Jump to content

Мушкарци, какве жене волите?

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 3. 5. 2018. at 20:58, Lady Godiva рече

О ја се извињавам што жене постоје, што дишу, ходају куда и ви мушкарци. Мислим када смо већ толики хазард требало би заиста да носмо пет кила тешку заштитну хаљину да би ваш мозак могао само да наслућује да ли је испод добро ил кљакаво тело. Ево ја сутра идем да пазарим бурку да не бих "износила пазар" у фармерицама и мајци. :dobro:

Expand  

Kao prvo, niko nije ni pricao o farmericama i majici, mada je to sve sasvim proizvoljno receno. Siguran sam da ti nikad ne bi obukla ni farmerice ni majicu koji bi te oznacili kao prost predmet za buljenje muskaraca oko sebe. S druge strane, itekako ima i farmerica i majica koje su poderane, bezvezno kratke, nenormalno utegnute, itd..., a kojima je svakako jedini cilj da istaknu obline. Imas ih ovakvih i onakvih, sve zavisi od preferencija.

Osim toga, ja razumem godine i sve sto ide uz to, ali ovakva cudnovata frustracija nema veze s tim. Bice, sto kaze Djole, da si me zamenula s nekim...

• Свиђа ми се 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 3. 5. 2018. at 20:29, obi-wan рече

To kad je mnogo otkriveno, to bacis pogled-dva, i ukapiras da si jedan od vise stotina koji je u to dupe zinuo, i to samo tog dana. I kad se tako setis da je ta i takva takoreci svacija, malo ti se smuci. I siguran si da je ne bi ni pipnuo, sve i da ti to dadne.

Expand  

Ти си са овим наставио на Војводин коментар о девојкама које су утегнуте или у минићима.. које не носе хаљине или сукње.

On 3. 5. 2018. at 21:01, obi-wan рече

Siguran sam da ti nikad ne bi obukla ni farmerice ni majicu koji bi te oznacili kao prost predmet za buljenje muskaraca oko sebe.

Expand  

"Прост предмет за буљење мушкараца" то нисам никада, буди сигуран. Некада ме прости мушкарци доживе као предмет за буљење. Али то је проблем у њиховој глави, а не мојој.

On 3. 5. 2018. at 21:01, obi-wan рече

Osim toga, ja razumem godine i sve sto ide uz to, ali ovakva cudnovata frustracija nema veze s tim. Bice, sto kaze Djole, da si me zamenula s nekim...

Expand  

Нисам те заменила, само се мени мало смучи од овог твог коментара. Јер није девојка у коју буље свачија. Она је своја, носи оно што њој прија, што јој се допада, а ако некога то саблажњава нека вади очи.

On 3. 5. 2018. at 20:29, obi-wan рече

I kad se tako setis da je ta i takva takoreci svacija, malo ti se smuci. 

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 3. 5. 2018. at 21:23, Lady Godiva рече

Било је занимљиво први пут, кад је Брокен поставио Гризлију. Сад већ није смешно. 

Expand  

Па и не треба да буде смијешно :) . Нисам видио тај излив емоција између њих двојице....

Подели на овим сајтовима

On 3. 5. 2018. at 21:25, Muramasa рече

Sad me podseti na jednu pesmicu. :)))

Expand  

Супер. Ајде трчи на своју малу тему и пиши како ЛГ уме да својим трућкањем инспирише човека. Можда добијем још који глас, то би ми тако значило.. ставићу у цв. А ако и не добијем, оно мало покренеш разговор, наставите олајавање.. то је увек занимљиво.

Подели на овим сајтовима

Цитат

"ШТА ЗНАЧИ ИСКОПАТИ ОКО КОЈЕ САБЛАЖЊАВА?

„Ископати око које саблажњава“ – то значи да га треба ископати не руком, него вољом. Ко је тврдо одлучио да не гледа оно што саблажњава, тај је већ ископао око које га је саблажњавало." 

Expand  

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

On 3. 5. 2018. at 21:32, Војвода7 рече

Па и не треба да буде смијешно :) . Нисам видио тај излив емоција између њих двојице....

Expand  

Па онда не капирам.. 

Имаш на теми слике форумаша.

Подели на овим сајтовима

On 3. 5. 2018. at 21:35, Lady Godiva рече

Па онда ме капирам.. 

Expand  

Па ти као ове што истакну облине па ''не капирају'' зашто привлаче погледе, тако и ти...напишеш да ћеш сутра да обучеш бурку и не капираш зашто су код војводе засјала срца у очима, шта ту има смијешно кад човјек изражава осјећаје кроз смајлије ...

Подели на овим сајтовима

On 3. 5. 2018. at 21:22, Lady Godiva рече

Јер није девојка у коју буље свачија. Она је своја, носи оно што њој прија, што јој се допада, а ако некога то саблажњава нека вади очи.

Expand  

Krajnje stupidan komentar, kao sto i sama odlicno znas. Ovde cemo da zavrsimo pricu, a licne frustracije leci na nekom drugom.

• Свиђа ми се 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Смем ли да додам, да свака жена која држи до себе, или ти девојка која је васпитана у православном духу, треба да буде смерна и скромна и да привлачи осмехом, духовитошћу, знањем итд. А не истакнутим облинама. Притом треба да их има, и да брине о свом телу, да тренира итд, али да их сачува за очи оног који то заслужује. Мислим да је таква девојка и цењенија и привлачнија. Данас је мода наметнута да што више изрази женски сексипил, а сама реч вам говори за шта он служи. И онда се после питамо зашто све више постоји, по улицама манијака , педофила, итд, јер знамо каква је мушка хемија необуздана, за разлику од женске коју ми можемо да контролишемо, чиме смо у предности, тако да жене искористите то на прави начин. :)

Подели на овим сајтовима

On 3. 5. 2018. at 20:39, Lady Godiva рече

Да, јесте тако! Криво је добро дупе и згодна жена што стока блене. Калаштура једна, радодајска.

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 3. 5. 2018. at 22:51, Маријана91 рече

И онда се после питамо зашто све више постоји, по улицама манијака , педофила, итд, јер знамо каква је мушка хемија необуздана

Expand  

Ovi drugi su posebna vrsta, ne misliš valjda da ih deca izazivaju? 

Neobuzdana hemija... Pa veći poriv od toga je glad, ali niko ne zatvara restorane i pekare hermetički da miris hrane ne bi izazivao... Mi nismo beslovesne životinje, iznad hemije je razum. 

Inače, naravno da sam za pristojno oblačenje, i ponašanje. 

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...