Jump to content

Зашто сијалице брзо цркавају?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Не купуј кинеске, купуј  лед са гаранцијом од 3 године... мада имају и лед кинеске са гаранцијом од 3 године. Дају ти гарантни лист прилико куповине....:smeh1:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Зато што је масовна поизводањ обесмислила све. Имамо свега а немамо ништа...Ко хрчак у оном точку.

Подели на овим сајтовима

On 31. 3. 2018. at 9:50, Рапсоди рече

Не купуј кинеске, купуј  лед са гаранцијом од 3 године... мада имају и лед кинеске са гаранцијом од 3 године. Дају ти гарантни лист прилико куповине....:smeh1:

Expand  

Ја сам, пре 1,5 год. купила лед сијалице за све просторије  (биле на некој акцији) са гаранцијом од две године. Нису кинеске. До сада су ни се две поквариле, и обе су ми заменили. Задовољна сам њима. 

П.С. Узела сам оне са жутим светлом, јер су ме болеле очи од оних са белим.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

On 31. 3. 2018. at 9:49, Milan Nikolic рече

Мало трају. У чему је проблем?

Како се снаћи за боље сијалице?

Expand  

А сад озбиљно...ел ти хоћеш да ти направе неку вечну сијалицу....од чега би онда произвођачи  профитирали ( намерно то ради мафија ) и шта мислиш зашто су покварили квалитет мерџе...Нееема ништа вечно под овом капом небеском сем душе, а ти би Тио сијалице са вечном гаранцијом. УЗми или остави. Или користи свеће...мада су и њих искварили...ма све су искварили.:D  

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Купила ја, пре триес и кусур година блендер, и трајао ми до прошле године. Одем да купим нов, и питам продавца да ми препоручи неки сличног квалитета. Каже човек да таквих више нема, јер ће фабрика да банкротира ако људи купују њихове производе на сваких триес година. :stadaradim:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

On 31. 3. 2018. at 10:26, Milan Nikolic рече

Čak su i čarape nikakve. Gde naći sto posto pamučne čarape?

Expand  

У музеју ;) 

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

Ја куповао штедљиве а од пре пар недеља прешао на лед и то на некој акцији 3 за 400дин. Тамо где морам обичне да користим оне ми често кратко трају што рече Милан.

Увек сам узимао са што жућом светлошћу јер вештачко "бело" светло (исто оно које је и у екранима и телефонима) има у себи фреквенције из плавог опсега које оштећују мрежњачу а њих у природном белом светлу има врло мало због филтрирања у ваздуху.

Подели на овим сајтовима

On 31. 3. 2018. at 9:52, Вилер Текс рече

Имамо свега а немамо ништа...Ко хрчак у оном точку.

Expand  

Јадни ми. Морамо сваких пет година да купујемо нови телефон. А, раније се знало, комшинка једина у улици могла да приушти један квалитетан који се не квари тријес година, па смо сви лепо ишли код ње да телефонирамо.

Исто је са свим осталим, све су упорпастили! А најгори је авиопревоз. Раније је џет сет путово бре на краљевском нивоу, а данас ти продају ове карте од тријес евра до Шпаније, па се све гураш са неком боранијом и мораш да платиш сендвич.

Или књиге. Некад било све са златним повезима и колекционари су могли да уживају, а данас продају за 100 или 200 динара на трафици књиге које су толико лоше да се упропасте после два читања. 

Све у свему, ја се осећам тако сиромашно и преварено. Проклети проклети капитализам!!!

Подели на овим сајтовима

Поред тога, шта с нама што врло често мењамо место становања? Да носимо тридесетогодишњи блендер са собом по државама и контитентима или да једном у пар година купимо јефтини који ће да ради док смо на том једном месту?

Све мање људи живи стилом живота који је компатибилан са дуготрајним и скупљим производима. То нарочито важи за Америку која више од других диктира трендове у тој масовној потрошачкој категорији.

И коначно, не мораш ни да се селиш. Напредује технологија, данас може нека тамо неуронска мрежа да научи ваше кулинарске навике, па да прилагоди блендер тако да их што боље задовољи. То је пре тријес година постојало теоријски, а било је непрактично до пре само пар година. Не иде да данас дизајнираш и правиш блендер који ће толико дуго да траје кад ће потрошачи за пар година желети гласовне команде на њему или шта код се ново измисли.

Није дакле у питању нека завера да се праве лошији производи, него то просто финансијски и практично одговара и произвођачима и добром делу потрошача, а при том је далеко компатибилније са брзим напретком технологије. 

Подели на овим сајтовима

Ali ovde je sijalica u pitanje bre čoveče.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...