Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Dobrodošli (mada me je malo sramota da ja to kažem jer sam i sam nov).

To mesto blizu Novog Sada...da li je na slovo F ? :)

Filadelfija?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Хвала свима понаособ на овако лепој добродошлици, драго ми је упознати вас, поздрав из Филаделфије :)!

Подели на овим сајтовима

Хвала свима понаособ на овако лепој добродошлици, драго ми је упознати вас, поздрав из Филаделфије :)!

Ah, Filadelfija...Švajcarska.

Подели на овим сајтовима

Добродошлица и од мене. 8086.gif

Посебно сам усхићена, јер сам велика обожаватељка Филаделфијског купуса из Швајцарске.  :cheesy3::2v2e0jr:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Поздрав свим члановима!

Зовем се Дамјан, апсолвирао сам историју, пратим форум већ неко време, смарам самог себе...

Има овде занимљивих тема, и врло занимљивих форумаша, стварно :)

Ај да не давим, оставићу нека писанија временом...

Подели на овим сајтовима

Поздрав свим члановима!

Зовем се Дамјан, апсолвирао сам историју, пратим форум већ неко време, смарам самог себе...

Има овде занимљивих тема, и врло занимљивих форумаша, стварно :)

Ај да не давим, оставићу нека писанија временом...

dobrodošao :)

Подели на овим сајтовима

Dobrodosli u zacarani krug, ovde mozete uci ali ne mozete izaci... 4chsmu1  :tornado:

"Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo."

Подели на овим сајтовима

Zdravo svima zovem se Stefan i imam 20 godina. Kao sto moj nik glasi Zenda da se o veri zbori. Gladan sam prica i razgovora o Bogu, o dobru o moralnom. Citajuci blogove i forume ovog sajta pozeleh da se i ja ukljucim u razgovore da svoje znanj koje ovde stekenem prenesem na moje bliznje i da sirim veru pravu i jedinu. Hvala svima koji su osnovali ovaj sajt i koji svakodnevnim obavestenjima pomazu da se bitne stvari proslede da ih svi vide. Hvala. :aplauz:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...