Jump to content

Моја прабаба је била легендарна жена...

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ја пре неки дан сазнам за моју прабабу Радојку, мамина баба по мајци, која је у II св. рату ишла да тражи сина, од Љубинића, село у близини Обреновца и Уба, до Босне, тачније до Игмана. Хвала Богу, нашла га је живог и здравог. Такође је умрла у 94. години. Које срце је имала, какву храброст...

А, док је била тамо, кажу да су јој се толико огадили неки тамо што живе неке друге вере, јер су били страшно прљави, аљкави.  Од тад није могла очима да их види. 

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, AnaLaz рече

кажу да су јој се толико огадили неки тамо што живе неке друге вере, јер су били страшно прљави, аљкави. 

Kinezi su zaista odvratni :smeh1:, ni ja ih ne volim.

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Vladan ::: рече

Ја не могу ни да замислим толику старост за себе...

A i koji će ti? 

Подели на овим сајтовима

@ana čarnojević ја настављам са бабама.:smeh1: А, ова ми је посебно била драга(не познајем је). 

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, ana čarnojević рече

jel ima neko ideju šta da pišemo ovde a da ne navučemo levo - desničarsku bedu na grbaču. jbt gde da se sklonim od ideologija na crkvenom forumu:0212_rolleyes: 

Немој да напишеш  да је ова прабаба из теме једна од првих заговорница за џендер фри друштво :) видиш да се повремено понашала овај... изјашњавала као деда :) 

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, AnaLaz рече

@ana čarnojević ја настављам са бабама.:smeh1: А, ова ми је посебно била драга(не познајем је). 

Да није пола два гледао бих је опет али ћу оставити за сутра :) 

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...