Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 9 часа, IkiKul рече

Hristos Vaskrse!

Ваистину Васкрсе! Добро дошао

Подели на овим сајтовима

Pozdrav svima! 

Ovaj forum redovno pratim od 2012. godine, tako da "poznajem" većinu najaktivnijih članova foruma.  Mada nisam vernik  mislim da je ovo najkvalitetniji forum uopšte na našem webu.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Iulianus рече

Pozdrav svima! 

Ovaj forum redovno pratim od 2012. godine, tako da "poznajem" većinu najaktivnijih članova foruma.  Mada nisam vernik  mislim da je ovo najkvalitetniji forum uopšte na našem webu.

Поздрав, добро дошао :) 

Подели на овим сајтовима

Ух, ту сам већ неко време, тек сада приметих ову тему.

Рођен, одрастао и живим у Дежели. Одрастао у једном малецком градићу, па кренуо на студије књижевности у Љубљану, данас радим у туризму. Напуних три деценије, прве седе се појавише. Од овије световније ствари волим добру књигу, квалитетну музику, а и добар филм. Политички ме носи налево, некада сам волео спорт, данас само трчим и гледам да га пратим што мање (спорт, утакмице т.ј.). Мрзим пораст популизма и то што су људи, засићени лошом ситуацијом, спремни да ураде три цивилизацијска скока уназад,  и у тој констелацији су ми и либертаријанци постали прихватљиви (џаст путинг ит аут дер). Увидео сам да је битно да имам своје политичко мишљење, а да нема сврхе о истом дискутовати са људима. Сам сам се одвојио од Цркве негде на почетку студија, па увидех да сам то учинио због гнева (који је био потпуно сразмеран годинама у којима сам био) због ствари које се у суштини не тичу толико Цркве, колико друштва уопште. И вратих се. Видео сам да су се ствари с годинама и саме поправиле. Понешто некад напишем, пишем књижевне рецензије за културну редакцију једног радија овде и повремено за један књижевни онлајн часопис.

Свако добро.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Zdravo svima!

Zovem se Ivan, imam 23 godine, bavim se web design-om, malo poljoprivredom a povremeno radim i u prodavnici obuće. Ovde sam da bih čuo duhovno korisne pouke od drugih ljudi, a i da postavim neko pitanje u vezi vere i tako.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Управо сада, Ivan94 рече

Zdravo svima!

Zovem se Ivan, imam 23 godine, bavim se web design-om, malo poljoprivredom a povremeno radim i u prodavnici obuće. Ovde sam da bih čuo duhovno korisne pouke od drugih ljudi, a i da postavim neko pitanje u vezi vere i tako.

Dobro dosao brate

Подели на овим сајтовима

On 5/5/2017 at 8:36, Mijailovic рече

Jesam vernik

On 5/5/2017 at 9:09, Goku рече

Колико видим, прилика си, човјече, два посла, веб дизајнер, па још и имање...

Колико видим, прилика си, човече, не лажеш, не радиш лоше ствари у животу, па још их се и гнушаш...

Поз, Гоку! :)

Солидарност ће спасити свет.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Марина Савковић рече

Колико видим, прилика си, човече, не лажеш, не радиш лоше ствари у животу, па још их се и гнушаш...

Мијаиловић дошао, представио се у најбољем свјетлу и онда се повукао у илегалу :) 

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Pozdrav svima! Prijatelj mi je preporucio ovaj forum jer sam zeleo da se upoznam sa Pravoslavljem. Oprostite na mojim gramatickim greskama jer mi Srpski nije bas govorni jezik! 

Oprostite na gramatickim greskama jer mi Srpski jezik nije maternji.  SOLI DEO GLORIA!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...