Jump to content

Ко је сатаниста Београђанин "Alexandar Thorn" - сајт Свето краљевство магије?

Оцени ову тему

PredragVId

Препоручена порука

пре 3 минута, Џуманџи рече

Па то је опет друга ствар, нема директно везе са дефиницијом  сатанизма. Случај Jonestown је један од примера (били су као нека црква). 

Е сад, да не штреберишемо? Мислим научна објективност губи смисао кад причамо о овоме.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Вилер Текс рече

Е сад, да не штреберишемо? Мислим научна објективност губи смисао кад причамо о овоме.

Не разумем шта хоћеш да кажеш. Просто: Anton LaVey није убио никога, она "чурч" је одговорна за смрт 918 људи. И није ли онда потпуно бесмислено одлучивати о томе шта јесте сатанизам само по називу?!

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Џуманџи рече

Не разумем шта хоћеш да кажеш. Просто: Anton LaVey није убио никога, она "чурч" је одговорна за смрт 918 људи. И није ли онда потпуно бесмислено одлучивати о томе шта јесте сатанизам само по називу?!

Не знам ко је дотични ни ко су ти лудаци из те секте, али то хоћу да кажем.

Убијање јесте сатанизам у пракси. Као што је сатанизам у "теорији" то што ради овај несрећник, али не може ништа ту да буде у теорији јер се све на овај и онај начин одражава на човека. Не мереш са ђаволом тикве садити.

Тако да пропагирање самоубиства јесте сатанизам, и не треба да се млатимо с тим дал је то негде дефинисано као сатанизам.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Вилер Текс рече

Тако да пропагирање самоубиства јесте сатанизам, и не треба да се млатимо с тим дал је то негде дефинисано као сатанизам.

Лол; кад одлучиш о чему заправо говориш - цитирај. До тад... :)

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Avocado рече

u prevodu: ako hoćeš da se ubiješ - ubi se... ako hoćeš da ubiješ nekog - ubi ga..

Reci mi, ako si pri volji ,za takva učenja, ne postoji zakon? Pošto si na početku rečenice naveo kao problem je...

Zar to nije šuškanje na protiv zakonitu radnju? Mislim, zakonom je određeno recimo da možeš da ubiješ u nužnoj samoodbrani ili u slučaju ratnih dejstava, tj. oružanog napada, pa i u ratu postoje zakoni oko ubijanja, recimo ne možeš zarobljenike da ubijaš ako ti se ubija itd..

Kako zakon gleda na takve sekte, recimo ako se njih dvoje ili troje udruže i propagiraju takav životni stav je to nezakonita radnja? Su oni prekršili zakon ili je to sve na nivou ličnog mišljenja ili uverenja a pošto dela nema, onda nema ni osnove za pokretanje nekog postupka kakve god vrste...?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...