Jump to content

Naši dislike-ri ili hate-ri...:(

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

пре 1 минут, Војвода7 рече

Можда се ово вама свиђа али ме НЕ. Ово ми је исто као кад би неко поставио слику дјетета са пушком, нејач су ту да се штите а не да иду у борбу и штите јаче од себе. Можда сам ја болестан, секташ, талибан, али ја то тако видим...

У твом "свету" очито да.

Нпр. за народ у Обреновцу када су биле поплаве (вероватно) не.

За десетине људи којима је Ања у овој истој Газели однела неопходну помоћ, односно за најмање 50 људи које је Ања са места поплавом "одсечених" од света, у 15-ак евакуационих летова, превезла са тих "острва" на које је надирала вода.

Верујем да би и ти ипак, док вода надире, сео у машину којом управља ово "дете са пушком".

Ил` би можда остао да пливаш до прве сувопољине... 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Војвода7 рече

Ево, може овако

Ја нисам за то да се укида ;) . Ето, сад ти објасни зашто си за укидање па ћу ја зашто нисам ;)

разумем да није емотикона, форум би био сасвим бесмислено место за такве ликове :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Војвода7 рече

Ја нисам за то да се укида

Ja jesam da se ukine srce. 

A što volim kad vidim kad neko od "čuvenih", što reče brat Trifke, napiše nešto sasvim dosadno, stavi samo smajlić npr., a dupeuvlakači oplakaše i "vole" haha

Подели на овим сајтовима

пре 53 минута, Војвода7 рече

Ето видиш, и сад да ја са тобом расправљам о нечему....

U bre al' si osetljiv :smeh1:

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

Пре неки дан сте толико дислајкова дали Авдагићу да сте га анулирали.

Било нам смешно.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Драгана Милошевић рече

Пре неки дан сте толико дислајкова дали Авдагићу да сте га анулирали.

Било нам смешно.

To smo se ja i @Брка Жарковачки uortacili da vidimo kako to izgleda kada neko ode u minus sa dislajkovima i to smo i objanili tom trolu. :D

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Не контам ту фору да уведете сијасет неких емотикона, а онда се као чудите зашто их неко бира. Зашто сте их поставили?!
Лицемерје, ако мене ко пита.

Солидарност ће спасити свет.

Подели на овим сајтовима

Сећам се, ономад, било је само амин и то је било доста. Сада има превише и треба потрефити прави. Мене мрзи да чекам да ми све отвори, па да циљам, него само кликнем на срце. Ово кажем и због тога да неко не помисли да је нешто у геј смислу.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Марина Савковић рече

Не контам ту фору да уведете сијасет неких емотикона, а онда се као чудите зашто их неко бира. Зашто сте их поставили?!
Лицемерје, ако мене ко пита.

Ubode ga. Kao i uvek. Licemerje, nego šta

Подели на овим сајтовима

Evo jedan post na koji vas izazavam - cik da vidim kol`ko mozete da nakupite dislike-a!

Naravno, znam da ste svi strine i prosto nemate cohones da udarite ma i jedan minus ovde!!

Let me see your waaaarrr face!!

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, JESSY рече

dakle, ko je medju nama najveći dislike-r....?

šta mislite o dislike-rima...?  Šta ih nagoni  da to budu...?

mogu oni i sami da nam daju obrazloženje svojih dislike-va....:POPOcorn1:

Ja sam mislio, a mislim i dalje je da dislajkovanje zapravo deo nečije forumske uloge da tako kažem. Znači, nije čovek stvarno dislajker nego mu je to neki fazon na forumu.

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, obi-wan рече

Evo jedan post na koji vas izazavam - cik da vidim kol`ko mozete da nakupite dislike-a!

Naravno, znam da ste svi strine i prosto nemate cohones da udarite ma i jedan minus ovde!!

Let me see your waaaarrr face!!

Stavio sam ti ja dislike ali sam ga brzo obrisao...ali bilo mi je lepo, priznajem.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...