Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Драги форумаши,

Већ дуже време сам редован посетилац Поука. У почетку ме је овде доводило гуглање различитих црквених и хришћанских појмова, а сада већ имам осећај као да познајем многе од вас. 

Пошто ми је већ по мало глупо да вас шпијунирам, (прави peeping Tom :D) решила сам да направим налог.

Толико од мене за сада.

Поздрав :mahmah:

Подели на овим сајтовима

Добро нам дошла Годива.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Lady Godiva рече

Драги форумаши,

Већ дуже време сам редован посетилац Поука. У почетку ме је овде доводило гуглање различитих црквених и хришћанских појмова, а сада већ имам осећај као да познајем многе од вас. 

Пошто ми је већ по мало глупо да вас шпијунирам, (прави peeping Tom :D) решила сам да направим налог.

Толико од мене за сада.

Поздрав :mahmah:

Па пошто се знамо, ред је и да се упознамо.:skidamkapu:

Добродошла у ову нашу малу, шаренолику али динамичну и искрену заједницу. И да останемо заједно бар до Парусије :)

Са све нашом браћом форумашким атеистима...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Ненад Р. рече

Добро нам дошла Годива.

Боље вас нашла, Ненаде. 

пре 46 минута, R2D2 рече

Dobrodosla u ovu nasu divnu online zajednicu :)

Заиста сте дивни. 

Пс. Одлична ти је тема о саблажњаторима. Мораћу да свратим и поделим нека своја запажања. :D

пре 5 минута, Јанко рече

Па пошто се знамо, ред је и да се упознамо.:skidamkapu:

Добродошла у ову нашу малу, шаренолику али динамичну и искрену заједницу. И да останемо заједно бар до Парусије :)

Са све нашом браћом форумашким атеистима...

Бар до парусије, а после шта нам Бог да. :)

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Pozdrav i pomaže Bog svima :) da se i ja formalno predstavim :) dolazim iz Beograda, 94 sam godište, student sam društveno - humanističkih nauka (daj Bože uskoro diplomirani, pa posle daj Bože i postdiplomske), moja interesovanja su društveno - humanističke nauke, religija i duhovnost, strani jezici, moda i putovanja :)
već duže vreme pratim ovaj forum, i posebno su mi bile inspirativne diskusije gde ljudi razmenjuju svoja lična iskustva u veri i odnosu sa Bogom :) naime, ja sam sebe oduvek smatrao onim čuvenim "više duhovan nego religiozan" međutim, kako sam dublje ušao u veru, shvatio sam da u Pravoslavlju te stvari nipošto nisu razdvojene, već da naprotiv, duhovnost je srce vere, a vera smernica za duhovnost :)
nadam se da ćemo imati lepe, zanimljive i dušekorisne diskusije ovde :D 

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, MiguelAngel94 рече

Pozdrav i pomaže Bog svima :) da se i ja formalno predstavim :) dolazim iz Beograda, 94 sam godište, student sam društveno - humanističkih nauka (daj Bože uskoro diplomirani, pa posle daj Bože i postdiplomske), moja interesovanja su društveno - humanističke nauke, religija i duhovnost, strani jezici, moda i putovanja :)
već duže vreme pratim ovaj forum, i posebno su mi bile inspirativne diskusije gde ljudi razmenjuju svoja lična iskustva u veri i odnosu sa Bogom :) naime, ja sam sebe oduvek smatrao onim čuvenim "više duhovan nego religiozan" međutim, kako sam dublje ušao u veru, shvatio sam da u Pravoslavlju te stvari nipošto nisu razdvojene, već da naprotiv, duhovnost je srce vere, a vera smernica za duhovnost :)

¡Hola Miguel Ángel, bienvenido!

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, MiguelAngel94 рече

У име уредника Форума и лично, користим прилику да ти пожелим пуно добрих тренутака, конструктивних дијалога и прегршт нових сазнања, те да ти време проведено овде буде на ползу! Добро дошао!

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Juanito рече

¡Hola Miguel Ángel, bienvenido!

пре 2 часа, Милан Ракић рече

У име уредника Форума и лично, користим прилику да ти пожелим пуно добрих тренутака, конструктивних дијалога и прегршт нових сазнања, те да ти време проведено овде буде на ползу! Добро дошао!

Hvala, bolje vas našao :D 

Подели на овим сајтовима

Ja samo da mahnem, uhvatila me nostalgija, mnogo vode je proteklo od kada nisam bila ovde, toliko da sam zaboravila kako da se logujem,al vidim da tema još uvek postoji :)

Usputno Tko mi je promenio nik iz Lazarica u Marija :D

Šalim se naravno, drago mi je da je forum opstao i želim vam svima zajedno još mnoga leta 

Подели на овим сајтовима

Pa, vrati nam se, Lazarice. Ti si bila jedna od onih, iz prve postave, zbog kojih sam pozelela da i sama postanem aktivan clan. :D 

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Hvala Lidija na lepim rečima, bila bih lažno skromna kada ne bih rekla da su me tvoje reči obradovale, na neki način nikada i nisam stvarno otišla, samo sam se malo pritajila

Možda budem aktivna, možda budem i hiperaktivna kao na početku, a možda samo budem posmatrač, kako god zaista mi je drago da je ovaj forum opstao , malo sam pristrasna prema ovom forumu, moram priznati :)

Подели на овим сајтовима

Нека ти је са срећом повратак на форум Данице.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог браћо и сестре, Бог се јави !

Зовем се Владимир. За овај форум знам од раније, с обзиром да често на интернету читам духовне текстове. Међутим ево тек сада се региструјем и надам се да ћу на овом месту лакше долазити до неких ствари и текстова који ме интересују, а наравно временом и стећи доста пријатеља у овој православној заједници.

Живи били !!! 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...