Natasa. Написано Јануар 30, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 пре 14 минута, Срђан Шијакињић рече Мислим да би сваки могао да добије неку медицинску дијагнозу. Možda sledbenici, kao labilne ličnosti, ali vođe su tipične attention whore narcisi. Msm, onaj lik ogrnut čaršafom-ma daaaaj . Августин је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Јануар 30, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 Ma kakav satanista. To je bre obična pederčina :-) Милан Ракић, Августин, Natasa. and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 31, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2018 пре 13 часа, Natasa. рече Jes' vala, k'o dve pijačne Ciganke. Неће бит....моја начин препирке је ипак на мало већем нивоу од препирке једне пијачне Циганке . И да ти кева нешто каже срећо ја сам мом Пеци жена 5у1. И мајка и сестра, и пријатељ и љубав.... итд, итд... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 31, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2018 пре 12 часа, Nebojš.a рече Ne znam, meni su Predrag i Rapsodi skroz simpatični. Podsećaju me na ono kada je st. Pajsije rekao jednom bračnom paru da im daje blagoslov da se posvađaju ako treba i sa celim svetom ali ne i među sobom. Мене питао један игуман (знамо се одавно ) када је сазнао и честитао ми...да ли се понекад посвађамо, а ако не онда ту нешто није како треба.... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 31, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2018 пре 13 часа, Paradoksologija рече I Krouli je manje-više dosadnjaković i prosto loš pesnik koji je slavu gledao da stekne drugim putem. Sin mu je postao Hriscanin. Bio njegov intervju u Glasu Koncila. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 31, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2018 пре 44 минута, Рапсоди рече моја начин препирке је ипак на мало већем нивоу од препирке једне пијачне Циганке . To ti misliš . пре 44 минута, Рапсоди рече да ти кева нешто каже срећо ја сам мом Пеци жена 5у1. И мајка и сестра, и пријатељ и љубав.... итд, итд... Srećo, u braku kako se dogovorite, neka vam je blagosloveno, ali ovde ako postavi temu, dobiće različite odgovore. A ti ako hoćeš da ga praviš Pekijem malog od Rapsodije-slobodno, ali je smejurija tako ponižavati odraslog čoveka. Mislim, niko ga nije uvredio, opsovao, ponižavao, postavio temu, dobio različite odgovore i eto tebe da rasteraš decu iz peska jer neko dira malog Pekija. Војвода7 and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 31, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2018 пре 11 часа, Muramasa рече Krouli je vrh. Čitao sam Knjigu zakona i tu sam donekle i dobio inspiraciju. Zasto nisam iznenadjen?! "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јануар 31, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2018 пре 12 часа, Mali Marko рече Po tebi dal bi trebalo da u bašti pored cveća da bude i korov? Ako bude bilo korova to cveće prestaće da raste i korov ima da zauzme celu baštu i onda propast živa. Послато са C6603 користећи Pouke.org мобилну апликацију Ako ti se analogija odnosi na ideje po internetu, bolja bi bila pesak u pustinji. Ako se odnosi na ljude, em opet nije pogodna, em čak i ako je koristimo teško da neko ko sebe smatra cvetom ima pravo da čupa one koje smatra korovom. Da nije neko od nas vlasnik bašte? A pogledaj moj potpis za dalje mišljenje o cvećkama i korovu. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 31, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2018 Video sam pre dve godine devojku u Trstu, bila istetovirana satanistickim simbolima po celom telu, nije joj nešto pristajalo estetski ali devojka je bila extra po izgledu. Nisam je upoznao ali i da jesam na pamet mi ne bi palo da joj skrecem paznju da to ukloni jer meni smeta. Ko sam ja da vicem na Boga da mi smeta nešto što On očigledno dopušta. Sloboda u izboru je sveta. Војвода7 and Natasa. је реаговао/ла на ово 1 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јануар 31, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2018 пре 15 часа, Natasa. рече Jes' vala, k'o dve pijačne Ciganke. пре 1 сат, Рапсоди рече Неће бит....моја начин препирке је ипак на мало већем нивоу од препирке једне пијачне Циганке . Sram vas bilo što hejtujete pripadnike etničkih manjina! Рапсоди, ИгорМ, Trifke and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 31, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2018 пре 4 минута, Avocado рече Sram vas bilo što hejtujete pripadnike etničkih manjina! Ciganska posla Trifke and Phoebe је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јануар 31, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2018 пре 28 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Nisam je upoznao ali i da jesam na pamet mi ne bi palo da joj skrecem paznju da to ukloni jer meni smeta. kakva je jedinstvena to prilika bila ... "da mu saspeš sve u facu" Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Јануар 31, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2018 пре 57 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Video sam pre dve godine devojku u Trstu, bila istetovirana satanistickim simbolima po celom telu, nije joj nešto pristajalo estetski ali devojka je bila extra po izgledu. Nisam je upoznao ali i da jesam na pamet mi ne bi palo da joj skrecem paznju da to ukloni jer meni smeta. Ko sam ja da vicem na Boga da mi smeta nešto što On očigledno dopušta. Sloboda u izboru je sveta. Ти си онај који љуби ближњег свог као самог себе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 31, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2018 пре 2 минута, Војвода7 рече Ти си онај који љуби ближњег свог као самог себе. I da vidiš neku istetoviranu satanističkim simbolima, ti bi joj prišao i rekao kako joj to ne valja? Nepoznatoj osobi bi prišao i obratio joj se kritički? Ili joj samo lupio palac na dole ispred nosa, hahahahaha. Paradoksologija, Juanito, Volim_Sina_Bozjeg and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Јануар 31, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2018 пре 1 минут, Natasa. рече I da vidiš neku istetoviranu satanističkim simbolima, ti bi joj prišao i rekao kako joj to ne valja? Nepoznatoj osobi bi prišao i obratio joj se kritički? Ili joj samo lupio palac na dole ispred nosa, hahahahaha. 1 hour ago, Volim_Sina_Bozjeg рече Nisam je upoznao ali i da jesam na pamet mi ne bi palo da joj skrecem paznju da to ukloni jer meni smeta. Ko sam ja da vicem na Boga da mi smeta nešto što On očigledno dopušta Trifke је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука