Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ја сам Марија...и врло сам озбиљна али на  неозбиљан начин............ја ово озбиљно ... :D

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

:coolio:е мен се баш свиђа овако-инкогнито...ја се упознајем само уживо...не бих да будем увучен у јавне личности :D .ко ме видо видо....наравно отворен за даља упознавања

Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати.

Подели на овим сајтовима

ко ме видо видо...
;)
  • Волим 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

Помаже Бог поштовани чланови сајта Црква.нет! Ја сам од скоро са вама па сам решио да се представим и кажем нешто о себи :D Јасно вам је како се зовем и презивам ал вам поред тога морам рећи да имам 24 године(у октобру пуним 25), да сам завршио две основне музичке школе(одсек хармоника - прва, и соло певање са клавиром - друга), средњу економску школу као и практични и катихетски смер на Православно богословском факултету! Волим да се бавим музиком(да свирам и певам), волим да читам књиге различитих жанрова, као и да пишем о разним темама. До сад сам написао 4 књиге које планирам ускоро да издам :D Фин дечко у суштини...

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Aleksandar Ciganović рече

До сад сам написао 4 књиге које планирам ускоро да издам

Цијена за прихватање у клуб је подјела бесплатних примејрака књиге у електронском формату колегама са форума. Молим лијепо, правила су правила.

Подели на овим сајтовима

19 minutes ago, Aleksandar Ciganović рече

Помаже Бог поштовани чланови сајта Црква.нет! Ја сам од скоро са вама па сам решио да се представим и кажем нешто о себи :D Јасно вам је како се зовем и презивам ал вам поред тога морам рећи да имам 24 године(у октобру пуним 25), да сам завршио две основне музичке школе(одсек хармоника - прва, и соло певање са клавиром - друга), средњу економску школу као и практични и катихетски смер на Православно богословском факултету! Волим да се бавим музиком(да свирам и певам), волим да читам књиге различитих жанрова, као и да пишем о разним темама. До сад сам написао 4 књиге које планирам ускоро да издам :D Фин дечко у суштини...

Добродошао "фини дечко у суштини"....У суштини сви смо ми овде фина деца...само су неки фина деца истерана из фине куће :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Pozdrav svima! Ja sam iz Republike Srpske, volim automobilizam, putovanja i upoznavanje novih mjesta i ljudi, a naročito volim more. Po zanimanju sam neki tamo komunikolog :)))nadam se da će me forumski cijenjeni plebs prihvatiti kao i moje pisanije. Unaprijed zahvalan :skidamkapu:

Подели на овим сајтовима

Добро нам дошао Евзон.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

12 hours ago, Evzon рече

nadam se da će me forumski cijenjeni plebs prihvatiti kao i moje pisanije.

Prihvatice te, kao i tvoje pisanje, naravno, sve sto je razumno, dobronamjerno, pristojno, moze da se govori, nije bitan sadrzaj stavova... Samo pisi, ima tema za svako interesovanje, a ako nismo potrefili tvoja, otvaraj nove!

Dobro dosao i dobro nas nasao! 

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Помаже Бог свима! :)

Свратио сам на овај форум први пут у животу (јесам га читао раније али нисам писао на њему никад). Свратио сам са мог Фејса да видим јел ради ако се са њега пише овде и видех малопре на једној другој теми да ради. Иначе био сам и ружичасти и екстремни православац. Сад сам негде између, хехехе, толерантан према свима. :-)

Иначе, сањао сам ноћас како ми треба девојка нека из вере, сродна душа, и како сам годинама губио време пишући на Фејсбуку јер мало ко чита мој профил (иако имам преко 2000 пријатеља), и онда у сну ми дође идеја да треба да пишем на неком православном форуму јер то остаје на нету да може да чита било ко на нету, тј. много више људи него мој Фејсбук профил. И падне ми на ум форум Видовдан и Српски националисти али ту је превише политике и сад су ретко посећени, а да се вратим да пишем на форум Крстарице где сам некад писао о религији и Православљу нисам хтео јер тамо 90% чланова богохули и спрда се са вером, симпатишу сатанизам и јако је тешко за душу читати све то зло. И погледах овај форум и Верујем, видим Верујем више не ради, и тако ти ја дођох овде. Поздрав свима! :)

Сад ако некога занима мој духовни пут ево овако, укратко за почетак. Почетком 90-тих из комунизма крећем да тражим Бога и читам све и свашта, о разним верама и духовностима, и мало касније прилазим Православљу а и крштен сам у СПЦ као дете у тајности захваљујући мојој побожној баби јер су моји родитељи били комунисти. Неколико година сам био православни екумениста, затим студирам Богословски факултет СПЦ у Београду али после друге године 1995. га напуштам, обилазим манастире, идем по црквама у Београду, дружим се са верницима и улазим у тврде православно србске патриотске или родољубиве струје, пратим политику, партије, покрете, па тако касније следим владику Артемија док је био у СПЦ а затим после дугог духовног двоумљења крећем да проучавам зилоте и са њима се дружим и њима се бавим око пет година у Србији, и онда схватам да код њих није много тога сјајно, одустајем и полако се враћам у СПЦ током последње три године, али нисам задовољан са неким стварима у СПЦ, нарочито јер свештенство углавном јури новац, а мало или нимало је посвећено да учи вери себе и своје парохијане. Итд.

Поздрав свима! :)

Подели на овим сајтовима

9 minutes ago, Vladimir Jankovic рече

Помаже Бог свима! 

Bog ti pomogao brate Vladimire, dobrodosao si, :smil443643319dc3d:nadamo se da ces ovde na forumu naci i duhovnu i ljudsku zajednicu, a sigurno se ovde kroz druzenje i prijateljstva radja i potencijal za bracne veze.

Tvoj duhovni put je vise nego zanimljiv, i vjerno odslikava i kolektivno duhovno lutanje naseg naroda u ovom smutnom vremenu. Nadam se da ce ti ovde biti zanimljivo i vjerujem da ces dati svoj konstruktivni doprinos. :dedica:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...