Jump to content

Убијен Оливер Ивановић! Допуна вести: изјаве владике Теодосија и арх. Саве

Оцени ову тему

Препоручена порука

@Milan Nikolic Обрисан пост. Ако наставиш са таквим болесним "форама", псоебно у вези ове теме, следе и санкције.

Ако немаш потовања према убијеноме, макар имај поштовања према томе како би се ти осећао кад би неко правио "форе" да си потенцијални убица.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, RYLAH рече

Дај ми линк за ово, нигде нисам могао да га нађем.

Evo ako je ovo relevantan izvor. Pise indexonline kao izvor.

http://www.pravda.rs/lat/2018/01/17/samo-dan-posle-atentata-na-ivanovica-najavljeno-ubistvo-jos-jednog-srbina-sa-kosova/

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, RYLAH рече

Дај ми линк за ово, нигде нисам могао да га нађем.

http://www.pamfleti.com/pas-vrasjes-se-ivanovic-nje-tjeter-politikan-serb-kercenohet-me-jete-ne-kosove

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Стејт департмент о Ивановићу: Погледајте наше саопштење од пре недељу дана

На питање које је Танјуг поставио Стејт департменту поводом убиства Оливера Ивановића — шта је био повод да 10. јануара изда упозорење због тероризма на Косову, и како сада виде безбедносну ситуацију на КиМ — у америчком Државном секретаријату Танјуг су, уместо одговора, упутили на исто то саопштење.

„Можемо само да вас упутимо на ово саопштење“, речено је данас Танјугу у Стејт департменту.

У том саопштењу, од 10. јануара, Стејт департмент је упозорио своје држављане који планирају да путују на Косово да буду додатно опрезни због тероризма.

Грађани Косовске Митровице опраштају се од Оливера Ивановића.

„Терористичке групе настављају да планирају могуће нападе у региону Балкана, укључујући и Косово“, стоји у саопштењу Стејт департмента, које је пренела и Амбасада САД у Приштини.

У саопштењу Стејт департмента стоји и да се „политички мотивисано насиље јавља широм Косова“.

Поред тога, Американци се упозоравају и да поново размотре путовање на север Косова због, како се наводи, „грађанских немира“.

„Тензије унутар и између заједница на северу Косова настављају да подстичу насиље, демонстрације и друге врсте немира у Северној Митровици, Лепосавићу, Зубином Потоку и Звечану“, наводи се у саопштењу Стејт департмента.

Како се даље додаје, „иако су недавни немири били политички мотивисани и у њима није било мешања туриста или чланова међународне заједнице, случајни пролазници могу да постану мета ако би дошло до насилних инцидената“.

Оливер Ивановић

У саопштењу се не прецизира на које се то „недавне немире“ мисли.

Како се објашњава, „терористи могу да нападну са мало или без икаквог упозорења, циљајући на туристичке локације, транспортне центре, пијаце, тржне центре, објекте локалне управе, хотеле, клубове, ресторане, цркве, паркове, главне спортске и културне догађаје, образовне установе, аеродроме и друге јавне површине“.

Стејт департмент је и раније издавао слична безбедносна упозорења својим грађанима.

Спутњик

Подели на овим сајтовима

Kosovo i Metohija kao laboratorijski miš, zbog kojeg je nažalost jedan čovek platio punu cenu, platio je tako što su mu neki oduzeli život.

Taj laboratorijski miš, na žalost mora svima nama da služi na opomenu.

Moramo da se opominjemo, da se jedinstvo srba i jedinstvo nacionalnih interesa, ne nalazi u jednoj partiji. To je smrt koju mi Srbi moramo da prevazidjemo.

Oliver Ivanović nije zaslužio da bude ostavljen bez danonocnog obezbedjenja, pogotovo nije zaslužio da svako ko nije na srpskoj listi bude okvalifikovan, kao neko ko ne radi u interesu Srba sa podrucja KiM i Srbije u celini, jer je pokrajina i sastavni deo Srbije.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Вучић за викенд на Косову,вероватно да им каже "НИКО НЕ СМЕ ДА ВАС БИЈЕ" joooj

Дрецун забринут за преседникову безбедност...шта рећи,овај снс циркус се наставља,сво деловање им се свело на маркетинг...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Зосима рече

шта рећи,овај снс циркус се наставља,сво деловање им се свело на маркетинг...

Ко је јуче гледао КЗН Александра Великог, могао је да стекне утисак да је све - па и убиство О.И. - усмерено против СНС власти. Све ово раде ЦИА и Шиптари и Макијавели из гроба да би скинули Ацу Србина ...

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Брка Жарковачки рече

Ко је јуче гледао КЗН Александра Великог, могао је да стекне утисак да је све - па и убиство О.И. - усмерено против СНС власти. Све ово раде ЦИА и Шиптари и Макијавели из гроба да би скинули Ацу Србина ...

Патологија пар екселанс. Човек је поистоветио себе са државом и народом, за које се стално жртвује. Раније сам мислио да се фолира и лупета ко и сви остали политичари, али изгледа да је он стварно изгубио компас шта је реалност а шта фикција.

Не пише се нама добро уопште.

Подели на овим сајтовима

[mention=9303]Milan Nikolic[/mention] Обрисан пост. Ако наставиш са таквим болесним "форама", псоебно у вези ове теме, следе и санкције.
Ако немаш потовања према убијеноме, макар имај поштовања према томе како би се ти осећао кад би неко правио "форе" да си потенцијални убица.

Па замисли ту не фору него спекулацију да сам ја вероватно убио Ивановића. Ја не знам шта ви хоћете да кажете, да је Марко Ђурић убио Ивановића, или Вучић.
Зашто од почетка инсинуирате на нечију одговорност?

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Ово ме убиство подсетило на Ђинђићево 2013, згрозио сам се  ( поново ) и поставио сам сам себи питање дал је могуће?

Нисам пратио његов рад и искрено једино што сам знао да су га дуго држали у затвору и да је био политичар са КиМ. 

Жалосно ми је, хришћанин сам и не правим разлику између убица ма које националности и вере били,убице су убице и тачка. 

Мислим се данас после детаљног читања коментара са различитих портала само да нисмо ми (мислим на нас Србе) то урадили....

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

пре 38 минута, GeniusAtWork рече

Патологија пар екселанс. Човек је поистоветио себе са државом и народом, за које се стално жртвује. Раније сам мислио да се фолира и лупета ко и сви остали политичари, али изгледа да је он стварно изгубио компас шта је реалност а шта фикција.

О тој конференцији немој да трошиш време и нерве. Дно дна,искористио је убиство човека за личну промоцији и промоцију странке.

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, Milan Nikolic рече

Па замисли ту не фору него спекулацију да сам ја вероватно убио Ивановића. Ја не знам шта ви хоћете да кажете, да је Марко Ђурић убио Ивановића, или Вучић.
Зашто од почетка инсинуирате на нечију одговорност?

Мене сигурно ниси видео да тако нешто инсинуирам. Али бих те молио да се ти уздржиш од таквих порука везано за неке људе који са тим везе немају. Трагедија и смрт овог човека нису спрдња да се сад препуцаваш око тога, аман.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 54 минута, GeniusAtWork рече

Ti si bolji duhovnik od patrijarha, dobro znaš zašto se vučko bori kao lav, jer je sebe poistovetio sa drzavom Srbijom.

I ja mislim da nam se ništa dobro ne piše i da ćemo biti i mi prinudjeni na borbu.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, RYLAH рече

Мене сигурно ниси видео да тако нешто инсинуирам. Али бих те молио да се ти уздржиш од таквих порука везано за неке људе који са тим везе немају. Трагедија и смрт овог човека нису спрдња да се сад препуцаваш око тога, аман.

Разумем, у праву си. Само не знам зашто је неким уредницима форума увек овако нешто прилика да оплете по одређеним личностима из власти.

Мука ми, па ваљда имам право да ми буде мука, што је овај форум дубоко политички. Шта мене брига о Ракићевом политичком ставу када је реч о убиству Ивановића.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...