Jump to content

Русија или Америка или... ?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 24 минута, Grizzly Adams рече

И да се престане више са том погубном анти-западном митологијом у Срба... Упропастићемо се скроз.

Vidis brate, ja se trudim da drzim oci otvorene. Zabole me u osnovi za strane sveta, nacije i ostalo. I drzeci tako oci otvorene, na ovoj temi videh npr. jednog napucanog klinca kome je Amerika idol, a namuceni srpski narod prosto predmet koji treba da se stavi u sluzbu tog idola, em i druge neke kojima je opet taj Istok tj. u ovom slucaju Rusija, kao nekakav pakao, Boze me prosti. I nisam ni najmanje glup da bih to mogao da vidim i razumem. Tako da... ovakav ti komentar na ovoj temi ne treba, jer ne bi imao kome da ga uputis osim meni, a za mene ne vazi bas nimalo.

• Волим 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Одговори 968
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 12 минута, Снежана рече

@Grizzly Adams 

мислим негде да би један од репера требало да нам буде како њихов народ живи, сходно томе питање за све

да ли бисте радије живели у Русији или у Америкама? :)

Радије бих живео ту где живим,него било где на свету,а мислим и већина људи...

Ево и мог једног репера,сходно теми,да ли мислите да би нас пре напали амери или руси,и ко би нам пре помогао у случају било какве невоље ,А?

• Свиђа ми се 1

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, ana čarnojević рече

mislila sam na to da si danas optuzen da si nekulturan, sa cim se ne slazem.

ponekad imam osecaj da ja pisem kad te citam, tako da...tu smo negde.

Kilometraza uzima svoje... moras malo jasnije da se odrazis, ne mogu uvek da citam misli ljudima... :smeh1:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Grizzly Adams рече

И поред тога САД су темељ слободног света. У ту не би требало да буде никакве дилеме. 

Ајде брат сад ти мени објасни какав је то слободни свет када њгов темељ направи онакав хаос по Србији, без одобрења УН?

Какав је то слободни свет са они кланицама по Ираку и Сирији. Либији такође.

Какав је то темељ слободног света који гаји оне дрекавце талибане од Афганистана, преко Босне и Косова до Сирије за своје сумануте циљеве?

Ако је то слобода, нек ме заобиђе.

Овде говоримо о политици али не о маси добрих ствари које постоје у Америци.

Хоћу рећи ајде да не правимо златно теле од Америке, што ти брате радиш. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, obi-wan рече

Vidis brate, ja se trudim da drzim oci otvorene. Zabole me u osnovi za strane sveta, nacije i ostalo. I drzeci tako oci otvorene, na ovoj temi videh npr. jednog napucanog klinca kome je Amerika idol, a namuceni srpski narod prosto predmet koji treba da se stavi u sluzbu tog idola, em i druge neke kojima je opet taj Istok tj. uy ovom slucaju Rusija, kao nekakav pakao, Boze me prosti. I nisam ni najmanje glup da bih to mogao da vidim i razumem. Tako da... ovakav ti komentar na ovoj temi ne treba, jer ne bi imao kome da ga uputis osim meni, a za mene ne vazi bas nimalo.

Прилично сам сигуран да за тебе не важи, мој коментар био је упућен генерално за наш народ.

А мислим да си превише строг према нашем младом брату. Он јесте мало "страствен" за своју идеју, али није био непристојан и трудио се да образложи свој став.

Што се мене маторог тиче, само ми је жеља да мој народ изађе више из те пећине и крене да живи као сав нормалан свет. Ништа друго.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Снежана рече

@Grizzly Adams 

мислим негде да би један од репера требало да нам буде како њихов народ живи, сходно томе питање за све

да ли бисте радије живели у Русији или у Америкама? :)

Зависи. Има и беде по Америци и бескућника колико хоћеш а доброг живота.

Отворен сам за све опције. Ако је добра плата и услови све је у игри.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

@obi-wan

Оби, нико не каже да требада се ставимо ни у чију службу, али кривити само Америку, Курту - Мурту и ванземаљце за то што је овај народ напаћен је превише као што је сулудо очекивати да ће нас Русија извући из тог очаја.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Зосима рече

Радије бих живео ту где живим,него било где на свету,а мислим и већина људи...

Ево и мог једног репера,сходно теми,да ли мислите да би нас пре напали амери или руси,и ко би нам пре помогао у случају било какве невоље ,А?

Амери би нас наравно напали пре. А да нам баш помогну у улете за нас не би ни једни ни други, осим ако им баш баш не гори.

Т

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

А мислим да си превише строг према нашем младом брату. Он јесте мало "страствен" за своју идеју, али није био непристојан и трудио се да образложи свој став.

Za mene to nije "malo strastven" nego bezobziran i bezobrazan nastup. Tako sam naucen od starijih pre mene, i toga cu da se drzim dok me ima.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Зосима рече

напали би и једни и други само ако имају интереса или ако не могу на други начин да дођу до циља. Заштитио би нас онај који има интерес да нас штити.

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Снежана рече

@obi-wan

Оби, нико не каже да требада се ставимо ни у чију службу, али кривити само Америку, Курту - Мурту и ванземаљце за то што је овај народ напаћен је превише као што је сулудо очекивати да ће нас Русија извући из тог очаја.

Ja to sele nigde nisam uradio (krivio samo Ameriku), niti sta blizu toga. Nadam se da si procitala celu temu, a nesto mi se cini da nisi.

Ovde je bilo reci o nekim sasvim drugim pitanjima - konkretno, o nasem opsteljudskom odnosu prema zlocinu i zlicincima.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Управо сада, obi-wan рече

Ovde je bilo reci o nekim sasvim drugim pitanjima - konkretno, o nasem ospteljudskom odnosu prema zlocinu i zlicincima.

ја то стварно нисам приметила

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

Ајде брат сад ти мени објасни какав је то слободни свет када њгов темељ направи онакав хаос по Србији, без одобрења УН?

Какав је то слободни свет са они кланицама по Ираку и Сирији. Либији такође.

Какав је то темељ слободног света који гаји оне дрекавце талибане од Афганистана, преко Босне и Косова до Сирије за своје сумануте циљеве?

Ако је то слобода, нек ме заобиђе.

Овде говоримо о политици али не о маси добрих ствари које постоје у Америци.

Хоћу рећи ајде да не правимо златно теле од Америке, што ти брате радиш. 

Ја само природну телад конзумирам, верујем да се ту слажемо... :smeh1:

Шта раде по свету са тим варварским племенима мени стварно није јасно и чини ми се да само губимо животе и паре због тога. Ја сам против тих ратова, говорим ти о начину на које је уређено друштво, општој филозофији. Никад у историји човечанства није постојало друштво у коме су људи живели овако слободно и овако добро. Не само у САД, већ уопште у целој савременој западној цивилизацији.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Снежана рече

напали би и једни и други само ако имају интереса или ако не могу на други начин да дођу до циља. Заштитио би нас онај који има интерес да нас штити.

Хахаха,у ком си ти фазону Снежо,поднела се молбу за уса визу...:smeh1:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...