Jump to content

Naši dislike-ri ili hate-ri...:(

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

Izvinjavam se Vojvodi

Menjam post jer sam preterao sa šalom

Izvini Saša, neumesno je bilo od mene

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Phoebe рече

Ukinula bih srce. Kakva je razlika između lajka i amina?

Прст горе је ”слажем се”, ”свиђа ми се како размишљаш”.

Срце је, како само име каже, кад ти нешто додакне срце, па ти све топло око њега.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Војвода7 рече

Чим се крене у расправу..одмах можеш очекивати да неко иде ђоном без страха да ће добити картон. Ја стварно немам неких живаца за то, немам живаца да се расправљам са таквим људима. Минус дам из тог разлога да они који долазе на форум не би мислили да је све тачно што се овдје пише...

A tvoj minus će posetiocima foruma da ukaže na to da je ocenjeni komentar netačan?  :)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Драшко рече

Lična neispunjenost, frustracije

Možda neki kompleksić

Bežanje od ličnog susreta sa sobom, potpuno odsustvo otvorenosti sa sobom pre svega

Не нужно и увек фрустрације.

Може тај "неволић" како га назва Навахо поглавица да буде изазван/изнуђен због става нечијег са којим се не слажемо и сл.

Али добити "неволић" због слике једне жене-која је припадница наше војске нпр., то су вероватно фрустрације-шта друго може бити?

bwRzItQ.jpg&key=81263f6d335272187a16b39c

Веровали или не, добих на ову слику ономад "неволић" од једног нашег форумаша. А није Ваца :))) 

К`о да сам објавио слику неке боркиње за људска права нпр. (тада бих можда и схватио откуда "неволић")

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Juanito рече

кад ти нешто додакне срце, па ти све топло око њега.

E pa dobro. Ja za toplotu oko srca stavim radostan, a srce me zbunjuje, nisam načisto dal je ljubav ili lajk. Ne pričam s nekim osobama zbog tih reakcija pa zato pitam da rasčistimo već jednom 

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Trifke рече

Pa ne , stvarno. Najlakse je lupis dislajk i bez ikakve odgovornosti za to omalovazis ono sto je receno bez da obajsnis sta tu nevalja i zato nevalja. To mi govori mnogo o psihi takvih ljudi

Па то, минус је сасвим довољан да би се омаловажило речено. На једној теми ми је Зосима написао да изгледам као талибан, да сам секташ и још свашта нешта, на којој год теми да се укључим у расправу, напад је загарантован, напад без санкција...нећу да учествујем у таквом разговору...да се вријеђање санкционише...више бих писао...

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Војвода7 рече

Чим се крене у расправу..одмах можеш очекивати да неко иде ђоном без страха да ће добити картон. Ја стварно немам неких живаца за то, немам живаца да се расправљам са таквим људима. Минус дам из тог разлога да они који долазе на форум не би мислили да је све тачно што се овдје пише...

Ili zato sto neznas kako bi odgovorio ili si nesposoban za to? ;) 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Војвода7 рече

Па то, минус је сасвим довољан да би се омаловажило речено. На једној теми ми је Зосима написао да изгледам као талибан, да сам секташ и још свашта нешта, на којој год теми да се укључим у расправу, напад је загарантован, напад без санкција...нећу да учествујем у таквом разговору...да се вријеђање санкционише...више бих писао...

Pa jednostavno ako neces zanemaris to sto je neko napisao o tebi. Mada ti ne dajes dislajk samo na ono sto je tebi upuceno nego na mnoge druge teme. 

• Волим 1

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Војвода7 рече

Хехе, али моје друштво не прича о небитним стварима ;)

Pa šta radiš ovde onda ako je sve nebitno i ne sviđaju ti se sagovornici?

Подели на овим сајтовима

primeceno je da se dislike-ovi daju nasumicno bez ikakvog povoda...tamo gde nema nikakvog smisla...i zato je to hejtovanje...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Војвода7 рече

На једној теми ми је Зосима написао да изгледам као талибан

Briga te. Pa i meni jedan mačor rekao da se pogledam u ogledalo, nit me zna nit zna kako izgledam, a i ne kaže se to ženama, tim pre što nisam vređala. Uopšte nije duhovito, a dobio 10 ak oplakivanja i par amina. Ali sve to ide u radni staž na forumu :)))

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...