cloudking Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 Управо сада, Grizzly Adams рече Ајдеее! Па да частиш! Malo da probam i ja to vaše strano plaćeništvo... da mi funta bude merilo sistema vrednosti a Mućke da mi budu Bolji Život Grizzly Adams and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Март 27, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 27, 2018 Само ви бришите. Моје је само да вам вичем као у Зони: "Побегуља!!!" Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Март 27, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 27, 2018 ШиФтари да отварају пекаре по нашим градовима, возе мерцедесе, и ширкају се по становима, а ја да бришем. Неће да може. Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 пре 52 минута, Ђорђе Р рече И шта би била победа на КиМ, да је КиМ у саставу Србије, ал да тамо нема нит србина, нит албанца, јер смо се међусобно истребили. Ил да је КиМ независна држава са већинским српским становништвом, где су председник и премијер срби? А за то није потребно да се побију и протерају албанци, пошто албанци сами напуштају КиМ, као што и срби напуштају Србију, у потрази за нормалним животом. Кад то схватимо, тек онда ћемо моћи да идемо напред, а дотле, питање дал ће и бити срба и у остатку Србије. Слажем се у потпуности. И не само то, него ћу још нешто додати: сматрам да је једино право решење за Косово, не статус, већ да се Срби и Шиптари помире. Истинско помирење Срба и Шиптара је најбоље решење, а и предуслов за све, па и за бољи живот и једних и других. У суштини, огрешили смо се једни о друге, и они о нас и ми о њих. И небитно је ко је ту био гори, нити је важно, по мени. Треба да се одбаце провокатори, плитичари који на сукобима профитирају и да сде људи помире. Јер, кад на крају ти погледаш, схваташ да су Срби и Шиптари слични по много чему, на крају вековбима живимо једни поред других. И тако ће и остати, да се ми не залуђујемо, Срби и Шиптари ће морати, хтели то или не, да живе једни поред других. Зато, кад је већ тако, боље је да живе ко пријатељи и комшије, него ко непријаељи. Говорим сада са чисто људске стране, не политичке. И једни и други су доживели страшан рат, чинили злочине (да, и ми смо чинили злочине и то је факт), осрамотили се. Морамо да се покајемо, извинимо једни другима, и наставимо да живимо једни поред других. И Шиптари су људи, доживели су сву трагедију рата као и Срби, дакле обични људи, те приче су потресне исто колико и наше. Због екстремиста и политичара завадио се и закрвио народ, а од свега тога ништа нису добили ни једни а ни други. И не слажем се са @Grizzly Adams да су Американци ближи Србима од Шиптара. Не мислим тако. Срби и Шиптари су ипак доста ближи једни другима, Срби и Шиптари су се чак вековима мешали, читава шиптарска (арбанашка) племена су српског порекла и обратно. Нарочито су се мешали у тим граничним крајевима. У традицији и историји, Срби и Шиптари имају и заједничких јунака, а према неким изворима на Косову је било и албанских воника хришћана на српској страни. Дакле, имамо ми заједничку историју која и није била непријатељска (албанско племе Клименти штитило је Краља Петра и наше војникен приликом проласка кроз Албанију у Првом светском рату, итд.). Цитирао је Оби на једној другој теми Патријарха Павла, па сетимо се само да је он једном приликом рекао да су и Албанци такође Божји народ, као и Срби као и сви други народи и да Срби не смеју да се сукобљавају са Албанцима и да чине злочине, сетимо се чувене реченице због које су га пљували и вређали ,,Будимо људи иако смо Срби". И мислим да је помирење Срба и Албанаца јесте један од предуслова бољег живота и једино истинско решење за Косово. cloudking је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 пре 25 минута, Avocado рече Ti "veliki branitelji" (koliki god da su lopovi) su bar odbranili sve što su branili... nisu pedalj zemlje izgubili (osim CG gde je Miloševićeva bagra već toliko posejala razdor da se više nije ni moglo sačuvati jedinstvo)... Politički protivnici tih koje prozivaš su izgubili i izdali sve što se izgubiti i izdati moglo... a tim putem nastavljaju i dan danas kada su ponovo na vlasti... a još su i veći lopovi od ovih koje prozivaš... Да ли је и теоретски могуће да неко буде већи лопов од Динкића и приватизационе екипе... A није се ни бриселски споразум ваљда испреговарао од нуле од половине 2012. до априла 2013... Мислим, нема смисла поредити ко је крао а ко крадуцкао и ко је мало а ко мало више издао (или "издао" јер је мало шта остало да се изда после 1999.) КиМ, али ако се већ праве паралеле тешко да ће ико скорије засенити бандитизам ДС-а и СПС-а из ривајвал екипе коју су Коштуница и БоТа вратили на сцену. БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Март 27, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 27, 2018 пре 2 минута, Срђан Шијакињић рече Да ли је и теоретски могуће да неко буде већи лопов од Динкића и приватизационе екипе... A није се ни бриселски споразум ваљда испреговарао од нуле од половине 2012. до априла 2013... Мислим, нема смисла поредити ко је крао а ко крадуцкао и ко је мало а ко мало више издао (или "издао" јер је мало шта остало да се изда после 1999.) КиМ, али ако се већ праве паралеле тешко да ће ико скорије засенити бандитизам ДС-а и СПС-а из ривајвал екипе коју су Коштуница и БоТа вратили на сцену. Ако се икад будеш бавио политиком, јави ми да те гласам и да пропагирам за тебе. Како се хватате само за Милошевића и Вучића, а ове жуте муфљузе готово да не помињете. Све је то исто. Ова моја бедна варошица колико је имала фабрика, а сад готово да не можете да набројите колико их ради. Како то? Прегураше оне никакве деведесете, а шта је сад? После средње школе, половина се не враћа овамо. Где ће? Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 пре 15 минута, ana čarnojević рече nisam mislila na monetarnu vrednost. Onda jos gore... ako ti dolar merilo sistema vrednosti onda si za to sama kriva. пре 16 минута, ana čarnojević рече pretpostavljam da jos uvek mogu da izrazim svoje misljenje o necemu a da to ne bude predmet jeftinog karikiranja. pa sta i ako bude? Ako si sigurna u svoje stavove onda te boli uvo a ako nisi spremna da ih preispitas onda se navikni na karikiranje svakako... пре 17 минута, ana čarnojević рече izvini, zaboravila sam da ti nisi Avokado i da nisi tako classy, pa sad moram da se bakcem sa nekakvim vulgarnim stavovima posto te greskom kvotam. Just stay classy babe... inace avocado je moj dupli nalog koji koristim kad ocu da komuniciram sa normalnim ljudima a ovaj koristim za trolovanje, nadgornjavanje i ispravljanje krivih drina i vracanje zabludelih ovcica na pravi put... onako kako mi je bog odredio... ana čarnojević је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 пре 18 минута, БанеЛ рече ШиФтари да отварају пекаре по нашим градовима, возе мерцедесе, и ширкају се по становима, а ја да бришем. Неће да може. Svko ide tamo gde mu bolje. Ako je prirodni demografski poredak da albanci nasele srbiju onda neka tako bude... ni mi nismo tu od kako se Pangea razdvojila nego od skoro... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 пре 14 минута, cloudking рече Svko ide tamo gde mu bolje. Ako je prirodni demografski poredak da albanci nasele srbiju onda neka tako bude... ni mi nismo tu od kako se Pangea razdvojila nego od skoro... Само је битно како долази ту где долази. Нисмо, ал то не значи да не гледамо како да опстанемо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 Да није тужно шта се ради било би смешно. Па ови из РОСУ су тотални позери, пацери, не знам како да их назовем. Окрећу се ка камери као да питају ''је'л ме снимаш, је'л ме снимаш'', па онда се крећу тотално неорганизовано, једном њиховом испада оквир из аутоматске пушке, затим, бацају шок бомбе својим припадницима под ноге који уплашено поскакују, шетају се по сали без неког циља и реда.. Још у оним њиховим униформама.. као неки комедијаши. Наше специјалне јединице су за њих доктори наука. Grizzly Adams and Ђорђе Р је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 1 hour ago, Срђан Шијакињић рече ако су Бугари успели да поред православне вере и традиционалних пријатељских веза са Русијом уђу у НАТО и ЕУ? А Грци .. а Кипрани.. а Румуни, а ........ الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 Kad te neko iz inostranstva pita, kako je u Srbiji... Grizzly Adams and Ђорђе Р је реаговао/ла на ово 1 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikola888 Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 пре 7 минута, cloudking рече Kad te neko iz inostranstva pita, kako je u Srbiji... heheh ovo je bas slika od koje su hteli da naprave mucenika od njega a samo su pokazali koliko mogu da se sprdaju sa narodom ! Svi pripadnici Rosu su imali rukavice a jedino je marko bio u crnoj jakni kad mu stavljaju lisice ,,,ako je mogao da sa lisicama ovako izbaci palac onda su hudini i dejvid koperfild za njega mali macici ali nije ,,nego su mu lisice u transporteru skinute pa ponovo stavljene u pristini da scena i gluma izgledaju potresnije Ђорђе Р је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 пре 1 сат, Bernard рече I u Sloveniji, bez 5. oktobra još uvek dolazi Murta posle Kurte ("potomci" od Kučana i Dolanca)jer nije bilo lustracije. Ахахах-АХ .. Проблем са сер-БИЈОМ је тај што сјаше КУРта па се опет пење још већи КУРта .. الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikola888 Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 Kada sam popodne preslusao govor marka djurica doslo mi je da kukam od muke gde mi zivimo i ko nas vodi ,,a kakvi nas vode dobro da nas jos uvek i ima a u svemu je najjadniji onaj nesrecni narod na Kosovu sto mora da kusa sve sto mu ovi serviraju zarad njihovi fotelja i privilegija !! Koliko se Marko zaneo u opisivanju svojih muka i svoje golgote neko bi mogao da pomisli da covek posle privodjenja postade mucenik i svetac jos za zivota ili cak Ben Hur ,mucen gladju i zedju,stavljan u podrum ,imao noz ispod grla ,kalas na stomaku !! Samo sam cekao kad ce da kaze da su mu zabijali eksere pod nokte i sipali so na ljute rane !!! BOZE mili ako gledas ,izbavi nas od ovakve vlasti !!! Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука