Jump to content

Убијен Оливер Ивановић! Допуна вести: изјаве владике Теодосија и арх. Саве

Оцени ову тему

Препоручена порука

Бог да му душу прости и усели га у Царство Своје. 

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

- Ако политичаре почну убијати, а то се догађало на југу Италије пре 50 година од стране мафије, испада да и ми ту мафију и тај рецепт имамо доле (Оливер ИВАНОВИЋ)

Подели на овим сајтовима

Ово обраћање Вучића на тв-у је доказ да је његова болест неизлечива, а и ја,сто пута сам рекао да не гледам скота и опет...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Жељко рече

Добро па је бар рекла да су претпоставке, чудо... :) Можда Шиптарима и не треба сада овакав догађај, али не знам ни коме би у Београду био потребан, у сред ове тензије око тога ко је "издајник" а ко није. У сваком случају, чини ми се да смо сви, тј. бар ја, као гориле у магли, и да је више објашњења могуће...

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

пре 50 минута, ana čarnojević рече

Ово је права реакција. Треба сваки дан да се пале свеће, и да изађе народ на улице, да искаже своје незадовољство, и да тражи одговорност за то што се ово десило. Ово је трагичнији догађај од убиства премијера Ђинђића. Ако се нешто не промени у држави Србији, исто ће се дешавати и на улицама Београда, Новог Сада, Ниша. КиМ је огледало нас самих, и држава Србија је одговорна због безбедоносног стања у српским срединама на КиМ.

Подели на овим сајтовима

Оливер Ивановић је увек имао лепе речи за припаднике ЈСО који су се борили за српски народ. Био је велики борац, храбар и бескомпромисан. До задњег даха се није предавао верујући у правду. Није је дочекао. Вечна му слава и хвала! Нека му Господ подари Царство Небеско.

26730744_1532003093502140_8564780065679961866_n.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ђорђе Р рече

Ако се нешто не промени у држави Србији, исто ће се дешавати и на улицама Београда, Новог Сада, Ниша.

Овде је већ постала малтене свакодневица да неком функционеру МУП-а/СНС-а запале ауто. Мислим да је било и погинулих у једном случају.

Једино што је језивије од могућности да неко из власти стоји иза овога је да ово нема везе са властима. Јер би то значило да на целој територији Србије и КиМ делује мафија која може да убија, прети и пали имовину и која је изнад државе.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Срђан Шијакињић рече

Добро па је бар рекла да су претпоставке, чудо... :) Можда Шиптарима и не треба сада овакав догађај, али не знам ни коме би у Београду био потребан, у сред ове тензије око тога ко је "издајник" а ко није. У сваком случају, чини ми се да смо сви, тј. бар ја, као гориле у магли, и да је више објашњења могуће...

Београд је одговоран за ово убиство. Београд га је означио главним непријатељем српског јединства на КиМ, зато што није хтео са Вучићем да прави коалицију, него је иступио против Вучића на изборима.

За ситуацију у српским срединама, Београд је директно одговоран.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ђорђе Р рече

Београд је одговоран за ово убиство. Београд га је означио главним непријатељем српског јединства на КиМ, зато што није хтео са Вучићем да прави коалицију, него је иступио против Вучића на изборима.

За ситуацију у српским срединама, Београд је директно одговоран.

Искрено, сумњам да је мотив убица био то што су га видели као неког ко "квари јединство".

За остало, немам увид директан ни у стање на КиМ, ни у то колико Београд може да утиче на стање доле, па не бих смео ништа да тврдим. Чујем једино од људи одоздо да у неким местима влада криминал шачице локалне "елите" и благо безвлашће у погледу свих осталих.

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...