Natasa. Написано Јануар 30, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 пре 1 минут, Ayla рече Kako nama malo treba da se razigramo. Koliko shvatih, lik koji je potresao našeg Predraga, više nije živ, samim tim tema gubi smisao, ali mi i dalje pišemo. Ja nas sve volim... i mene volim. Lik je smejurija ...a ni ovaj što ima sajt nije bolji . Šalu na stranu, net je pun ogavnosti, kakav crni satanista iz Bg-a . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Јануар 30, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 пре 2 минута, Natasa. рече Od Titove do Vučićeve, niko takvu diktatiru video nije bez obzira na propagandu. Није диктатура то је тоталитаризам био код друга Тита а ово код овог је... дно дна. Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јануар 30, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 пре 59 минута, Ayla рече I ja dok sam bila sa dragim ovdje, branili smo se skupa, pa je to vidio @Nebojš.a, i tako mu odgovorio da mi je dragi udario zabran da ga branim. Naravno, tu su postojale i druge taktike i tehnike, ali... da vas ne odajem. A koji je tvoj dragi? Pod koji nickom piše? (ako nije tajna) Жика је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Јануар 30, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 1 hour ago, Ayla рече Blago vama... Ne znam, meni su Predrag i Rapsodi skroz simpatični. Podsećaju me na ono kada je st. Pajsije rekao jednom bračnom paru da im daje blagoslov da se posvađaju ako treba i sa celim svetom ali ne i među sobom. Trifke, Рапсоди, bambika and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 30, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 Управо сада, Nebojš.a рече Ne znam, meni su Predrag i Rapsodi skroz simpatični. Podsećaju me na ono kada je st. Pajsije rekao jednom bračnom paru da im daje blagoslov da se posvađaju sa celim svetom ali ne i među sobom. Zagrljaj od cijelih 15 min. bambika је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 30, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 пре 5 минута, Nebojš.a рече Ne znam, meni su Predrag i Rapsodi skroz simpatični. Podsećaju me na ono kada je st. Pajsije rekao jednom bračnom paru da im daje blagoslov da se posvađaju ako treba i sa celim svetom ali ne i među sobom. Ili u ovom slučaju-ona da se svađa, on da se moli . Neka ih, ako je njima lepo . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 30, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 пре 2 минута, Natasa. рече Ili u ovom slučaju-ona da se svađa, on da se moli . Neka ih, ako je njima lepo . Hvala Bogu ako se oni slazu! Natasa. је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 30, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 Управо сада, Trifke рече Hvala Bogu ako se oni slazu! Trifke је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Августин Написано Јануар 30, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 Овакви ликови су једноставно егзибиционисти и шарлатани.Они су фасцинирани сатанизмом као што је био и Алистер Кроли, али не више од тога.Прави сатанисти постоје али се они не показују и не рекламирајау по медијима. Такви су например приказани у филму "Розмерина беба" Романа Поланског. Милан Ракић, Paradoksologija, Avocado and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јануар 30, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 пре 8 минута, Августин рече Овакви ликови су једноставно егзибиционисти и шарлатани.Они су фасцинирани сатанизмом као што је био и Алистер Кроли, али не више од тога.Прави сатанисти постоје али се они не показују и не рекламирајау по медијима. Такви су например приказани у филму "Розмерина беба" Романа Поланског. I Krouli je manje-više dosadnjaković i prosto loš pesnik koji je slavu gledao da stekne drugim putem. Августин је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 30, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 пре 2 минута, Paradoksologija рече I Krouli je manje-više dosadnjaković i prosto loš pesnik koji je slavu gledao da stekne drugim putem. Sve su to pozeri, smešni su. Šabani najobičniji. Августин је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јануар 30, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 пре 4 минута, Natasa. рече Sve su to pozeri, smešni su. Šabani najobičniji. Čini mi se da su neki prosto i jako povređeni i buntovni i ne znaju tačno protiv čega. Ovaj o kome je tema pokrenuta je rođen od majke koja je bila četrnaestogodišnja devojčica i "nepoznatog" oca koji ju je realno silovao, jer po zakonu dete ne može da pristane... I sad mi njega treba da osuđujemo i hakujemo i zabranjujemo zakonom jer je mnooogo opasan... Nije kod ovih buntovnih klinaca i inih pravi satanizam. A po SAD recimo satanisti deluju često čak kao manje-više ironične organizacije koje promovišu sekularizam koristeći "verske slobode" da pokažu koliko je to klizav pojam. Августин, Lady Godiva and Natasa. је реаговао/ла на ово 3 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 30, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 пре 22 минута, Paradoksologija рече Ovaj o kome je tema pokrenuta je rođen od majke koja je bila četrnaestogodišnja devojčica i "nepoznatog" oca koji ju je realno silovao, jer po zakonu dete ne može da pristane... Ako je ovo uopšte istina. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јануар 30, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 пре 51 минута, Августин рече Прави сатанисти постоје али се они не показују и не рекламирајау по медијима. Мој неки утисак (додуше немам неко релевантно искуство, хвала Богу) је да се ради о поремећеним особама у суштини. Мислим да би сваки могао да добије неку медицинску дијагнозу. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Јануар 30, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 Čini mi se da su neki prosto i jako povređeni i buntovni i ne znaju tačno protiv čega. Ovaj o kome je tema pokrenuta je rođen od majke koja je bila četrnaestogodišnja devojčica i "nepoznatog" oca koji ju je realno silovao, jer po zakonu dete ne može da pristane... I sad mi njega treba da osuđujemo i hakujemo i zabranjujemo zakonom jer je mnooogo opasan... Nije kod ovih buntovnih klinaca i inih pravi satanizam. A po SAD recimo satanisti deluju često čak kao manje-više ironične organizacije koje promovišu sekularizam koristeći "verske slobode" da pokažu koliko je to klizav pojam. Po tebi dal bi trebalo da u bašti pored cveća da bude i korov? Ako bude bilo korova to cveće prestaće da raste i korov ima da zauzme celu baštu i onda propast živa. Послато са C6603 користећи Pouke.org мобилну апликацију Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука