Jump to content

Избори у Београду 2018. године

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 3 минута, Жељко рече

I ja sam očekivao da će biti makar na cenzusu, Dveri i DJB. Mada sam čuo info da su dosta ispod i da nemaju šanse.

Мислио сам да ће да их пеку на тихој ватри. Али од "амбасадоске коалације", побјегли су гласачи и једних и других. Опет је најупућенији испао Предраг Аздејковић, тај Геј Ехо је озбиљан сајт:)

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Вилер Текс рече

верујем у просвећивање. И мислим да активирањем ових 50% што не гласају ствари могу да се промене.

koga da prosvecujes? staro drvo se ne savija, hajde mi kazi, jel znas nekog penzionera komunistu koji se prosvetio i preobratio?

пре 5 минута, Вилер Текс рече

То са браном је локална ствар, ал на већем нивоу то не би ваљало.

itekako bi valjalo

пре 8 минута, Вилер Текс рече

Још треба  да се млатимо око дебилчине.

varas se ako mislis da ce on mirno predati vlast

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Зосима рече

Ма човече све то што набрајаш је последица једне суштинске ствари,а то је спрега политичара и мафије,криминала,непостојање институција а пре свега независног судства,која би криминалце и све који шурују са њима стрпали на вишедеценијске затворске казне...

Што рече један новинар,овде се не зна да ли су политичари шрафови или сами босови мафијашких структура у целом друштву,па тамо некоме салету мутавом је било десетина снс-спс политичара на сахрани,о чему ми овде причамо !?

Истина, брате. Оливер Ивановић је и убијен јер је указивао на те везе власти и криминала и то, плашим се, од  стране Срба а не од Шиптара.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Milan Nikolic рече

Neka svako od nas razmisli šta je nekada mogao da promeni, šta sada može da promeni, i šta u budućnosti može da promeni.

Да променимо свест? Стекнемо протестанстку радну етику и радујемо се никарагванској плати. Може. Хвала ти на савету. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Sofija_ рече

koga da prosvecujes? staro drvo se ne savija, hajde mi kazi, jel znas nekog penzionera komunistu koji se prosvetio i preobratio?

itekako bi valjalo

varas se ako mislis da ce on mirno predati vlast

Види, верујем да можемо једном у животу да будемо мудри иако је Јован Рашковић рекао да смо луди, а има право. 

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Вилер Текс рече

Иначе једна од најгорих ствари које је Вучић изјавио је била 2015 негде у јулу-августу када је коментарисао како се родитељи жале да су скупи уџбеници. А он мртав ладан каже "А није вам скупо да идете на море?"

Ја речи нисам имао!

У, он стално лупета на тај фазон, како су сви ленштине који неће да раде, деца нам нису навикла да раде, ми смо народ нерадника...прича човек који нема секунд радног стажа у животу. Од тинејџерских дана је у политици и виси на грбачи пореских обвезника.

Ако због нечег мрзим целу ту багру, то је управо то цинично под*#$%$#%е и подсмевање са позиције моћи, нико нам ништа не може, ха ха ха. Ту се најлепше види колико они у ствари мрзе и свој народ и своје гласаче.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Milan Nikolic рече

Neka svako od nas razmisli šta je nekada mogao da promeni, šta sada može da promeni, i šta u budućnosti može da promeni.

Budućnost, mmm bićemo Turci eto promjene!

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Жељко рече

Šta je sad? Seliš se za Njemačku, lošo ti u Amerikama?

Да будем ближе кад Вучић буде за две године направио од Србије Швајцарску.

Па да молим да ме прими назад, ако се смилује... :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, GeniusAtWork рече

У, он стално лупета на тај фазон, како су сви ленштине који неће да раде, деца нам нису навикла да раде, ми смо народ нерадника...прича човек који нема секунд радног стажа у животу. Од тинејџерских дана је у политици и виси на грбачи пореских обвезника.

Да, пљује народ, а онда каже ,,Видите како народ гласа за нас, то је зато јер људи су мудри и виде да нешто радимо". Лицемер, тежак.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

Да будем ближе кад Вучић буде за две године направио од Србије Швајцарску.

Па да молим да ме прими назад, ако се смилује... :smeh1:

Најбоље је да понудиш поклон, пази поклон, не мито некоме од њгових сарадника. Па ће онда они да моле код њега да те прими натраг.

Али запамти поклон, не мито. Да народ чује да у Србији постоји мито, па шта ће тек странци да кажу? А слика о нама у свету? :D

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

верујем да можемо једном у животу да будемо мудри

ja verujem samo u mlade, sa njima treba raditi, ne verujem u preobracaj i  pokajanje komunista, vlastoljublje i srebroljublje  ih je zaslepilo, nisam optimista da ce biti bolje

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...