_whistling:

Realno, koja žena ne voli da u 4 ujutru gleda svoju bebu kako spava ili da teši bebu kad plače?

Treba ona meni da plati što sam joj to omogućio...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

On 6. 6. 2018. at 15:23, Avocado рече

Mislim da bi se pozvala na to... ali to nema u članku, prema tome ne važi... to radi u "slobodno vreme"... :0205_whistling:

Expand  

Prosto iz hobija :D

• Свиђа ми се 1

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

On 6. 6. 2018. at 11:58, Рапсоди рече

Ма може и до 50...додуше ретко, али није немогуће.

Expand  

Ma naravno, nego ja gledam i psihu i strpljenje...sve više postajem ona babetina što psuje decu kad se igraju u vreme odmora.

Sećate se onih matorih baksuza :dedica:? Sve ih više razumem i to mi se ne sviđa :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Ako je domacica, mislim da bi trebala da ima dobru platu. Ipak, podize decu, radi poslove u kuci. Shodno svojim potrebama i potrebama svoje porodice. Drugim recima barem duplo vise od minimalca... 

• Свиђа ми се 1

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...