Jump to content

Preminuo Avicii

Оцени ову тему

w.a.mozart

Препоручена порука

https://www.blic.rs/kultura/vesti/svet-u-soku-preminuo-avicii-jedan-od-najpoznatijih-di-dzejeva/ks7761j

meni je ovaj dečko vrlo simpatičan a i muzika mu je ok 

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Preminuo DJ Avicii (VIDEO)

Autor: mondo.rs

20.04.2018. | 19:34  >  19:38

Popularni DJ preminuo u 28. godini

Preminuo DJ Avicii (VIDEO)Fot

Tim Bergling, mladi umetnik koji je osvojio svet hit singlovima, pronađen je mrtav. Imao je samo 28 godina.

Publicista mladog DJ-a saopštio tužnu vest:

"S velikom tugom obaveštavamo javnost da je DJ Avicii, pravo ime Tim Bergling, preminuo danas. Pronađen je mrtav u Muskatu u Omanu, danas popodne".

U saopštenju nije otkriven uzrok smrti mladog hitmejkera, već se samo moli za privatnost porodice u ovim teškim okolnostima, kao i neće biti daljih saopštenja.

Pojedini svetski mediji pišu da je Bergling bolovao od pankreatitisa, zbog preterane konzumacije alkohola. Zbog zdravstvenih problema mu je pre četiri godine odstranjena bešika.

Kad pogledam moj život...

"Ovo je bilo ludo putovanje. Počeo sam da stvaram muziku kada sam imao 16 godina, na turnejama sam od 18... Od tada ne stajem, dajem sebe sto odsto. Kada pogledam moj život pomislim: 'Čoveče, da li sam ja to stvarno uradio? Ovo je bilo najbolje doba u mom životu", ispričao je Avicii magazinu "Bilbord" pre dve godine.

Tim Bergling je pre dve godine na svom zvaničnom sajtu napisao da više neće nastupati uživo, niti ići na turneje.

"Znam da je bio pravi blagoslov što sam mogao da proputujem svet i nastupam svugde, ali imam utisak da je preostalo malo mene za pravi život, ili pravu osobu koja stoji iza umetnika. Nikada neću napustiti muziku, praviću je i dalje, ali 2016. je poslednja godina u kojoj ću nastupati uživo ili ići na turneju", napisao je on.

Mladi umetnik poznat po hitovima "Levels" i "Wake me up" četiri godine se nalazio na listi najplaćenijih DJ-eva časopisa "Forbs", i u tom periodu zaradio je čak 57 miliona dolara.

DJ Avicii je svojevremeno u intervjuu magazinu "GQ" otkrio da je više puta završio u bolnici usled danonoćnog obilaženja žurki, konzumiranja alkohola i nedostatka sna.

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

mlado bice, puno zivota, planova..mogao je jos mnogo toga da da...ziveo je prebrzo kao da je znao da ce tako rano otici...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Управо сада, NinaSavic рече

Никад нисам слушала његову музику, јер не волим тај жанр. Био је болестан, имао проблема с јетром, због јелте неконтролисаног цугања.

Свака част за коментар! Свака част!! 

Подели на овим сајтовима

On 21. 04. 2018. at 9:45, NinaSavic рече

Никад нисам слушала његову музику, јер не волим тај жанр. Био је болестан, имао проблема с јетром, због јелте неконтролисаног цугања.

Ni ja nisam nikada slušao njegovu muziku, sad iz znatiželje sam poslušao par stvari koje ce izgleda ostati jedine što sam ih poslušao, to ja uopšte ne slušam. Maximalno u liftu u hotelu, u supermarketu ili u čekaonici kod zubara da mi je puste kao ambiental music, tako bi valjda nešto i poslušao. Od tih svih DJ uspio sam zapamtit samo nekog mladenca po imenu Tiësto a od tog techno, dance, rap, hip-hop, DJ mixanja i slične muzike sam valjda operisan, to mi je muzika toliko  koliko i zvuk motorne pile ili brujanje motora od Špedicije kad se zahojcava i prebacuje brzine ili zujanje centrifuge od veš mašine. No, nešto mi tu ne sjedi s tim alkoholom u Avicia. Česi i Moravani su svjetski prvaci u upijanju se k smrti i od moje bake i otac i brat kao "ispravni i pravi Moravani" su oba umrli od ciroze jetre ali ipak izdržali 70 i nešto godina. Izgleda da je tu bilo još nešto a alkohol je to samo ubrzao. To bi morao pit onaj alkohol za pranje prozora, iron ili  varikinu, savo da se tako u rekordnom roku tako mlad zlikviduje i zamorduje. Škoda ga tako mladog, svejedno šta god da mu se desilo, previše brzo to s njim skončilo. Tužno je kad roditelji nadžive svoje dijete, teško njima

upili se k smrti .....

Подели на овим сајтовима

• emilygoldberg89“Come on babe, don’t give up on us. Choose me, and I’ll show you love.” Those are lyrics from a song Tim wrote for me. I wish I could have lived up to them. For the two years we were together, he was my closest confidante, and my best friend. Now I can’t look at Bear without knowing I’ll never see his face again. I’m still collecting my thoughts and thank you for all your kind words and texts. Wake me up when it’s all over, because I don’t want it to be real ? #ripavicii #avicii @avicii

https://www.instagram.com/p/BhzqdvpA7c3/?taken-by=emilygoldberg89

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...