Jump to content

Upoznao ju je u autobusu i 36 godina voli samo nju: Ovo je Bajagina supruga kojoj je posvetio sve svoje pesme! (Foto)

Оцени ову тему

Trifke

Препоручена порука

пре 10 минута, Grizzly Adams рече

Да је одговорио "шта оћеш, п... ти м.... видиш да снимам видео", то би онда била можда здрава расправа. Овако...

Da bre! Ili da joj je zavalio samarcinu, onako muski.

Brate ja po nekad ne mogu da se nacudim nekim tvojim razmisljanjima. 

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

Malo da pomenemo i Bajagu, gre`ota ovako... Ovo ispod je Bajagina pesma, koju je pisao za Colu, tj. za njegov album "Sta mi radis".

Na istom albumu je i "Afrika", koju je takodje pisao Bajaga...

...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Таша рече

@Grizzly Adams mislim da preterujes po pitanju Djokovica. Nole jeste fin i kulturan ali zna i u zver da se pretvori. I kako mu molim te nije podrska. Evo ovde na snimku je sa njim na treningu, prati ga svuda na turnirima. Citav zivot mu je podredila.  Sto bi rekao jedan moj drug "ko zna sta sta sve trpi mucenica" :D . I evo ti pogledaj ceo snimak. nemoj sa tim montiranim da spekulises. 

Bas da mu se podredila i nije. Prija kinta, novinari i td. Zavrsila skole o kojima je u Srbiji mogla samo i da sanja a da ne priamo o drugim stvarima. Nego nije tema Nole!

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Ljudi tema je Bajaga a ne Nole!

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

иначе Бајаги је данас рођендан :)

https://www.youtube.com/watch?v=SGUIMiv1G7I

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Vladan3 рече

Изгледа да му је замерила јер јој се није љубазно захвалио што га је, до тренутка преузимања камере, снимала и затим јој "отео" камеру. Након револта и узимања камере је схватила да је снимила и себе и направила фацу "упс баш сам зезнула ствар" и затим искључила видео.

Мислим ОК је да будеш љубазан али да се у браку захваљујеш за сваку ситницу и баналност прелази у отуђење, као да немају никакву комуникацију очима, телом, осећањем другога...

Ako ista grobari jedan brak to je taj besmisleni hladni formalizam. Nejasno je kako on uopste udje medju muza i zenu, ali opet mislim da je to prosto nedostatak one prave "lude" ljubavi, koja - ako je ima - svaku formalnost i ustogljenost prosto zgnjeci kao gnjidu.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Lady Godiva рече

Мислим да је ту срж проблема, не само код њих него иначе код доста људи. Некако мислим да људи прећуткују једно другом неке ствари које им сметају. Покушавају да истрпе па ће проћи. То се временом накупља, почне то замерање, пребацивање и подбадање. После година таквог односа, ако остану заједно, то је толики презир и бре нека мржња да је то ужасно.

И то што му с она тако обраћа није јер ју је тад он изнервирао, него је то нешто хронично. Лепо си то рекао њихов однос је вероватно такав, нездрав, а то је горе и од преваре.

Много страшно... и много важно...

Одлично си ово написала - искрено и отворено до коске. Не прећуткивати и не потискивати. Ако већ мора да се растури, боље пре него касније.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Muramasa рече

Ja volim žensku galamu.

Joj posle određenog broja godina života i braka, znaš kako ćeš da ceniš tišinu :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Снежана рече

иначе Бајаги је данас рођендан :)

https://www.youtube.com/watch?v=SGUIMiv1G7I

Eto vidis, Trifke k`o da je znao...

• Радостан 1

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasa. рече

Joj posle određenog broja godina života i braka, znaš kako ćeš da ceniš tišinu :smeh1:.

Zutokljunac... :smeh1:

• Оплаках :)) 1

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Trifke рече

Bas da mu se podredila i nije. Prija kinta, novinari i td. Zavrsila skole o kojima je u Srbiji mogla samo i da sanja a da ne priamo o drugim stvarima. Nego nije tema Nole!

Da samo pre te kinte i tih novinara, mu je malo njena ljubav i podrska pripomogla na putu slave, ima tome desetak godina ... Al' sto kazes tema je Bajaga. 

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Таша рече

njena ljubav i podrska pripomogla na putu slave, ima tome desetak godina

Не знамо ми да ли му је помогла или супротно од тога...

• Волим 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...