Jump to content

Kako izici duhovniku pre oci posle bluda i vracke?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 4 минута, Juanito рече

А шта мислиш? Шумадинац са села. :ani_biggrin:

Mislim da bi svakom bilo mučno to videti...dok se ne navikne, ako uopšte može da se navikne. Sad da čujem dva geja preko zida, ne bi mi bilo prijatno. Nemam ništa protiv, ali eksplicitni koitus ne moram da vidim ni čujem.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

Mislim da bi svakom bilo mučno to videti...dok se ne navikne, ako uopšte može da se navikne. Sad da čujem dva geja preko zida, ne bi mi bilo prijatno. Nemam ništa protiv, ali eksplicitni koitus ne moram da vidim ni čujem.

Делим осећај. Али ако су две згодне лезбејке у питању, грешно признајем (који је то број @Broken?) да ми је осећај дијаметрално супротан....

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Juanito рече

Али ако су две згодне лезбејке у питању,

Je l ovo postoji uopšte u stvarnom životu? Imam utisak da preovlađuju flanel i butch :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, Natasa. рече

A ako otvoreno kažeš da je to odvratno, je l te stavljaju na stub srama?

Искрено, никад ни са ким нисам причао о геј сексу. Реално ме заболе шта ко мисли о мом мишљењу, нарочито естетском. А и овде се свако јавно исказивање емоција и сл, дакле грљење и љубакање, ватање итд. потискују у јавности, како хетеро, тако и педерско. Видео сам можда два геј пара како с држе за руке и двојицу како се цмачу у неком парку у Амстердаму и то је то за три године. А ови што их је другар видео су то радили “у своја четири зида” док је он шетао поред једног од та четири зида. Друга је ствар што овде нијдна кућа нема завесе и што су прозори огромни и ниски, па се све види. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

А и овде се свако јавно исказивање емоција и сл, дакле грљење и љубакање, ватање итд. потискују у јавности, како хетеро, тако и педерско. 

Не рачунају се разне параде, карневали и фестивали електронске музике кад им је “дозвољено” и изгледа пожељно да се понашају као свиње и онда опет роботски до дследећег догађаја и тако у круг. 

Подели на овим сајтовима

On 1/11/2018 at 22:08, Evdokija 83 рече

Pomaze Bog, braco i sestre u Hristosu,

prvi put sam u vezi bila prosle godine, sa mladjim od mene deset godina i sa njim nevinost izgubila pre braka. Ostavio me je i ja sam bila kod komsinice koja mi je obecala da ce ga vratiti a nije mi ga vratila nego me jos vise mrzi nego ranije.

Strah me je da sam ovim bludom i vrackom odagnala od sebe blagodat i ne znam kako cu svom duhovniku pred oci izici. Zna me od kad sam dete bila.

Пошто је било постављено озбиљно питање није долично претварати то у шалу.

Оно што нас спречава да се исповедимо није смирење него охолост то што нам је стало шта ће свештеник да мисли о нама.Можда је сврха исповести и да победимо ту охолост.Блуд и врџбине ниако нису најгори грехови.Гори су далеко например убиство или одрицање од Христа.Исповеди се без страха и свештеник ће Ти прочитати разрешну молитву којом се ослобађаш од греха.Победи своју охолост и олакшај себи живот.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...