Trifke Написано Јануар 30, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 пре 1 минут, PredragVId рече Паметном је и оволико довољно. Moj Pedjice kada se dve zene svadjaju, makar jedna od njih bila tvoja, najbolje je da se sklonis. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 30, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 пре 1 минут, Natasa. рече On se moli, a tebe baca lavovima . "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 30, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 пре 5 минута, Natasa. рече On se moli, a tebe baca lavovima . Лавови ође једу из мојих руку.... PredragVId and Trifke је реаговао/ла на ово 1 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 30, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 пре 1 минут, Рапсоди рече Лавови ође једу из мојих руку.... Nikad ne znaš kad će da je odgrizu...ali nije frka, moć Pecine molitve je ogromna . Danijela and PredragVId је реаговао/ла на ово 1 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јануар 30, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 пре 4 минута, Natasa. рече Nikad ne znaš kad će da je odgrizu...ali nije frka, moć Pecine molitve je ogromna . Боље би ти било да и ти бар мало поново почнеш да се молиш Богу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 30, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 пре 11 минута, Trifke рече Moj Pedjice kada se dve zene svadjaju, makar jedna od njih bila tvoja, najbolje je da se sklonis. Jes' vala, k'o dve pijačne Ciganke. Phoebe and Trifke је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 30, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 пре 1 минут, PredragVId рече Боље би ти било да и ти бар мало поново почнеш да се молиш Богу. Otkud ti znaš da se ja ne molim Bogu ? Trifke је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јануар 30, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 пре 1 минут, Natasa. рече Otkud ti znaš da se ja ne molim Bogu ? Читам шта пишеш. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 30, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 Управо сада, PredragVId рече Читам шта пишеш. Izvini, šta ja to pišem pa si ti zaključio da li se ja molim ili ne molim Bogu??? Trifke је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јануар 30, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 пре 1 минут, Natasa. рече Izvini, šta ja to pišem pa si ti zaključio da li se ja molim ili ne molim Bogu??? Пишеш глупости. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јануар 30, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јануар 30, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 30, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 пре 1 минут, PredragVId рече Пишеш глупости. A ti si mi pa mnogo pametan? Samo citiraš Bibliju i žena piše umesto tebe. Mnogo se ti postavljaš kao moralni sudija. PredragVId, Милан Ракић, Danijela and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 3 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јануар 30, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 Управо сада, Natasa. рече A ti si mi pa mnogo pametan? Mnogo se ti postavljaš kao moralni sudija. Вулгарна си и непријатна. Natasa. and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 30, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 Trifke and Жика је реаговао/ла на ово 1 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука