Jump to content

Living in Serbia is Better than Living in USA?? (Strani youtuberi u Srbiji)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 9 минута, Paradoksologija рече

Zezaš, je l' da? Msm, super je okean, jedino zbog blizine mora bih se ikad selila, ali sećaš se reka, arhitekture, činjenice da možeš u srednjovekovnoj tvrđavi koju su gradili i rušili Kelti, Rimljani, Sloveni, Turci i Austrijanci da sedneš na travu i popiješ pivce sa pogledom na ušće dve velike reke? Izvini, meni ova sličica koju si postavio ne može baš da parira prizorima u kojima svakodnevno uživam i zbog kojih (mada ima tu još dosta stvari, ali estetika i zanimljiv položaj Beograda u geografiji i istoriji su bitni faktori) se najviše nadam da neću morati odavde jer neću moći poštenim radom da nas prehranim. 

003-belgrade-fortress-kalemegdan-01.jpg

54129602.jpg

belgrade-featured.jpg

Beogradska-tvrdjava4.jpg

Kalemegdan_fortress_in_Belgrade_-_Chasing_the_Storm.jpg

kalemegdan-forteress-belgrade.jpg

Срушити те глупости и подићи неколико Старбакса и Мекова. Са великим паркинзима и моловима...тада ће да буде још лепше!

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Grizzly Adams рече

Није у питању ”лепа слика”, него очигледно нешто што слика не може да пренесе. Није ни близу. Ово је милион пута лепше.

По мојим критеријумима.

Možeš li nekako pokušati da pretočiš to u reči? Zaista pokušavam da te razumem, ali i ove zgradice i one kuće u predgrađima mi nisu jasne kao primeri nečeg privlačnog... Pazi, ima veoma mnogo stvari koje bih rado videla u SAD i uživala u njima, samo mi je skoro svako planinsko seoce u Srbiji, Grčkoj, Albaniji koje sam videla estetski prijatnije i izaziva manji osećaj da bih se tu ugušila nego ova predgrađa... evo, ja sam ponešto pretočila u reči, deder probaj i ti.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 42 минута, Natasa. рече

Kako to?

Не знам, само преносим...мада чињенично је возни парк по улицама баш напредан (no SNS puns) за овако лоше економско стање код нас.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, GeniusAtWork рече

Срушити те глупости и подићи неколико Старбакса и Мекова. Са великим паркинзима и моловима...тада ће да буде још лепше!

Nego šta... to je sve i onako puno zmija, pacova i narkomana!

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Avocado рече

Nego šta... to je sve i onako puno zmija, pacova i narkomana!

Pa nije da nije... ali nije ni da smeta.

Ja sam se kao klinka od 9 godina sa drugarima popela na svaki zid i prošla/propuzala kroz svaki tunel koji je bilo moguće istražiti. U nekima su živeli beskućnici/narkomani/alkosi (samo dušek/dušek i špricevi/dušek i gomila flaša). Klimnuli bismo im i nastavili dalje. 

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Paradoksologija рече

U nekima su živeli beskućnici/narkomani/alkosi 

Moglo je svašta da vam se desi...what were you thinking??? 

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, GeniusAtWork рече

Срушити те глупости и подићи неколико Старбакса и Мекова

I dalje ne mogu da prebolim pljeskavice na Slaviji zbog Meka...majku im.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...