Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Pozdrav svima. Ja sam Ayla. Živim u CG. Imam puno pitanja i nadam se da ću ovdje dobiti odgovore.

Da li ti je ovo pravo ime, ili samo forumsko? Pozdrav... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог пријатељи.

Зовем се Александар, ожењен, отац трогодишње ћеркице. Запослен. Живим у Доњем Милановцу.

Случајно сам пронашао овај сајт.

Свима желим све најлепше и што више дружења.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Помаже Бог пријатељи.

Зовем се Александар, ожењен, отац трогодишње ћеркице. Запослен. Живим у Доњем Милановцу.

Случајно сам пронашао овај сајт.

Свима желим све најлепше и што више дружења.

Добродошао Александре!

Надамо се да ћемо се сви заједно лепо дружити. Поздрави породицу.

Подели на овим сајтовима

Pomaže Bog, ja sam Nemanja. 87 god. Živim u Valjevu. Trenutno sam na master studijama na PBF u BGD-u. Već duže vreme pratim rad ovog stvarno divnog sajta..nekima sam se već predstavio na jednoj od tema, i ovom prilikom sve vas pozdravljam...nadam se pre svega lepom druženju :) 

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Dugo vas pratim, a sada sam rešio i da se ukljucim na Forum. Zovem se Goran, iz Beograda sam...

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

post-4388-0-42760500-1422739834_zps9d7da834.jpg

Подели на овим сајтовима

...добро нам дошли сви нови чланови....ужвајте са нама..... grouphug1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ajd" i ja ovde da se predstavim. Duze vreme citam ovaj forum,a i generalno dosta toga oko vere i nase crkve me jako interesuje,trazim,citam,znatizeljan dosta,pa otuda sam se i registrovao ovde. Milos 25 godina iz Beograda,zavrsio fakultet,ekonomista,nezaposlen od skora i eto. Ostalo ce te najbolje saznati kroz moja pisanija ovde :) Pozdrav!

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог свима! Зовем се Гордана, имам 49 година, бавим се сликарством. .Bogorodica.  Пратим форум дуже време и реших да се активно придружим.  animal037

(не цепам мушеме greengrin )

Подели на овим сајтовима

Ваистину Васкресе!

(П.С. Случајно сам слагала. confused1  Имам 48 година, није нека разлика али ето.... gringrin )

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...