Jump to content

Upoznao ju je u autobusu i 36 godina voli samo nju: Ovo je Bajagina supruga kojoj je posvetio sve svoje pesme! (Foto)

Оцени ову тему

Trifke

Препоручена порука

пре 2 минута, Lady Godiva рече

та нервоза, звоцање, нетрепељивост..?

Sedela sam skoro sa jednom starijom ženom sa sela i mogu ti reći baš mi je ostavila dobar utisak. Priča malo, ali kad nešto kaže to ima značaj. Familija je voli, muškarci vidim da je izrazito poštuju. Znači nema opanjkavanja, nema glupavih i ispraznih razgovora, vidiš jedno mudro i razumno biće.

Sad ću opet da zvučim kao neka babetina, ali mislim da je tu suština neka u kvalitetnim međuljudskim odnosima, pa i braku. Samo što je moderna civilizacija to razumela kao neko robovanje i "skraćivanje jezika"...ali baka uopšte nije mutava, samo priča kad treba. 

Oprosti nam Momčilo na off-u :smeh1:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Trifke рече

Svidja mi se ovo neki. Pesimizam ili ne cinjenica je da imamo u nasoj zemlji stravican procenat razvoda. Imao sam prijateljice u centru za socijalni rad i u BG i u KG pa sam se naslusao o tim promenama. Ko sto rekoh divno je znati da postoje pojedinci koji se menjaju ali je toga mali broj. ;) 

Pa da, neki se ipak menjaju, ja znam licno takve. A da ih se opet dosta i razvodi - i to je tacno, ohladnela ljubav mnogih...

• Волим 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

Sedela sam skoro sa jednom starijom ženom sa sela i mogu ti reći baš mi je ostavila dobar utisak. Priča malo, ali kad nešto kaže to ima značaj. Familija je voli, muškarci vidim da je izrazito poštuju. Znači nema opanjkavanja, nema glupavih i ispraznih razgovora, vidiš jedno mudro i razumno biće.

Sad ću opet da zvučim kao neka babetina, ali mislim da je tu suština neka u kvalitetnim međuljudskim odnosima, pa i braku. Samo što je moderna civilizacija to razumela kao neko robovanje i "skraćivanje jezika"...ali baka uopšte nije mutava, samo priča kad treba. 

Ne bas si rekla odlicnu stvar. Zenino najmocnije oruzje je jezik. Ona njime moze i da spase i da unisti porodicu. Muskarci nemaju sposobnost da jezikom uniste oni to obicno urade drugacije.

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Lady Godiva рече

Него, зар ово није редовна појава у браку, та нервоза, звоцање, нетрепељивост..? Не знам, питам јер ми делује да у браковима баш и нема љубави, само неко трпљење.

Расправе, па и свађе, наравно - сви људи који живе и раде заједно...

Оно што овде видим је један нездрав однос. Она се не "свађа" са њим. Она се према њему односи са презиром, понижењем, без икаквог поштовања (према човеку коме се диви цео свет, иначе...), а и из његове реакције како се "правда" видиш да је то веома лош однос. Она је уочила његову слабост и иживљава се. Да је одговорио "шта оћеш, п... ти м.... видиш да снимам видео", то би онда била можда здрава расправа. Овако...

Мислим, дај Боже да се среде или да грешим, али нешто ми не мирише да ће тако да буде...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, obi-wan рече

ohladnela ljubav mnogih...

Jeste-ili se razvode ili su mizerni, a ne isplati im se da se razvedu, to je tek crnjak. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

Jeste-ili se razvode ili su mizerni, a ne isplati im se da se razvedu, to je tek crnjak. 

Na zalost i tu si u pravu! 

• Свиђа ми се 1

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Највећа грешка коју жене чине - кад виде да им је муж "фин", не зна како да им одговори, па онда себи дозволе да га презиру и иживљавају се над њим. Катастрофална грешка. То се не завршава добро...

Ако имаш финог мужа, буди срећна. Није то слабост.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Trifke рече

Ne bas si rekla odlicnu stvar. Zenino najmocnije oruzje je jezik. Ona njime moze i da spase i da unisti porodicu. Muskarci nemaju sposobnost da jezikom uniste oni to obicno urade drugacije.

Svako treba da vlada sobom. Gde postoji volja za prevlašću-tu sreće nema. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasa. рече

Svako treba da vlada sobom. Gde postoji volja za prevlašću-tu sreće nema. 

Tacnije ,radosti moja, gde nema ljubavi tu nema nicega. Covek moze da kontrolise sebe samo onda kada voli. 

• Свиђа ми се 1

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Natasa. рече

Глупе жене се праве паметне, оне мудре знају кад треба да буду "глупе" :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

@Grizzly Adams mislim da preterujes po pitanju Djokovica. Nole jeste fin i kulturan ali zna i u zver da se pretvori. I kako mu molim te nije podrska. Evo ovde na snimku je sa njim na treningu, prati ga svuda na turnirima. Citav zivot mu je podredila.  Sto bi rekao jedan moj drug "ko zna sta sta sve trpi mucenica" :D . I evo ti pogledaj ceo snimak. nemoj sa tim montiranim da spekulises. 

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, AnaLaz рече

Ја у први мах видела да пише "не гледај ме као вучића" (ошишана латиница) :)

Тај стих је испеван и то баш на ту мелодију и то баш о том Вучићу. Индексовци урадили дијалог између Милошевића и Шешеља. Песма је на 01:34:45  

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Grizzly Adams рече

Не чини ми се баш да има срећан брак...

Изгледа да му је замерила јер јој се није љубазно захвалио што га је, до тренутка преузимања камере, снимала и затим јој "отео" камеру. Након револта и узимања камере је схватила да је снимила и себе и направила фацу "упс баш сам зезнула ствар" и затим искључила видео.

Мислим ОК је да будеш љубазан али да се у браку захваљујеш за сваку ситницу и баналност прелази у отуђење, као да немају никакву комуникацију очима, телом, осећањем другога...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Таша рече

Evo ovde na snimku je sa njim na treningu, prati ga svuda na turnirima. Citav zivot mu je podredila.

Ovo ne valja, dođe to na naplatu, koliko god se mi busali "bezuslovnom ljubavlju". Smatram da suprušnici treba da imaju i nešto svoje.

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Natasa. рече

Није офф. Треба да видимо како се нису поубијали за 36 година. :D

пре 12 минута, Grizzly Adams рече

Оно што овде видим је један нездрав однос. Она се не "свађа" са њим. Она се према њему односи са презиром, понижењем, без икаквог поштовања

Мислим да је ту срж проблема, не само код њих него иначе код доста људи. Некако мислим да људи прећуткују једно другом неке ствари које им сметају. Покушавају да истрпе па ће проћи. То се временом накупља, почне то замерање, пребацивање и подбадање. После година таквог односа, ако остану заједно, то је толики презир и бре нека мржња да је то ужасно.

И то што му с она тако обраћа није јер ју је тад он изнервирао, него је то нешто хронично. Лепо си то рекао њихов однос је вероватно такав, нездрав, а то је горе и од преваре.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...