Avocado Написано Јануар 31, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2018 пре 43 минута, Natasa. рече Ciganska posla Nije to u redu... Trifke је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 31, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2018 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 31, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2018 пре 15 минута, Војвода7 рече Pa dobro, i da je upoznao, odakle ti pravo da kritikuješ nečiji izbor, a da ti nije rod ili pomoz' Bog. Ne možeš tek tako da upoznaš nekog i kreneš da kritikuješ tek tako...jer ti smatraš da to nije u redu. Жика је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 31, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2018 пре 2 минута, Natasa. рече Pa dobro, i da je upoznao, odakle ti pravo da kritikuješ nečiji izbor, a da ti nije rod ili pomoz' Bog. Ne možeš tek tako da upoznaš nekog i kreneš da kritikuješ tek tako...jer ti smatraš da to nije u redu. To ti misliš Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 31, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2018 пре 39 минута, Војвода7 рече Da djavdjav ne postoji, postojao bi ti, nama isto. Svako svedoči o sebi svojim zivotom, ja bi bio budala da joj govorim sta ona da radi, mogu samo svojim zivotom nju da zaintrigiram ili ne, šta ja radim i koji su moji lični svetonazori i to samo ako je interesuje. Zamišljam ljude koji idu sa krstom oko vrata i udaraju palčeve na dole pred svakim licem koji mu se ne dopadne a pri tom ga to lice ne ugrožava. Ja se djavdjava ne plasim, niti želim da mu sasipam u njušku što je djavdjav a u čoveka verujem do kraja mog ili njegovog života. Natasa., Војвода7 and Жика је реаговао/ла на ово 2 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јануар 31, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2018 пре 21 часа, PredragVId рече Али ипак, и сатанизам мора бити обухваћен законским санкцијама! Како? И то је вероисповест, нема начина да се санкционише док нема доказа о злочинима. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Јануар 31, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2018 пре 8 часа, Paradoksologija рече Ako ti se analogija odnosi na ideje po internetu, bolja bi bila pesak u pustinji. Ako se odnosi na ljude, em opet nije pogodna, em čak i ako je koristimo teško da neko ko sebe smatra cvetom ima pravo da čupa one koje smatra korovom. Da nije neko od nas vlasnik bašte? A pogledaj moj potpis za dalje mišljenje o cvećkama i korovu. Да на интернет сам мислио. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јануар 31, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2018 пре 3 минута, Mali Marko рече Да на интернет сам мислио. OK, svakako bolja varijanta Ne funkcioniše analogija jer internet nije ograničen prostor sa ograničenim resursima koji nekome pripada i taj neko može da odluči hoće li gajiti cveće, korov ili luk. Ograničenje slobode govora može imati smisla i zakonskog osnova samo u slučaju poziva na ubistva, nasilje, ili druga krivična dela. Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јануар 31, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2018 пре 4 часа, Џуманџи рече Како? И то је вероисповест, нема начина да се санкционише док нема доказа о злочинима. У колико се пропагира самоубиство? Рецимо држава реагује на он деструктивне (у суштини сатанистичке) групе које позивају малолетнике на самоповређивање па чак и на самоубиство. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Јануар 31, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2018 пре 1 минут, Paradoksologija рече OK, svakako bolja varijanta Ne funkcioniše analogija jer internet nije ograničen prostor sa ograničenim resursima koji nekome pripada i taj neko može da odluči hoće li gajiti cveće, korov ili luk. Ograničenje slobode govora može imati smisla i zakonskog osnova samo u slučaju poziva na ubistva, nasilje, ili druga krivična dela. Да има политичке воље и то би било решено, међутим не слажем се са тобом да је интернет слободан већ мислим да га добрим делом контролишу. Е сада што не забрањују сатанистичке сајтове и сличне глупости којима трују људе и њихов мозак то је већ проблем који ће имати одраза у будућности. Прочитао сам једну књигу "Дарк Веб" ако се докопаш исте и прочиташ видећеш која је моћ интернета. Овај "Јавни" интернет што ми користимо је само десети део целокупног веба. Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 31, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2018 пре 1 минут, Вилер Текс рече У колико се пропагира самоубиство? Рецимо држава реагује на он деструктивне (у суштини сатанистичке) групе које позивају малолетнике на самоповређивање па чак и на самоубиство. Na stranu ovaj šaban, sećam se jedne sekte-Crna ruža. Njih su krivično gonili, oni su baš bili opasni. Seća li se neko njih? Volim_Sina_Bozjeg, Ivan Marković, Avocado and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 31, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2018 пре 7 минута, Paradoksologija рече Ne funkcioniše analogija jer internet nije ograničen prostor sa ograničenim resursima koji nekome pripada i taj neko može da odluči hoće li gajiti cveće, korov ili luk. Куку нама, потрошиће нам сатанисти интернет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јануар 31, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2018 Управо сада, Вилер Текс рече У колико се пропагира самоубиство? Рецимо држава реагује на он деструктивне (у суштини сатанистичке) групе које позивају малолетнике на самоповређивање па чак и на самоубиство. Navođenje na samoubistvo je posebno krivično delo. Problem je u tome što satanisti uglavnom ne navode direktno na samoubistvo... "samo" propagiraju da treba da radiš šta god ti se radi... u prevodu: ako hoćeš da se ubiješ - ubi se... ako hoćeš da ubiješ nekog - ubi ga... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Јануар 31, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2018 пре 8 минута, Natasa. рече Na stranu ovaj šaban, sećam se jedne sekte-Crna ruža. Njih su krivično gonili, oni su baš bili opasni. Seća li se neko njih? Колају приче да су одговорни за смрт једног војника у мом граду пре 15 година, навукли дечка и слудели га. Толико сам чуо нисам сигуран да се оградим одмах. Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јануар 31, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2018 пре 1 сат, Вилер Текс рече У колико се пропагира самоубиство? Па то је опет друга ствар, нема директно везе са дефиницијом сатанизма. Случај Jonestown је један од примера (били су као нека црква). Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука